Cum să mergeți la cumpărături în Bali

Posted on

Cum să mergeți la cumpărături în Bali

Vrei să aducă Bali acasă artă și cultură fantastică? Puteți, vizitând mai multe puncte de vânzare ale insulei pentru cumpărături – de la vânzătorii ambulanți pe piețele tradiționale strălucitoare mall-uri. Workshop-urile mici oraș în Bali Centrală și Bali Sud putinei o multime de inventar pentru turiștii din Bali, cu bani pentru a arde: arta, uz casnic, bijuterii, haine, și bibelouri, le veți găsi în buticuri de Sud și Centrală Bali, piețe și centre comerciale.

Chiar si brandurile de lux de Vest ajunge ziua în soare balinez, cu branduri occidentale, cum ar fi DKNY si Armani înghesuindu-se pentru spațiul dintre branduri high-end locale ca dantelă Uluwatu și Animale de îmbrăcăminte.

Ce sa cumpar

Datorită Bali patrimoniu de secole ca o țară de drepturi de autor și a culturii înalte, un număr de orașe din interiorul comunităților posedă artizanale bine dezvoltate specializate în una sau mai multe meserii. Batubulan, de exemplu, este renumit pentru industria de sculptură în piatră, în timp ce Sidemen este renumit pentru textile sale fine. În centrul Bali, cumpărătorii din știu du-te la Celuk pentru aur și argint și vizita Mas de a cumpăra sculptură în lemn.

Nu trebuie să mergi prea departe de drum pentru a pune mâna pe cercei făcut-Celuk fine sau câțiva metrii de stofă Sidemen. gamă completă de marfa frumusele Bali pot fi achiziționate aproape de hotel, la mai multe mall-uri și centre comerciale situate în zone turistice de mare trafic de pe insulă, în special orașele Kuta și Ubud.

măști balinez

Artizanii din orașul Central Bali de Singapadu sculptez topeng (măști) pentru dansatori culturale și temple balineze; aceste fețe-ochi ochelari de cal lucrate manual poate fi văzut în spectacole în toată Bali. Aceste măști sunt , în general comandat pentru scopuri tradiționale numai, dar multe exemple găsi drumul lor spre piețele de artă și mall – uri din Bali de Sud și Ubud.

Bijuterii

Timp de generații, orașul Celuk a excelat în producția de argint și bijuterii de aur. Turismul a suflat viață nouă în ambarcațiune locală, vizitatorii pot naviga acum printre o gamă largă de magazine de-a lungul drumului principal al orașului, toate inelele Hawking, cercei, brățări, broșe, și mai mult, în ambele modele tradiționale și moderne. Puteți merge mai adânc în sat pentru a satisface artizanii reale, și , eventual , să negocieze un preț mai mic. Marci de bijuterii locale , cum ar fi Prapen și Mario Silver vinde lor bling Celuk- a făcut în Kuta, Ubud, și departe în străinătate.

În Denpasar, puteți găsi o mulțime de dealeri de aur și argint de-a lungul intersecția Jalan Hasanuddin și Jalan Sulawesi.

Sculptură

meșteri din Bali au avut mult timp experiență de lucru în lemn și piatră – balinez vechi a creat o multime de statuar din materii prime locale abundente pentru a fi utilizate în ceremoniile lor tradiționale. sculptură din piatră locală (de fapt, fabricata din gresie) si sculpturi in lemn evoca mituri traditionale hinduse, dar teme și stiluri moderne sunt luați mai mult și mai mult spațiu de raft în magazine.

Obiecte

Grație în parte a cererii de înmugurire în vacanță homemakers australian, mulți artizani balineze au apelat la churning elemente de acasă cu gust concepute care se adaugă fler asiatice la orice bucătărie. Vizitați balinez magazine , cum ar fi Matahari si Centro Stil de viață pentru fix, sau le cumpere la prețuri en – gros de la puncte de vânzare , cum ar fi Geneva , Krisna Bali , și Biarritz .

Tesaturi

Piața de textile la Jalan Sulawesi în capitala Bali Denpasar vinde materiale textile tradiționale și moderne, la prețuri en-gros. Batic, dantelă, mătase artificială – ai nume, e aici. Produsul finit (cu adaosurilor mari însoțitoare) pot fi achiziționate de la orice mall de lux din South Bali.

În cazul în care pentru a merge la cumpărături

Majoritatea punctelor de vânzare din Bali pot fi găsite în South Bali ( în special Kuta, Legian și Denpasar) și Bali Centrală ( în special Ubud). Piața țintă pentru fiecare regiune este destul de diferit, cu o suprapunere între ele .

Sud Bali

În Sud Bali, cumpărătorii caută suveniruri ieftine, moda, bijuterii, îmbrăcăminte de plajă și de artizanat. Bali turisti care stau in sudul Bali sunt alintat de alegere: ei pot începe să sindrofie de cumpărături în Kuta Square, principala zona de retail stretch turistic, apoi continua, fie de lux (Department Store Matahari, convenabil în Kuta Square, sau oricare dintre comercial de lux mall-uri din cadrul Kuta sau Legian) sau downmarket (puncte de vânzare, cum ar fi de la Geneva sau Kampung Bali).

Central Bali

În timp ce în centeral Bali, caută produse de artă și wellness, cum ar fi uleiuri esențiale, săpunuri, și tămâie. Dacă valoarea preț scăzut de peste de înaltă calitate, atunci ar trebui să se oprească de piața Ubud și să ia o privire pe îndelete în jurul: coridoarele sale înghesuite vinde o multime de opere de artă ieftine, suveniruri din lemn sculptat manual, și sarongs colorate și batiks.

Străzile care este radiat de centrul orașului – Jalan Raya Ubud și Jalan Monkey Forest – sunt pline de buticuri care vand sapunuri de lux, bijuterii, și conserve.

Aventurați chiar mai departe la mestesugaresc satele din jur Ubud, și puteți obține stabili dumneavoastră artă la prețuri en-gros, dacă știi cum să negocieze bine. Mas este un oraș de prelucrare a lemnului; Celuk menționat mai sus este de aur și argint central; și Batubulan este centrul de piatră.

Sfaturi de cumparaturi

Fă-ți tema. În primul rând, afla cât de mult obiectele de cost cu o schimbare dorință în magazinele cu preț fix Bali. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți merge la o piață de la Bali și negocia cu încredere. În cazul în care prețurile în magazinele cu preț fix îndeplinesc bugetul dvs., puteți sări peste partea afacere-la-piață în întregime.

Asigurați – vă că puteți lua acasă. Nu totul la vânzare în Bali , pot fi luate în condiții de siguranță înapoi la DVD – uri din SUA nelicentiate, arme, piei de animale, și băuturi alcoolice pot fi confiscate, sau pot fi supuse unor amenzi grele, la sosirea stateside.