Cum italienii Sărbătoriți Ziua Independenței

Posted on


02 iunie este o sărbătoare națională italiană pentru Festa della Repubblica, sau Festivalul Republicii. Similar cu Ziua Independenței în Statele Unite și în alte țări, ea celebrează formarea oficială a Republicii Italia , după al doilea război mondial.

Bănci, multe magazine, restaurante și unele muzee, și site-uri turistice vor fi închise pe 2 iunie, sau pot fi reduse ore. Dacă intenționați să vizitați un site sau un muzeu, verificați site-ul său în avans, pentru a vedea dacă este deschis. Deoarece Muzeele Vaticanului nu sunt de fapt în Italia, dar în Vatican, ele sunt deschise pe 2 iunie serviciile de transport în cele mai multe locuri rula pe duminică și programul de vacanță, ceea ce înseamnă că vor fi mai puține autobuze, tramvaie și trenuri de metrou de funcționare.

festivaluri mici, concerte și parade au loc în toată Italia precum și la ambasadele italiene din alte țări, de multe ori urmate de focuri de artificii. Cele mai mari și mai spectaculoase festivitățile de Ziua Republicii avea loc la Roma, sediul guvernului italian și reședința președintelui Italiei.

Festivități Ziua Republicii în Roma:

Ziua Republicii este una dintre cele mai importante evenimente din iunie din Roma, și worh fiind în oraș pentru. Orașul celebrează cu o paradă mare în dimineața, prezidată de președintele Italiei, de-a lungul Via dei Fori Imperiali , strada pe care se execută în paralel cu Forumul Roman. Asteptati mulțimi uriașe în cazul în care aveți de gând să participe la parada. Un steag mare italian este de obicei drapată peste Colosseum prea. De Ziua Republicii, Președintele italian depune o coroană de flori la monumentul soldatului necunoscut ( de la primul război mondial), la Monumentul Vittorio Emmanuele II.

În după – amiaza, mai multe trupe militare reda muzică în grădinile Palazzo del Quirinale , reședința președintelui italian, care va fi deschisă publicului la 2 iunie.

Un punct culminant al festivităților zilei este display -ul de Frecce Tricolori , italian Air Force acrobatice patrulare. Nouă avioane care emit roșu, verde, alb și zbura în formație de fum peste Monumentul Vittorio Emmanuele al II – lea (primul rege al Italiei unificate), creând un design frumos care seamănă cu steagul italian. Monumentul Vittorio Emmanuele II este un mare structură de marmură albă , între Piazza Venezia și Dealul Capitoliului, dar Frecce Tricolori ecranul poate fi vazut in cea mai mare parte la Roma.

Republica Istoricul zilei

Ziua Republicii sărbătorește ziua în 1946, că italienii au votat în favoarea formei de guvernare republicană. După al doilea război mondial, un vot a avut loc 02 iunie și 3 pentru a determina dacă Italia ar trebui să urmeze o monarhie sau republică sub formă de guvernare. Majoritatea au votat pentru republică și câțiva ani mai târziu, 02 iunie a fost declarată o vacanță ca în ziua în care Republica Italiană, a fost creat.

Alte evenimente din Italia, în iunie

Iunie este începutul sezonului festivalului de vară și sezonul de concert în aer liber. 02 iunie este singura sărbătoare națională în cursul lunii, dar sunt multe festivaluri locale distractive și evenimente în luna iunie au loc în toată Italia.