Cum să călătorească în jurul Paris, ca un localnic

Posted on

 Cum să călătorească în jurul Paris, ca un localnic

Există două tipuri de cale ferată de călătorie trece ca vizitatorii la Paris ar putea fi interesat. Aflați mai multe despre detaliile acestor treceri și alege ceea ce este potrivit pentru tine.

Paris Visite Pass

Dacă doriți să evitați hassle și achiziționa un mijloc de transport de la Paris din SUA, puteți obține Paris Visite Pass, care este special conceput pentru turiști și oferă, de asemenea, reduceri la muzee și excursii. Paris Visite Pass este disponibil on-line.

Deși treci Paris Visite nu este la fel de bună valoare ca Navigo Découverte, are trei avantaje principale:

  1. Legitimația Paris Visite este valabil de la orice zi a săptămânii (The Navigo Découverte este valabilă numai de luni)
  2. Trecatoarea Paris Visite pot fi achiziționate online din orice țară
  3. Paris Visite oferă, de asemenea, reduceri pentru excursii și muzee

Paris Visite este disponibil în 1, 2, 3, și 5 zile versiuni pentru zonele 1 la 6.

Passe Navigo Découverte

Navigo este numele înlocuitor pentru trecere de transport Carte Orange. Acesta acoperă transportul pe trenuri, RER, iar metroul din zona Paris, ales de către destinatar. Legitimația actuală include transportul in Paris si suburbii, aeroporturile Charles de Gaulle (CDG) și Orly (ORY), Chateau Versailles, Fontainebleau, și Parc Disney.

Turistii pot achiziționa un Navigo Découverte trece la aproape orice fereastră bilet de tren de metrou, RER, sau Transilien care vinde în mod normal, biletele și trece la Paris.

În prezent, există două versiuni ale Navigo trece, standardul NAVIGO și Découverte Navigo. Abonamentul Navigo este rezervat pentru localnici, dar oricine poate cumpăra un Navigo Découverte-deși, așa cum cu Carte Orange, vânzătorii de populare trecere de transport poate contribui la descurajarea turiștilor străini de la achiziționarea unui Navigo Découverte, conducându-i mai scumpe, dar mai flexibil Paris Visite Pass.

Obținerea unui Passe Navigo Découverte

Pentru o de o săptămână trecere Navigo veți plăti € 5 comision ($ 6 USD) pentru card în sine. Apoi, va trebui să adăugați costul de transport acoperire care aveți nevoie.

Veți avea nevoie de o imagine de tine pentru trecere, 3cm ridicată de 2.5cm largă, care este mai mică decât dimensiunea pașaport. Le puteți achiziționa în chioșcuri foto lângă ferestre care vând bilete trece pe metrou, RER și trenuri Ile-de-France.

Puteți achiziționa un Navigo la ferestre bilet de la o stație de metrou sau RER sau de la distribuitorii autorizați (cum ar fi unele tabacs locale). Există mașini în gări, de asemenea, dar nu vor accepta carduri de credit exprimate în moneda non-euro, unii călători se plâng.

Durata Passe Navigo Découverte

Permisul începe luni dimineață cu primele mașini și se încheie duminică. Acest lucru poate influența turiștilor nu sosesc la Paris luni.

Hassled atunci când cumpără un Pass?

În ciuda ceea ce un vânzător de bilete s – ar putea să vă spun, tu  faci  au dreptul de a cumpăra și de a folosi un Passe Navigo Découverte. “Elle est ouverte à tous (Franciliens et non Franciliens)” , precizează documentul, trecere este deschis tuturor.