Cum sa Evitati Hoți de buzunare din Paris – Unele măsuri de precauție pentru a lua Crucial

Posted on

Cum sa Evitati Hoți de buzunare din Paris - Unele măsuri de precauție pentru a lua Crucial

Statistic vorbind, Parisul este, în general, un oraș foarte sigur, mai ales atunci când se compară nivelurile scăzute criminalității violente la cele din marile zone metropolitane americane. Din păcate, cu toate acestea, pickpocketing rămâne o problemă în capitala franceză, în special în zonele aglomerate, cum ar fi metroul și în jurul atracții turistice populare, cum ar fi Turnul Eiffel și Sacre Coeur din Montmartre. Hoți de buzunare sunt cunoscute de a opera masiv în zonele frecventate de turiști și de a folosi strategii destul de previzibile pentru a jupui inconstienti.

Învățați despre aceste strategii, luând câteva chei de precauție și să rămână vigilenți în orice moment, va merge un drum lung în ajutându-vă pentru a evita o experiență neplăcută sau chiar înfricoșător. Acestea sunt regulile cheie de reținut ați stabilit în prima zi de explorare a orașului.

Ia numai strictul timpul turistic

Ca regulă generală, lăsați cele mai multe dintre obiectele de valoare într-un seif la hotel sau apartament în cazul în care stai. Nu este necesar să se aducă pașaportul sau alte obiecte de valoare, împreună cu tine în străzile din Paris. Ia de-a lungul unei forme alternative de identificare și să aducă de-a lungul numai o copie a paginilor cheie ale pașaportului. În plus, dacă nu porți centura de bani, în general, este prudent să păstreze nu mai mult de aproximativ 50 sau 60 de euro în numerar cu tine.

Goliți buzunarele și Wear Pungi corect

Înainte de a lua o șansă de hoți de buzunare pentru a goli buzunarele în liniște, pentru a transfera obiecte de valoare, cum ar fi bani sau telefoane mobile într-o pungă cu compartimente interioare.

Niciodată nu purta poseta sau geanta pe una shoulder– acest lucru face prea ușor pentru hoți de buzunare la it– glisează mai ales în condiții aglomerate în care este mai puțin probabil să – l simți. Praștie geanta peste piept în stil încrucișat în loc, și păstrați – l aproape de tine și vizibil. Dacă purtați un rucsac, ar trebui să nu păstrați obiectele de valoare în compartimente cu fermoar exterior.

Ați putea crede că vei simți pe cineva de a le deschide, dar hoții de buzunare sunt experți în a fi șmecher și publicității mascate, și de multe ori lucrează în grupuri.

Feriți-vă de ATM / înșelătoriilor bancomat

Bancomatele pot fi spoturi preferate pentru potențialii escroci și pickpocketers. Stai extrem de vigilent atunci când retragerea de numerar și nu oferă ajutor pentru oricine care dorește să „învețe să folosească aparatul“ sau care te angajează într-o conversație în timp ce introducerea codului PIN. Dacă nu vă puteți da seama cum de a utiliza aparatul, nu acceptă „ajutor“ sau sfaturi despre cum să-l folosească, fie. Tastați codul în intimitate totală și spune nimănui lungite prea aproape de spate off. În cazul în care persistă în sau în alt mod se comportă situându-se agresiv, anulați operația și du-te găsi un alt ATM.

Feriți-vă de aglomerații, Distractions

Mai ales în locuri cum ar fi metroul din Paris, dar , de asemenea , în zonele din jurul atracții turistice populare (inclusiv linii), hoți de buzunare lucrează deseori în grupuri. Un membru al unei „echipe“ poate încerca să vă distragă atenția prin implicarea într -o conversație, cerând bani sau care vă arată un mic bibelou, în timp ce un alt merge în buzunare sau în geantă. În condiții foarte aglomerate, hoții de buzunare pot profita de confuzie. Asigurați – vă că obiectele de valoare sunt stocate în siguranță într – o centură de bani sau în compartimente interioare ale sacului pe care îl transportă, și țineți – l aproape de tine, de preferință , în cazul în care îl puteți vedea pe deplin.

Atunci când în metrou, acesta poate fi cel mai bine pentru a evita locurile cel mai apropiat de ușile, deoarece unele pickpockets adopta strategia de hapsân saci sau obiecte de valoare și care iese din masina de metrou la fel ca și ușile se închid.

Ce se întâmplă dacă am fost Pickpocketed la Paris?

Ambasada Statelor Unite recomandă ca victimele hoți de buzunare în Paris să țipe imediat pentru poliție în cazul în care devin conștienți de crima așa cum se întâmplă. Dacă sosește nici un ajutor (din păcate, un scenariu probabil), este, în general, cel mai bine la cap drept pentru la cea mai apropiată secție de poliție pentru a depune un raport. Apoi raportează imediat pierderea oricăror valori importante la ambasada sau consulatul.

Notă : Aceste sfaturi au fost în parte provenind dintr – un articol de pe  Ambasada SUA în site – ul de la Paris , dar nu ar trebui să fie tratate ca sfaturi oficiale. Vă rugăm să consultați pagina dvs. de ambasadă sau consulat pentru avertizările de siguranță curente și liniile directoare emise de țara de origine pentru Paris și restul Franței.