Cum pot cumpăra bilete pentru trenurile italiene înainte de a pleca în Italia?

Posted on

Cum pot cumpăra bilete pentru trenurile italiene înainte de a pleca în Italia?

Dacă sunteți de planificare o excursie în Italia și intenționează să călătorească pe calea ferată, ați putea dori să cumpere biletele de tren în avans. În timp ce, de obicei, puteți cumpăra bilete de tren italian chiar la stația din Italia, este de obicei mai convenabil să le cumpere înainte de timp. Acest lucru se datorează în parte linii lungi la ferestre de bilete de la unele posturi – nu doriți să pierdeți trenul, deoarece linia de bilete nu se mișcă suficient de repede!

Cumpărarea italiană bilete de tren online

Puteți verifica orarele și cumpăra bilete la Trenitalia , site – ul trenului național italian. Deși vi se oferă posibilitatea de a înregistra pe site – ul, nu trebuie să facă acest lucru , în scopul de a cumpăra bilete. Începeți prin selectarea dacă doriți-un fel sau de călătorie dus-întors, apoi începeți să tastați în stația de origine. Va apărea un meniu pop – up de orașe și stații. De exemplu, puteți alege să itinerarii de la „Roma Termini“ sau de la toate stațiile de căutare Roma selectând „Roma (Tutte le Stazioni)“ dacă aveți mai multă flexibilitate. Du – te prin aceiași pași pentru a selecta orașul de sosire / postul. Selectați data și ora plecării dorit (amintiți – vă că , în Italia, datele sunt enumerate zi-lună-an și ori pe un program de 24 de ore ( de ex. 14 este prezentat ca 14) , apoi selectați numărul de pasageri și faceți clic pe „căutare“.

Selectați trenul dorit din lista de rezultate.

Asigurați-vă că pentru a verifica dacă este necesar să se schimbe trenurile. După ce ați ales călătoria, vi se poate solicita să selectați clasa de deplasare (1 sau 2). Deoarece calitatea, confortul si curatenia poate varia atât de mult pe trenuri Trenitalia, este greu de spus dacă merită să plătească diferența pentru prima călătorie clasa – poate fi mai frumos, sau poate fi în mare măsură la fel ca și clasa a doua; doar depinde de tren.

Puteți plăti pentru biletele folosind un card de credit sau PayPal. Vei fi trimis în câteva momente de confirmare a plății o chitanță și un bilet electronic, în format PDF. Dacă sunteți de cumpărare de bilete pentru mai mult de o persoană, vor exista mai multe bilete în același PDF. Puteți imprima paginile PDF, dar nu trebuie să dacă aveți un smartphone sau o tabletă cu care funcționează în Italia Wi-Fi. În acest caz, puteți deschide doar PDF-ul de pe telefonul sau dispozitivul atunci când se apropie de conductorul trenului. El sau ea va scana codul QR de pe PDF și veți fi setat. Vi se poate cere să prezinte un act de identitate, dar acest lucru nu este cazul de obicei.

Notă importantă : Cele mai multe Frecce (tren rapid) și bilete de tren intercity italiene sunt vândute numai în termen de patru luni de la data călătoriei efective (și uneori mai puțin) , astfel încât de obicei , nu va fi în măsură să cumpere bilete mai mult de patru luni în avans. Același lucru este valabil și pentru biletele de pe Italo.

Italiană Bilete de tren Regional

Cu excepția cazului în planurile tale sunt stabilite în piatră, noi de obicei nu recomanda cumpararea biletelor de tren regionale în avans, deoarece nu există nici o reducere. Ele pot fi ușor cumpărate de la casa de bilete de gară sau un distribuitor automat. Acest lucru vă permite o flexibilitate mai mare, ca planurile tale se pot schimba.

Dacă ați cumpăra bilete de tren on-line regionale vor fi pentru o anumită dată și oră. bilete de tren regionale sunt ieftine, le puteți cumpăra de la gară, și ele sunt bune timp de două luni.

Locuri rezervate nu sunt disponibile pe trenurile regionale (distanțe scurte pe trenurile care opresc la mai multe stații). În cazul în care prima clasă este disponibilă, aceasta poate fi în valoare de costul suplimentar cazul în care călătoriți la ora de vârf sau cu bagajele cât există, de obicei, mai mult loc în prima clasă.

Notă importantă despre bilete de tren regionale: Dacă aveți un bilet de tren de hârtie, trebuie să – l validați în prealabil , înainte de a urca la bordul trenului , cu excepția cazului biletul la o anumită dată, ora și numărul de tren pe ea. Puteți fi amendat la bord în cazul în care biletul dumneavoastră nu este validat (da , l – am văzut că se întâmplă de multe ori). A se vedea modul în care să valideze biletul de tren în Italia.

Italo, Italia privată de tren serviciu

Dacă călătoriți între marile orașe, s-ar putea dori să se uite în Italo, serviciul de tren privat care utilizează sistemul național de cale ferată. Trenurile de mare viteză sunt noi și destul de pluș în comparație cu Trenitalia, și există diferite clase de servicii disponibile. Dar Italo este doar o opțiune pentru călătorii mai lungi dintr-un oraș mare la altul, astfel încât să nu se poate ajunge la nici orașele mai mici, folosind acest serviciu.

Eurail Italia Trece

Italia trece de cale ferată trebuie să fie achiziționate înainte de a ajunge în Europa, în termen de șase luni de la data în care intenționați să – l valideze. Verificați prețurile sau să cumpere un Eurail Italia trece prin Rail Europe .