Cum sa Evitati Acționând turistului în Franța

Posted on

Imbratisand Cultura franceză și acționează ca un local

Cum sa Evitati Acționând turistului în Franța - Îmbrățișând cultura franceză și acționează ca un local

Atunci când în Franța, dacă faci ca francezii nu-i va avea, probabil, o experiență mult mai plăcută. Câteva lecții în cultura franceză va ajuta să înțelegeți de ce lucrurile sunt un anumit fel în Franța, și cum să iasă în evidență mai puțin ca turist.

În plus, este într-adevăr atât de rău să se bucure de un prânz lung? Sau au cafeaua într-o cafenea pavajului încântătoare în loc de graba în jurul cu o ceașcă de a-go? Nu lupta sistemul francez, îmbrățișează cultura și vă va arăta mult mai puțin ca un turist.

Iată câteva modalități de a arata ca un local și nu acționează ca un turist:

Bucurați-vă de mese, nu le Rush

Care – i graba? Nu esti in vacanta? Dacă ești american, ar putea fi un șoc cultural pentru a mânca o masă la un restaurant francez. Deși este posibil să se găsească importator (pentru a merge) semne de la restaurante, acest lucru merge într – adevăr împotriva stilului francez.

În cazul în care chelnerul dvs. nu se grăbește peste pentru a vă aduce cecul în momentul în care mănânci ultima muscatura (el sau ea, probabil, va nu pentru că nu doresc să te simți grăbit), nu fi surprins. Bucurați-vă de o conversație mai puțin, înghițituri de vin și, dacă sunteți la o cafenea, oameni-vizionarea.

S-ar putea să decidă că va prea departe să îmbrățișeze iubirea franceză de organe, melci, picioare de broască și îi place. Dar, doar în cazul în care te gândești de a merge în jos această cale, a verifica afară vasele dezgustătoare franceze, pentru a evita dacă nu sunteți franceză, și apoi să decidă.

Vorbește un pic francez

Nu aveți nevoie pentru a lua un curs de șase săptămâni intensiv franceză, dar va sta ca un turist mult mai puțin în cazul în care cel puțin vă puteți exprima unele subtilități, cum ar fi „Bună ziua“ și „nu vorbești engleza?“ in franceza.

Nu este dificil și vă va crea o impresie foarte bună de la început. Și francezii, probabil, va realiza că nu sunt fluent, și a comuta la limba engleză cu ușurință.

Nu Lăsați Sfaturi imense

Deși ar putea părea politicos să părăsească un sfat mare pentru o mare serviciu, acest lucru nu este foarte franțuzesc. Dacă sunteți la un restaurant, vârful este inclus deja oricum.

Există o cale sigură să iasă în evidență ca turist în Franța, care este de a lăsa apoi încă 15 până la 20 de procente pe deasupra. Este mai obișnuiește să părăsească schimbarea sau o altă cantitate mică pe vârful inclus.

Dacă stai o cafea într-un bar sau cafenea, din nou, ar trebui să lăsați o cantitate foarte mică; poate că rotunji până la cel mai apropiat euro.

Rochie ca francezii

Dacă purtați un tricou Yankees și pantofi de tenis neglijent, vei sta rapid ca un turist. În timp ce francezii poartă din ce în ce haine, cum ar fi blugi și adidași (în special tineri francezi), in care se imbraca este încă dressier decât rochie casual, american. Vei amesteca cu francezii mai mult, dacă te duci cu ceva casual, dar elegant.

Du-te cu programul francez

Dacă te-a lovit atracțiile la prânz și restaurantele de la 15, s-ar putea găsi atât închis și arata ca un turist. Francezii au tendința de a mânca mese la ora mesei, de a lua o masă pe îndelete între prânz și 14. Și veți găsi că multe magazine dura ore lungi de pranz. În partea de sud fierbinte și în zonele rurale, veți găsi magazine deschise la ceva de genul 7:30 – 13, apoi 4 până la 7 pm deci asigurați-vă că nu sunt prins. Unele atracții pot închide, de asemenea, pentru masa de prânz, dar numai atracțiile mai mici și în sate.

Vei avea o experiență mult mai bine dacă știi doar acest lucru înainte de a pleca, și planificați zilele în mod corespunzător. De asemenea, nu fac planuri ambițioase de cumpărături de duminică, atunci când mandatele guvernamentale care aproape toate magazinele să fie închise.

Magazine alimentare puteți demascați, precum și prin închiderea în zilele de luni. Din nou, un pic de pre-planificare vă va ajuta și vă puteți cere întotdeauna la Oficiul de Turism (deși acestea sunt frecvent închise pentru masa de prânz, de asemenea!)