Cum se utilizează toaletele din Franța

Posted on

 Cum se utilizează toaletele din Franța

Folosind o toaletă poate suna ca cele mai simple de sarcini, dar dacă nu sunt utilizate în Franța și sanitare franceze poate fi un exercițiu de descurajatoare. Aflați ce forme diferite să ia numele de Ioan în această țară, cum să le spăla, cât de mult va tine si alte secrete costa folosirea toaletei, astfel încât să nu faci ceva greșit.

toaletele franceze sunt parte integrantă a unora dintre lucrurile pe care s-ar putea să nu plac în Franța.

Dificultate: Ușor

Timpul necesar: Variază (ahem!)

Iată cum:

  1. Găsiți o baie. Acest lucru nu este întotdeauna atât de ușor, ca toaletele publice nu sunt neapărat abundente. centre comerciale sau mall-uri au de obicei o toaletă publică, care sunt întotdeauna bine semnalizate, la fel ca și unele zone populare în aer liber. Parcurile tind să aibă păstăile toaletă publică. Scenariul cel mai rău caz, pop într-o cafenea, comanda o cafea și să utilizeze facilitățile lor. Dacă ești îndrăzneț, marș într-unul ocupat și merge direct înapoi la baie, apoi lăsați-vă și de a salva o pereche de euro. Dar mulți dintre ei sunt jos astfel încât aceasta ar putea fi o opțiune de complicat. Uita-te pentru semne spunând „toilettes“ sau „WC“ Într-o cafenea toaletele sunt susceptibile de a fi unisex.
  2. O dimensiune de până la baie o dată ce introduceți. Deși este mult mai puțin frecvente în aceste zile, unii încă mai au o gaură glorificat în podea. Tu ar trebui să stea ghemuit și plasați cursorul; însă acest lucru într-adevăr nu este recomandată. Și înroșirea feței acest tip de toaletă poate fi dificil; în cazul în care nu există nici o alternativă, la același nivel și a alerga pentru a evita stropirea cu apă peste picioare. Dacă nu trebuie să meargă prea rău, uita-te pentru baie următoare.
  3. Culoare. Simplu, nu? Ei bine, există mai multe alternative care pot prinde pe cei neinițiați. Mecanismele de spălare de pe toaletele franceze nu sunt întotdeauna pe partea din spate. Uneori, există un lanț Pully atârnând în jos de sus, uneori, veți găsi o petală picior pe sol. Uneori există un buton de pe partea de sus, uneori, două (împingând ambele vor face toaleta păstra înroșirea feței). Sau există un buton pe care ar trebui să trageți în sus (dar nu prea viguros, ea poate veni departe în mână.) Frecvent, există un bar mare, dreptunghiular pe peretele din spate. Împingerii sau orice ai găsit, dar continua să încercăm; vei primi în cele din urmă drept.
  4. Dacă întâlniți o toaletă în stil pod publice în aer liber, ele sunt un pic de propria lor categorie, și poate fi destul de intimidant și confuze. Pur și simplu pas și să se uite pentru a vedea dacă este ocupat (punct roșu sau verde iluminat de ușă). Pune în schimbarea ta, și așteptați să se deschidă ușa automat. Pas în, și ușa se închide automat. Dacă sunteți acolo 15 minute sau mai mult, ușa se va deschide. Acestea ar putea părea neigienic, dar ele de fapt sunt dezinfectate după fiecare utilizare și sunt surprinzător de bune pentru a utiliza, odată ce sunt folosite pentru a le.

Sfaturi:

  1. Au întotdeauna o schimbare mică pe tine (care este întotdeauna o idee bună). Multe grupuri sanitare sunt plata doar, uneori, condus de un însoțitor și, uneori, acceptând schimbarea pentru a intra. În aer liber Păstăile toaletei necesita o schimbare exacta, asa ca au de euro și de 50 de centime piese de la mână.
  2. Nu fi surprins de baie unisex, sau camere pentru bărbați și femei, cu un hol comun. Francezii nu sunt aproape la fel de atârnată despre toalete separate, ca, să zicem, americanii. Veți găsi, în mod inevitabil, în aceste mici restaurante.
  3. Înainte de a introduce, verificați pentru a vedea dacă hârtia igienică se află în afara standului. Uneori, există dozatoare în zona chiuvetă și oglindă, dar nu există hârtie în interiorul standului. Dacă aveți dubii, păstrați șervețele de hârtie undeva la îndemână.
  4. Dacă vizitați ocupat restaurante fast-food, Pastrați chitanțele. Acesta conține, de obicei, un cod pentru a intra în toaleta acolo. Dacă nu aveți codul, puteți sta întotdeauna în afara baie și să aștepte ca cineva să ieși.
  5. Nu fi surprins dacă în baie publică în aer liber pod stil este rupt în jos. În experiența multor oameni, mai sunt scoase din funcțiune ( serviciu hors ) decât de lucru. Du – te la următorul loc și ar trebui să vedeți un altul.
  6. Încercați să evitați toaletele de pe autostradă la mici Aires (stații de autostradă). Ele pot fi destul de dure , deoarece acestea nu sunt curățate foarte des și apoi nu foarte bine. Dacă sunteți pe o autostradă, încearcă să ajungă la o zonă de servicii majore.