Cumpărarea de bilete pentru Colosseum din Roma

Posted on

 Cumpărarea de bilete pentru Colosseum din Roma
Colosseum (Colosseo) rămâne cel mai mare amfiteatru construit vreodată și este unul dintre simbolurile cele mai cunoscute și mai reprezentative din Roma. 5-poveste, structura eliptică masoara 617-picioare lungi, de 512 de picioare lățime, și 187-picioare înălțime și este realizat din travertin și cărămidă. În zilele sale de glorie, ea a avut loc o mulțime de mai mult de 65.000 de sânge-poftirea spectatori. Considerat o minune arhitecturala a lumii antice, nu este surprinzător faptul că Colosseum se află în fruntea listei Printre atracțiile Romei antice.

Dar când vine vorba de cumpararea de bilete la atracție cele mai populare din Roma, liniile pot fi destul de lung mai ales în sezonul turistic de vârf. Dacă nu doriți să-și petreacă vacanta de așteptare într-o coadă, iată câteva sfaturi utile pentru a evita linii lungi la biroul de bilete Colosseum Roman.

Cumpara bilete combinate în Advance

Vă recomandăm achiziționarea unui bilet de combinație fie la intrarea în Dealul Palatin din apropiere – fereastra bilet are rareori o linie – sau de pe site – ul oficial . Biletul de combinație include admiterea la Colosseum, Forumul Roman, și Dealul Palatin și Muzeul. Un alt avantaj de a cumpara acest bilet Combo este că este bine timp de 2 zile, deci nu este nevoie să se grăbească pentru a vedea toate cele trei site – uri într – o singură zi. Aceasta este cea mai simplă opțiune de bilete disponibile – nu se poate obține un bilet doar pentru Colosseum.

Dacă achiziționați biletul online sau la o fereastră bilet non-Colosseum, nu trebuie să așteptați în linia de bilet de lungă la amfiteatru. Dar va trebui totuși să treacă prin linia de securitate (nu există nici un fel în jurul valorii de acest lucru), care se poate mișca destul de încet.

Treci Line

Doriți să sări peste linia? Înregistrează-te pentru a lua un tur cu ghid! O serie de companii de turism oferă pentru a sări peste excursii de linie cu un ghid, în cazul în care fiecare membru al turului este dat un set de căști și ascultă narațiunea ghidului. Unele excursii includ Forumul Roman și Dealul Palatin, sau camerele subterane ale Colosseum în mod normal închise publicului.

Cu orice tur cu ghid, mai mulți bani pe care sunteți dispus să-și petreacă, cu atât mai mult exclusivitatea te. Ne-am luat câteva tururi ghidate în cazul în care grupul de tur a fost destul de mare si ne-am simtit mânați în jur, și alte excursii (mai scumpe), cu grupuri mai mici, care au fost mai interesant și educativ.

Ca și în cazul biletelor de pre-achiziționate, va trebui în continuare să treacă prin securitate pentru a introduce, deși ghidul dvs. ar putea fi capabil de a obține grupul dvs. prin intermediul mai rapid.

Faceți un tur audio

Un alt mod de a evita linia de bilet este de a merge fereastra audio Tur cu ghid și să achiziționeze un tur audio. Veți avea nevoie pentru a aduce un act de identitate original, care va avea loc ca un depozit până când returnați dispozitivul la sfârșitul anului. Turul auto-ghidat durează 1 oră și 10 minute și este disponibil în mai multe limbi. Ghidul audio costă € 5,50, plus costul de admitere la Colosseum.

Legitimatii turistice și carduri de reduceri

Dacă sunteți de planificare pentru a vizita unele dintre celelalte site – uri ale Romei antice, ați putea dori să cumpere o trecere sau carte cu discount, cum ar fi Pass romi sau Card Vatican & Roma. Nu numai că tot economisi timp, dar ele sunt , de asemenea , o soluție rentabilă, mai ales dacă aveți de gând să viziteze mai multe atracții mai multe romane. Notă: Va trebui să -și planifice mai departe deoarece trece și cărți trebuie să fie achiziționate înainte de a ajunge la Colosseum.

  • 48 de ore de romi Pass . Această trecere2 zile oferă intrare gratuită în primul muzeu sau situl arheologic (recomandămface Colosseum prima oprire), acces nelimitat și gratuit la transportul publicRoma, tarife reduse pentru toate celelalte obiective turisticeulterior (timpul celor 48ore), și reduceri la evenimente, expoziții și servicii turistice. Preț: € 28. O trecere72 de ore (€ 38,50) adaugă intrare gratuită la primele 2 obiective turistice.
  • Vatican & Card Roma. Acest card combinat include Pass romi și toate avantajele sale, plus 3 zile de intrare gratuită la obiectivele turistice și atracțiile Vaticanului, inclusiv Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină și Bazilica Sfântul Petru. De asemenea, vine cu un tur gratuit cu autobuzul Roma și rapide sau de intrare de prioritate. Pret: € 113 adulți. 80 € pentru copii.

Locație, Bilete, și Ore

  • Locație: Piazza del Colosseo, 1, 00184 romi
  • Ore: Zilnic 8:30 la 1 oră înainte de apusul soarelui. Închis 1 ianuarie, 1 mai , și 25 decembrie Casa de bilete se închide o oră înainte de site – ul se închide.
  • Cum se ajunge acolo: Linia de metrou B – Colosseo oprire – sau de a lua autobuzul 75, 81, 673, 175, sau 204, sau tramvaiul 3.
  • Admitere: Pretul unui bilet este de 12 €. Tururi audio costa € 17.50 (include închiriere și ghid audio taxa de intrare). Există o € 2 taxa de serviciu pentru biletele cumpărate on – line. Rețineți că aceste prețuri au fost curente în octombrie 2018.
  • Intrarea libera: Copiii sub 18 ani sunt gratuite, așa cum este oricine vizitează pe 1 duminică a fiecărei luni (deși intrarea pe aceste duminica nu pot fi rezervate, astfel încât se pregătească pentru mulțimile și linii lungi). Persoanele cu handicap și un însoțitor sunt gratuite cu documentația medicală valabilă, dar nu sunt necesare rezerve.
  • Bilete cu reducere de preț : cetățeni ai Uniunii Europene, tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, și grupuri școlare sunt eligibile pentru o admitere reducere de 7,50 €.
  • O vizită Sfat: Sfaturile de mai sus se pot reduce sau elimina ori asteptati, cu toate acestea, pentru că Colosseum este o structură protejată și sensibilă, este supusă unor controale de securitate la intrare. Rețineți că în așteptare în linie la detectorul de metale ar putea fi necesar din motive de siguranță. Notă: rucsaci, posete mari, și bagajele nu sunt permise în interiorul Colosseum.