Skip to main content

Cum să-și petreacă Escală dvs. în Aeroportul Changi, Singapore

Ce se poate face în aeroportul din Singapore în timp ce așteaptă zborul de legătură

Cum să-și petreacă Escală dvs. în Aeroportul Changi, Singapore

În așteptare pentru zborul de legătură în Aeroportul Changi din Singapore (cod IATA: SIN, Cod ICAO: WSSS)? Sunt locuri mai rele pentru a fi blocat în.

În ciuda statutului său ca fiind unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din regiune, Changi Airport este un loc confortabil să aștepte unul lui LAYOVER_DURATION lung, cu patru terminale spațioase, o serie de facilități de cinci stele, cazare de tranzit confortabile și acces ușor la restul din Singapore ar trebui te neliniștite și decide să rătăcească în jurul valorii în timp ce de așteptare pentru următorul zbor.

De ce de tranzit prin aeroportul Changi?

Aeroportul Changi este de departe hub – ul de zbor cele mai nedureroase din Asia de Sud – Est .

eficiență aproape-mecanice legendara Singapore face experiența Escală Changi un mod pozitiv una plăcută: vei experimenta mai puține cozile și, în general, mai puțin probleme. Și, după cum vom explica în continuare în jos, veți găsi o mulțime de diversiuni interesante pe care le veți găsi în nici un alt aeroport din lume.

Dumnezeu să vă ajute, deși, dacă te trece prin Aeroportul Changi cu muniție vii, sau mai rau, droguri ilegale în dumneavoastră să-on. Pentru a afla de ce transportă droguri în Changi este o idee oribilă, citiți acest lucru: de droguri Legile în Singapore .

Changi Airport Transit Hotel

Vizitatorii așteaptă o escală peste noapte la Aeroportul Changi se poate verifica în Ambassador Hotel Transit fără a fi nevoie să îndepărteze emigrari sau vamale. După obținerea mult-necesare shuteye, puteți merge pur și simplu la zborul de la aeroport fără a se încurca în continuare birocrația. Ambassador Transit Hotel de check-in birouri pot fi găsite la toate cele trei terminale în Aeroportul Changi.

Dacă sunteți în căutarea pentru un pic mai mult confort în sejur Aeroportul Changi, The Crowne Plaza Hotel vă oferă ceea ce aveți nevoie. Hotelul este conectat la terminalul 3 prin pasarele de legătură două niveluri de aeroport și hotel. În interior, oaspeții se pot bucura de 320 de camere ale hotelului, piscină masivă, și tratamente de relaxare la spa.

Singapore Hotel Asociația operează un Contor de hotel la fiecare dintre terminale Changi lui, permițându – vă să rezerve camere disponibile de la orice hotel membru SHA chiar la aeroport, 24 de ore pe zi. Veți avea nevoie doar să plătească pentru prima noapte la ghișeu; orice costuri suplimentare sunt datorate la hotel. E – mail orice întrebări , la următoarea adresă: hotelres@sha.org.sg .

Changi Airport Shopping & servicii pentru pasageri

În cazul în care confortul Escală este în cauză, Aeroportul Changi este de departe una dintre cele mai bune din lume, să nu mai vorbim de Asia de Sud. Ai putea obține cu ușurință utilizate la locul, plafoanele sale înalte, mochetă confortabil, și o mulțime de opțiuni de cumpărături, de luat masa și de divertisment, care ar putea face o concurență unele dintre classiest mall-uri din lume.

magazine, schimbătorii de bani, băi handicap prietenos, vestiare, chiar și camere de rugăciune sunt ușor accesibile, în special în zonele de tranzit a aeroportului. dimensiunea masivă a aeroportului – cu toate facilitățile distribuite în patru terminale – permite conducerii de a pune în unele atingeri jucăușe pe care le-ați aștepta cu greu să găsească într-un centru major aerian mondial:

