De bedste thailandske Gademad retter at forsøge i Bangkok

Posted on

 De bedste thailandske Gademad retter at forsøge i Bangkok

Street food er overalt i Thailand. Leverandører oprettet boder, hvor du kan få noget til at gå, eller du kan stoppe for at nyde et måltid på de nærliggende borde og stole. Hvis du ikke ved, hvad gade fødevarer til orden, kan det være lidt overvældende. Vær ikke bange for at være eventyrlysten selv – du bare kan finde en ny livret at gøre derhjemme. Her er nogle populære thailandske gade mad retter at kigge efter i løbet af din rejse.

1. Som Tam

Somtam, sød, sur, krydret, salt salat lavet af ituskårne grønne papaya, tomater, hvidløg, rejer, jordnødder og chili er en af ​​de mest populære gade fødevarer i Thailand. Du kan finde den i næsten ethvert område med gade fødevarer. Smagen Kombinationen måske ikke være bekendt, men det er lækkert, forfriskende og sund. De fleste thailændere gerne deres som tam krydret, så når du bestiller, skal du sørge for at bede om en mild version, hvis det er nødvendigt.

2. nudelsuppe

Guay Teow, eller nudelsuppe, er den mest populære thailandske gade mad fad. Den kommer fra Kina (deraf det kinesiske navn), men er blevet entydigt thailandsk gennem årene. Suppen er lavet af en kylling, svinekød eller oksekød lager, og nudlerne er enten risnudler eller æg nudler (du får at vælge). De fleste leverandører smide nogle grøntsager og enten skiver kød, frikadeller eller wontons. Så hvordan er det entydigt Thai? Krydderier såsom tørrede chili peppers, sukker, limesaft og fiskesauce tilsættes.

3. Pad Thai

Alle ved pad thai, landets berømte stir-fried noodle skål med rejer, tofu og en antydning af tamarind. Pad Thai er ikke så populær i Thailand, da det er i udlandet, men de fleste gade fødevarer leverandører, der gør røre fries tilbyder også fadet.

4. Pad See Ew

Ligesom pad thai, pad se ew er et sikkert valg. Det er heller ikke, at krydret og faktisk har lidt af sødme til det. Brede risnudler er stir-fried, og så æg, kinesisk broccoli eller kål, og mørk sojasauce tilsættes. De fælles kød anvendes, er oksekød, svinekød eller kylling. Undertiden tørret chili flager, eddike eller begge tilsættes.

5. Kai Jeow

Kai jeow er en af ​​de mest almindelige og billigste elementer på thailandske gade fødevarer leverandører. Det er en omelet tjente over ris med en fluffy indvendig og sprød udenfor det er en stor mulighed for morgenmad. Fiskesauce, chili sauce, og chili tilsættes det.

6. grillet kød

Moo ping, eller grillet svinekød spyd, er en anden enormt populære gade fødevarer, men det er ikke bare spyd af svinekød finder du bliver grillet på gaden. Der er også grillet kylling og nogle gange endda grillet bøffel. Hver gade fødevarer kreditor har sin egen opskrift på marinade, men det er som regel søde og garlicky.

7. Poh Pia Tod

Én mad, du måske har prøvet derhjemme er forårsruller. Leverandører normalt skær dem i mindre stykker, hvilket gør dem lettere at spise på farten. Afhængigt af sælgeren, forskellige ingredienser, der anvendes omfatter kød, ris nudler eller grøntsager. Friske forårsruller (pa pia SOD) er også lækre, men meget sundere fordi de ikke er friturestegt.

8. thailandske Desserter

Thailandske gade fødevarer er praktisk, men det kan være overbærende, også. Du kan finde masser af slik og desserter, der sælges sammen med nudler og grillet kød. Mango klæbrig ris er kun tilgængelig i travle områder, men du kan altid finde frisk frugt, stegte bananer, og thailandske slik.