De 12 fedeste ting Om Singapores Changi Airport

Posted on

 De 12 fedeste ting Om Singapores Changi Airport
Når de fleste rejsende hører ordet lufthavn, er de fyldt med skræk. Lufthavne er normalt ikke et sted rejsende ønsker at tilbringe en masse tid-nogle kan være overfyldt, stressende steder, som du ønsker at komme ind og ud af så hurtigt som muligt.

Men der er nogle lufthavne med så mange faciliteter, at du aldrig ønsker at forlade. Et af disse er Changi Airport i Singapore. Lufthavnen har vundet adskillige globale priser for funktioner, der holder rejsende glad. Blandt dem er Lufthavne Rådets Internationals lufthavnsservice Quality Awards og Skytrax World Airport Awards for femte år i træk. Changi s Crowne Plaza Changi Airport blev også udnævnt til verdens bedste lufthavn hotel for andet år i træk i Skytrax Awards. Nedenfor er 12 grunde til, at du måske ønsker at rent faktisk arbejder for Changi Airport i dine rejseplaner.

Hoteller

For dem, der ønsker at tage tid til at hvile på en lang ventetid, Changi Airport har Aerotel Airport Transit Hotel i Terminal 1 og Ambassador Transit Hotel i Terminal 2 og 3. Begge hoteller kan bookes af dagen eller timen. Den Aerotel, som ligger på niveau 3 nær Gate D41, har et fitnesscenter, en swimmingpool, og boblebad. Ambassadøren har regelmæssige og budget muligheder for rejsende, med steder på niveau 3 over Orchid Garden i Terminal 2 og på niveau 3 ved siden af biografen i Terminal 3.

Pay Lounges

Ikke alle passagerer har status, der giver dem fri adgang til flyselskabernes lounges. For dem, der ikke gør det, har Changi Lufthavn betalte lounges i hver af sine terminaler. Den 7.000 kvadratmeter store Plaza Premium Lounge, som ligger i Terminal 1 på niveau 3 ovenfor Gate C-1, tilbyder fuld spisning med lokale delikatesser som Singapores berømte kylling ris. Der er også tre private hvile suiter, seks fuldt lager bruserum, to VIP-værelser, massage og neglepleje tjenester, masser af komfortable siddepladser, gratis trådløs internetadgang og ladestationer. Den Ambassador Transit Lounge , der ligger i Terminal 2 ovenfor Orchid Garden, byder på faciliteter såsom forretningsservice, mødelokaler, fitnesscenter, badefaciliteter, herunder faciliteter, skønhed og massage og nap suiter. Det samme Loungen er også placeret i Terminal 3 på niveau 3 ved siden af biografen.

Gratis City Tours

For rejsende med mindst fem timers ventetid, Changi Airport tilbyder to gratis guidede ture i Singapore. Hvis du vil deltage én, registrere med et pas og boarding pass på Free Singapore Tours kabiner mindst en time før eventuelle turen starter. The Heritage Tour viser off Singapores arkitektoniske fortid og nutid i besøg på koloniale og kulturelle distrikter, herunder Chinatown, Little India, Kampong Glam, og Merlion Park. Byens seværdigheder tour stopper på Merlion Park, Singapore Flyer, Marina Bay Sands, Esplanade og haver ved bugten, hjem til byens berømte Supertrees dækket med mere end 162,900 planter.

Svømmepøl

Rejsende på Changi Terminal 1 kan bade i swimmingpoolen på taget placeret på Aerotel Airport Transit Hotel for et gebyr. Hvis du ikke har lyst til svømning, er der en afslappende boblebad, en bar ved poolen og badefaciliteter. Puljen er placeret på niveau 3 i transitområdet nær D Gates.

butterfly Garden

Changi Lufthavn er hjemsted for den første lufthavn-baserede sommerfugl haven i verden. Dette tropiske sommerfugl levested har blomstrende planter, frodige bevoksning, og en 6-meter grotte-vandfald. Besøgende kan se næsten 1.000 tropiske sommerfugle fra 40 arter og se avl og fodring af sommerfugle på tæt hold. Haven er beliggende ved Afgang Transit Lounge på niveau 2 og 3 i Terminal 3.

Biograf

Rejsende kan fange globale film gratis på teatre placeret i Terminal 2 og 3. Den ene er placeret i den Afgang Transit Lounge, nær Sunflower Garden på niveau 3 i Terminal 2. Den anden er placeret i Afgang Transit Lounge Nord nær Ambassador Transit lounge på niveau 3 i Terminal 3.

Underholdning Deck

Voksen og børn både vil nyde dette legeområde ligger i Terminal 2. Afrejse Xbox Kinect Sport og spil interaktive spil, herunder bordtennis, beachvolley, atletik begivenheder, bowling, boksning, eller fodbold. Se musikvideoer i MTV kabine eller afspille dine foretrukne spil på Xbox 360 eller PlayStation 3 spillekonsoller. Dækket er placeret på Afgang Transit Lounge ved siden af ​​Sunflower Garden på niveau 3.

Sip nogle te

Slap før dit fly på TungLok Tea House i Terminal 2 s transitområdet. Rejsende kan have traditionelle te, sammen med traditionelle kinesiske dim sum retter i en spisestue med Peranakan-stil møbler og periode indretning.

The Gardens

Changi Airport byder på mange grønne områder i sine terminaler, herunder Cactus, Water Lily, Orchid, og Sunflower haver. tag-baserede Cactus Garden ligger i Terminal 1 nær Afgang Transit Lounge på niveau 3, er hjemsted for mere end 100 arter af kaktus og tørre planter fra hele verden.

Også i Terminal 1 på niveau 2 er Water Lily Garden, formet som en åkande blad. Den er udstyret med flisebelagt gangbroer, der er hjemsted for en række af liljer. Beliggende i Terminal 2 i den Afgang Transit Lounge på niveau 2, kan rejsende se mere end 700 orkideer på Orchid Garden. The Sunflower Garden, som ligger i Terminal 2 i den Afgang Transit Lounge på niveau 3, er udstyret med forskellige sorter af blomster, der dyrkes i lufthavnens egen planteskole. Det er også et godt sted at gøre nogle fly spotting.

Slide @ T3

Changi Airport Terminal 3 er hjemsted for The Slide @ T3, landets højeste rutsjebane og verdens højeste dias placeret i en lufthavn. Slæden, hvilket er fire historier høj, giver brugerne mulighed for at nå hastigheder på op til 6 meter i sekundet. Det ligger i ankomsthallen på niveau 1 i det offentlige område.

Kunst

Changi Lufthavn er hjemsted for kunstinstallationer i alle fire terminaler. Et højdepunkt er de to 3-D Kinetic Rain skulpturer i Terminal 1 afgang Indtjekning Hal. Skulpturerne kan danne i 16 forskellige figurer, der også viser bevægelsen søgning gennem langsomme, flydende bevægelser. Beliggende i centrum af Terminal 4, den kinetiske skulptur Petalclouds hænger over den centrale Galleria, hvor dens bevægelse er synkroniseret til animerede belysning og musik. Og rejsende kan skabe deres egen kunst i Terminaler 1, 2, og 3 ved at gøre aftryk rubbings af singaporeanske ikoner.

Airport Wellness Oasis

denne spa ligger i Terminal 1 på niveau 2 nær lufthavnens D Gates, tilbyder tjenester, herunder en massage, en manicure, et varmt brusebad eller et måltid fra spa cafe. Den har også en pedicure med Garra rufa fisk, der spiser væk døde hud fra fødderne.