Cum pot obține la Paris de la Charles de Gaulle sau Orly Aeroport? Opțiuni de transport la sol

Posted on

Cum pot obține la Paris de la Charles de Gaulle sau Orly Aeroport? Opțiuni de transport la sol

Paris are un excelent sistem de transport public, iar acest lucru include pasagerii călătorind eficient și relativ ieftin de principalele aeroporturi spre centrul orașului. Bine înarmați cu informații despre conectarea la terminalul la sol de transport, nu ar trebui să aveți orice probleme cu obtinerea de la aeroport în oraș.

Noțiuni de bază pentru orașul de la Aeroportul Roissy-Charles de Gaulle

Puteți ajunge la Paris, de la principalul aeroport internațional, Roissy / Charles de Gaulle, cu trenul suburban (RER), autobuz, de transfer, sau taxiul.

Via pentru trenurile de navetiști (RER)

Linia RER B (tren suburban) pleacă la fiecare 15 minute de la terminalele 1 și 2 și ajunge în centrul Parisului în 30 de minute. Trenurile rula de la 5 am-12: 15 La ora 8.40 euro, aceasta este cea mai ieftină opțiune, dar este mai puțin practic, dacă aveți o mulțime de bagaje.

 • De la Terminalul 1 , ia o linie de 2 Aeroport de Paris autobuz de transfer (gratuit) , cu plecare de la poarta 22. Coborati la Roissypole-Terminalul 3 și urmați indicatoarele spre RER.
 • De la Terminalele 2A și 2B , să ia o linie de 3 Aeroport de Paris autobuz de transfer (porți de plecare 8 la 2A și poarta 6 la 2B) și coborâți la stația „TGV / RER“.
 • De la terminale 2C, 2D, 2E și 2F , urmați semnele marcate „Paris par tren“ până când ajunge în zona de ticketing RER.
 • De la Terminalul 3 , luați footpath (aproximativ 1/4 mile) și urmați semnele „Paris par tren“.

RER B se oprește la următoarele stații din cadrul Paris:

  • Gare du Nord (rețineți că aceasta este, de asemenea, hub pentru conectarea la Eurostar și Thalys servicii de transport feroviar internațional)
  • Chatelet-les-Halles (acesta este un punct de conexiune majoră la metrou)
  • Saint-Michel / Notre Dame
  • Luxemburg
 • Port-Royal
 • Denfert-Rochereau

Autobuzele, autocarele și ecluza

Roissybus este un serviciu de autobuz expres care pleacă la fiecare 15 minute, 06:00-11: 12, de la terminalele aeroportului Charles de Gaulle 1,2 și 3 și sosește o oră mai târziu , aproape de stația de metrou Opera din arondismentul 9.

Un bilet dus costa 8.90 de euro . Urmați indicatoarele pentru „Roissybus“ și să cumpere un bilet de la un furnizor de RATP lângă poarta înainte de îmbarcare. Autobuzul este echipat cu spațiu pentru bagaje.

 • Autobuz Roissypole liniile 350 și 351 concediu de la terminalele Charles de Gaulle 1 și 2. Bus # 350 merge la Gare de l’Est din nord – estul Parisului. Linia 351 merge la stația de metrou Nation în sud – est. De la terminalele 1 sau 2, urmați semnele de transport la sol. De la terminalul 3, luați un transfer de la aeroport gratuit la terminalele 1 sau 2.

Air France opereaza doua navete  „Le Bus Direct“care pleacăla terminalul Charles de Gaulle 2fiecare 15 minute și servesc 5 opriri la Paris. Urmați indicatoarele pentru „Le Bus Direct“ la terminalul 2, saulua un serviciutransfer gratuit la terminalul 2.

 • Primul transfer ruleaza 05:45 – 23:00 și se oprește la Etoile (pe Champs-Elysées, 1 Avenue Carnot) și Porte Maillot (B – dul Gouvion St. Cyr), atât în vestul Parisului. Călătoria durează aproximativ 35 de minute.
  Preturi: A se vedea site – ul web pentru prețuri curente
 • Al doilea transfer se execută 06:0 – 09:00 și se oprește la Gare de Lyon și Montparnasse din Paris. Călătoria durează 50 de minute. Pentru prețuri curente,  a se vedea site – ul oficial .
 • Taxiurile pot fi găsite cu ușurință în afara fiecărui terminal de la Charles de Gaulle. În medie, tarifele la centrul Parisului costa 40 de euro.

De la Aeroportul Orly:

Aveți mai multe opțiuni pentru transport la Paris de la Aeroportul Orly:

 • RER B (tren suburban) se conectează la aeroportul Orly prin intermediul trenului de aeroport Orlyval . Urmați indicatoarele din Orly Ouest sau Orly Sud la „Orlyval“, apoi de la stația de tren Antony, conectați la RER B, direcția Paris. Dacă este necesar, vă puteți conecta apoi la metroul din Paris , la stațiile de Denfert Rochereau, Saint-Michel, Chatelet-les-Halles, sau Gare du Nord.
  Plecări: la fiecare 7-10 minute, 06:00 – 11:00
  Preț:  Vezi site – ul pentru prețuri curente
 • RER C (tren suburban) se conectează la Aeroportul Orly prin transferuri care pleacă de la stația Porte de Rungis. De la aeroport, să ia un transfer la Porte de Rungis, apoi RER C la Paris.
  Plecări: ecluza pentru Porte de Rungis pleacă la fiecare 15 minute, 05:45 AM- 23:15, de la poarta G- Quai 1 la Orly Sud și de la nivelul de sosire la Orly Ouest.
  Preț:  Vezi site – ul pentru prețuri curente
 • Orlybus este un autobuz direct condus de RATP (metrou) care leagă Aeroportul Orly la Denfert Rochereau în sudul Parisului.
  Plecări: La fiecare 15 minute, 05:35 – 23:00 de la Orly Sud și Orly Ouest. Călătoria durează aproximativ 25 de minute.
  Preț:  Vezi site – ul pentru prețuri curente

Autobuze și taxiuri:

 • Air France navete îndepărteze de la Orly Ouest și Orly Sud și se opresc la stațiile de metrou Porte d’Orleans, Montparnasse, și Invalides.
  Plecări: La fiecare 15 minute, 06:00 – 23:30
  Pret:  A se vedea site – ul pentru prețuri curente
 • Taxiurile pleacă regulat de la Orly Sud și Orly Ouest. tariful mediu la Paris este de 20-30 de euro.

Necesitatea de a rezerva bilete de tren sau zboruri către și de la Paris? Începeți căutarea aici:

 • Găsiți bilete de tren în Franța și în Europa, prin intermediul Rail Europe (carte directă)
 • Găsiți bilete de avion si pachete turistice la TripAdvisor (carte directă)