  • Grădină fluture. Terminalul 3 oferă 330 mp, în aer liber , cu două etaje de locuințe grădină fluture peste o mie de fluturi liber-zboară. Vizitatorii pot observa întregul ciclu de viață al fluturilor la locul de muncă, de la ecloziune până la stadiul lor de pupă de a trăi fluturi hrănire la un număr de dozatoare de produse alimentare în întreg spațiul. Gradina se păstrează la rece , cu o cascadă de lucru. ( Sursa ) Gradina fluture poate fi găsit la al doilea nivel de plecare Transit Lounge, Terminalul 3.
  • Patru etaje slide. O altă diversiune pentru pasagerii care așteaptă de la Terminalul 3, glisiera @ T3 standuri patru etaje și permite vizitatorilor pentru a mări prin intermediul la o viteză maximă de 13 mph. Dacă cheltuiți SGD 30 pe bunuri și servicii la aeroport, puteți folosi chitanțele pentru a răscumpăra două jetoane plimbare; va fi permis numai până la 10 curse pe chitanță. Dacă nu intenționați să -și petreacă atât de mult în terminal, puteți încerca mai mici, slide – free-to-utilizare la subsol, stând la povești și jumătate. ( Sursa )
  • Cinema. Ambele terminalele 2 și 3 au propriile lor cinematografe gratuite pentru pasagerii cu câteva ore pentru a cruța între zborurile. Pentru a vedea ce se arată astăzi la cinematografele Changi, a verifica acest link – Teatru Film – ChangiAirport.com . Terminalul 3 are , de asemenea , o „4D“ teatru pentru fiorul Freaks în căutarea pentru o plimbare-parc de distracții stil. Mai multe detalii aici: 4D Cinema – ChangiAirport.com .
  • Piscina. Câteva aeroporturi pot revendica având propria lor piscină; Piscină pe acoperiș propriu Aeroportul Changi pot fi găsite la Terminalul 1, în apropiere de plecare de tranzit Lounge East pe al treilea nivel. Utilizarea piscinei costă SGD 13,91, dar este gratuit pentru oaspeții de la Ambassador Transit Hotel. ( Sursa )

Aeroportul Changi Premium și VIP Saloanele

Flyers de așteptare pentru zborul lor la aeroportul Changi se poate pretinde un loc la unul dintre numeroasele saloane premium ale aeroportului, în funcție de operatorul lor, calitatea de membru în cluburi privilegiu, sau disponibilitatea de a plăti un pic în plus pentru a scăpa de lepădături în admiterea generală .

Airline specifice. Singapore Airlines, Malaysia Airlines, și Garuda Indonesia, printre altele, să opereze în saloane Changi în beneficiul călătorilor calificați. KrisFlyer (camera de zi Singapore Airlines) operează atât un salon SilverKris pentru Singapore Airlines de pasageri premium și un KrisFlyer Aur Lounge atât Singapore Airlines și Star Alliance aur membrii altor companii aeriene afiliate.

Cele SilverKris facilități Lounge, de exemplu, oferă acces Wi-Fi completă și facilități de răcoritoare pentru Singapore Airlines Business Class / First Class pliante: dusuri, ziare și reviste, precum și un bufet sunt toate disponibile.

Pentru mai multe detalii, citiți această pagină pe site – ul oficial Changi Airport: companie aeriană Saloanele – ChangiAirport.com .

Pay-in saloanele premium. Un număr de saloane aeriene oferă un mediu relaxant pentru patronii care pot plăti o taxă înainte de a intra. Aceste saloane includ Ambassador Transit Lounge, Lounge Skyview și Piața Verde, toate fiind localizate după birouri de imigrare.

Ambassador Transit Lounge este un salon one – stop pentru pasagerii care doresc totul la îndemână în așteptare. Plătiți SGD 30 pentru intrarea în Lounge, și veți obține utilizarea serviciilor de afaceri ale facilității (acces la Internet, imprimare), servicii de spa, un snack – bar, salon de frumusețe, și apartamente napping. Lounge -ul este accesibil din ambele terminale 2 și 3, nivelul 3. Mai multe informații aici: Ambassador Transit Lounge – Site – ul oficial .

Piața Verde este un salon inspirat din natură – mai mult ca un restaurant japonez cu facilități Lounge – care oferă un bufet de salate japonez, o conexiune Wi – Fi rapidă și TV cu ecran lat, toate într – un cadru non-hiper liniștită în Terminalul 2.

Explorarea Singapore în timpul Escală dvs.

Singapore este o țară destul de mică, și datorită sistemului de transport public foarte dezvoltat care provin de la Aeroportul Changi, vizitatorii pot explora o mare parte din cele mai bune locuri turistice din Singapore în timp ce în așteptare pentru zborul de legătură.

Un tur gratuit este disponibil dacă aveți cel puțin cinci ore pentru a merge înainte de zborul de legătură, și , dacă nu ați părăsit încă în zona de tranzit. Repere de tur includ Marina Bay Sands, The Flyer Singapore , Chinatown , și districtul de afaceri central. Un „City Lights“ tur are loc după lăsarea întunericului, iar cercurile din jurul districtului Marina Bay, Bugis Village și Hotel Raffles.

Planificarea pentru a explora Singapore pe cont propriu ? Uita – te pentru contoare de depozitare a bagajelor în prezent terminalul Aeroportul Changi, și să depună bagajele înainte de a ieși. Ghidul tau de plătit aproximativ 10 SGD să depună două bucăți de bagaje pentru câteva ore; acest lucru ne -a eliberat pentru a zip până la Marina Bay cu trenul și au un prânz cu tăiței îndelete înainte de zborul nostru de legătură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *