Cum să se bucure de Muzeul Luvru

Posted on

 Cum să se bucure de Muzeul Luvru

Muzeul Luvru din Paris este imensă, și s-ar putea petrece o săptămână în explorarea exponatele sale. Cei mai mulți dintre noi nu au acest tip de timp, asa ca aici este un scurt ghid despre cum să obțineți maximum de una dintre muzee de artă de top din lume.

World-Class Muzeul

Muzeul Luvru este magnific, o clădire clasică imens în centrul Parisului locuințe una dintre cele mai mari galerii de artă din lume. Dacă ai întins-end – to-end, ar acoperi mai multe terenuri de fotbal.
A fost initial o fortareata , dar a fost reconstruită în stil mare renascentist de la 1546 sub Francisc I ca un palat regal. Monarhi ulterioare adăugate la aceasta, păstrând stilul original. În 1793, Luvru deschis ca o galerie de arta publica in timpul Revolutiei Franceze.

Inițial palatul găzduit de artă personală a regelui francez. Cu toate acestea, cu Napoleon ravagii prin Europa, jefuirea palatele și proprietatea familiilor regale și aristocrației și luând opere de artă ca pradă de război, Luvru a atins rapid statutul de cea mai mare galerie de artă din lume. Deci, nu este surprinzător faptul că astăzi la Luvru este cel mai vizitat muzeu din lume. Pregătiți-vă, dacă doriți să obțineți maximum de vizita dumneavoastră.

Cum să se bucure de Muzeul

  1. Alege o zi bună și de timp. Este cel mai bine pentru a merge atunci când Muzeul Luvru este cel mai puțin probabil să aibă linii lungi. Dimineața devreme în săptămâna de lucru cel mai bine. Din octombrie-martie puteți obține în liber la expozițiile permanente (dar nu expoziții speciale) pe prima duminică a lunii , dar chiar și în timpul afara sezonului, liniile pot fi lung. Luvrul este gratuit în ziua Bastiliei (14 iulie), dar este de obicei ambalate. S-ar putea lua în considerare , de asemenea , miercuri și vineri din cauza ore prelungite , atunci când galeriile sunt mai puțin aglomerate și vă puteți plimba prin la propriul ritm, oprire în cazul în care doriți să.
  2. Introduceți prin Louvre Mall. Deși puteți introduce prin piramida de sticla la fel ca toți ceilalți, puteți obține , de asemenea , la casa de bilete prin Luvru mall – ul (acces pe Rue de Rivoli) sub muzeu. Acest lucru vă poate salva una dintre cele două linii s-ar putea aștepta în. Uneori, cu toate acestea, există o linie de aici , precum și pentru a obține în. Sau să cumpere biletul în avans on – line, care este cea mai bună soluție pentru a vă salva de așteptare. Dar , amintiți – vă că trebuie să se angajeze la o dată ca biletul este valabil numai în acea zi specială. Cumpara biletul online  pentru a economisi timp.
  3. Comanda un ghid audio . Dacă nu sunteți familiarizați cu o mare parte din colecție, comanda ghidul audio, care vine în diferite limbi.
  4. Studiați harta. Pentru a vedea Mona Lisa, capul drept pentru secțiunea pictură italiană a 13- a 15-lea (la primul etaj). Puteți lucra întotdeauna drumul spre alte exponate după aceea. Asteptati -va o mulțime de oameni elbowing drumul lor aproape de pictura. Încercați să evitați obținerea distrași prea mult (deși acest lucru este un loc distractiv de a umbla). Sau, dacă nu aveți o prioritate a ceea ce sa vezi, se deda la unele rătăcitor fără țintă.
  5. Prioritizarea ceea ce doriți să vedeți. Muzeul are o gamă largă de exponate în jurul valorii de opt teme și variază de la antichități islamice de artă și egiptene sculpturii franceze și Le département Objets d’Art , cum ar fi tapiserii, ceramică, și bijuterii. Secțiunea picturi cuprinde lucrări neprețuite din Franța, Italia, Germania, Țările de Jos și Anglia.

Ce să vezi

Acest lucru va depinde în întregime pe cont propriu alegere. Există trei aripi principale: Denon (sud), Richelieu (nord), și Sully (est în jurul patrulaterul Cour Carrée). Aripa vestică a caselor Luvru artelor decorative, luând în muzee distincte, inclusiv Musée des Arts Decoratifs și Musée de la Publicité.

Puteți urmări, de asemenea, una dintre trasee tematice-vizitatori pentru o privire de ansamblu. Fiecare traseu urmează o selecție de lucrări tipice unei anumite perioade, o mișcare artistică sau o temă. De exemplu, pentru a alege Arte Decorative din secolul al 17-lea Franța, care vă duce într-o călătorie de 90 de minute. Toate temele sunt foarte bine făcut și vă puteți uita la ele, și să le descărcați în prealabil.

Ajungem acolo

Metro:  Palais Royal-Musée du Louvre (Linia 1)
Bus:  Linii 21, 24, 27, 39, 48, 68, 69, 72, 81, 95, și  la Paris Tour deschis . Toate opresc în fața piramidei de sticlă , care este intrarea principală.

O altă opțiune este de a merge de-a lungul râului Sena până când ajunge la muzeu. Nu puteți pierde structura impunătoare (dar păstrează în minte, veți vedea doar piramida când introduceți curtea Luvru).

Restaurante

Există mai mult de o duzină de restaurante, cafenele și puncte de vânzare la pachet în cadrul muzeului și în caruselul și grădinile Tuileries.

Magazine

Există magazine în și în jurul Luvru, și librăria Luvru în sine este una dintre librăriile cele mai extinse și bine aprovizionate de artă din Europa. Se vinde, de asemenea, o gamă largă de cadouri.

  • Dacă sunteți aproape de Lille, în nordul Franței, asigurați-vă că vizita Muzeul Luvru-Lens, avanpostul Louvre, care este ușor de gestionat și are mari expoziții temporare.