De beste tijd om te bezoeken Italië

Posted on

De beste tijd om te bezoeken Italië
Bijna elk moment van het jaar kan een goed moment om Italië te bezoeken. Niet elk land heeft die opscheppen! Terwijl Italië biedt veel te genieten in elk seizoen, de beste tijd om Italië te bezoeken is tijdens de herfst, van september tot november, toen hotels en vliegtickets zijn minder duur en drukte de zomer hebben bij populaire toeristische attracties, zoals Colosseum en het Vaticaan verdwenen.

Wanneer u besluit te gaan, lees dan verder om meer te leren over Italië weer, en om te ontdekken welke vakantie, eten en festivals zijn beschikbaar in het hele jaar.

Populaire evenementen en festivals

De Sterren van het Nieuwjaar met een knal in Italië, als Italianen, net als veel andere Europeanen, Driekoningen, de datum waarop de Magi geleverd geschenken. In februari, vieringen verder als Italianen vieren Carnevale, een evenement met parades en ballen als een pre-Lenten Mardi Gras, dat wordt gevierd als een eindfeest voor Aswoensdag. Spring in het bijzonder is vol van de vele evenementen in het land, voornamelijk draait om de paasvakantie. In de zomer, het land herbergt outdoor festivals en evenementen, zoals het jaarlijkse Palio paardenrace, elk jaar gehouden in Siena.

In de herfst, het is allemaal over eten als bounty zoals truffels en wilde paddestoelen worden gevierd. En tot slot, December draait rond Kerstmis, toen de Italianen vieren Dag van het feest van de Onbevlekte Ontvangenis, Santa Lucia Day, kerstavond en eerste kerstdag, Saint Stephen’s Day en diverse andere heiligen feestdagen.

Het weer in Italië

Italië Het klimaat varieert enorm afhankelijk van waar u bezoekt. Het noorden van het land, in de buurt van de Alpen, heeft een harde klimaat met koude winters en hete, vochtige zomers, terwijl Midden-Italië heeft een mild klimaat het hele jaar door. In Zuid-Italië, zult u warme temperaturen het hele jaar door te vinden.

Bijvoorbeeld, kan de temperatuur in Milaan variëren van zo laag als 28 graden Fahrenheit in de winter tot zo hoog als 85 graden Celsius in juli. Rome is veel milder, met lage temperaturen die typisch in de jaren ’40 en in de zomer highs in de jaren ’80.

Peak Season in Italië

Hoogseizoen in Italië is meestal half mei tot en met augustus, wanneer de bezoekers massaal naar het land uit de hele wereld. Hoewel veel Italianen gaan op hun eigen vakantie in augustus, bezoekers van elders alles behalve goed te maken, het verzenden van vliegtickets en hoteltarieven tot hun hoogste. De zomer is een geweldige tijd om te bezoeken, dankzij de mooie weer van Italië, maar bereid je voor meer drukte op de belangrijkste bezienswaardigheden dan andere tijden van het jaar.

januari-

Januari kan een goed moment om Italië te bezoeken voor degenen die niet de kou niet erg zijn. Tijdens de winter, opera, symfonie, en theater seizoenen zijn in volle gang. Voor wintersporters, de bergen van Italië bieden veel mogelijkheden.

Events to Check Out

 • Driekoningen, de komst van de drie koningen, wordt elk jaar gevierd op 6 januari en is de belangrijkste Italiaanse festival gevierd in januari.
 • San Antonio Abate wordt gevierd op 17 januari in vele delen van Italië. Enorme vreugdevuren worden ontstoken en er is vaak ook muziek, dansen en tal van wijn.

februari

Februari kan een slechte rap te krijgen, maar het is een goed moment om te bezoeken voor prijsbewuste reizigers zoals vliegtickets en accommodaties zijn veel meer redelijk geprijsd dan in andere maanden. Het weer kan koud en vochtig zijn, dus ons boeltje!

Events to Check Out

 • Carnevale , zoals dat heet in het Italiaans, beweegt elk jaar volgens de liturgische kalender, gaat elk jaar, maar er is een goede kans dat een aantal van de beste evenementen vinden plaats in februari te nemen.
 • Italië officiële winter verkoop periode begint in februari, dus als u op zoek bent om boodschappen te doen, er is geen betere tijd.

maart

Maart kan beginnen koud en vochtig, net als februari, maar tegen het einde van de maand, is het waarschijnlijk dat de zon schijnt en een aantal wilde bloemen, boom bloesems en tuinen zijn in bloei in Italië toen. Crowds zijn nog laag, waardoor maart een geweldige tijd om te bezoeken.

Events to Check Out

 • De Rome Marathon wordt gehouden op de derde zondag in maart. De race begint bij het Forum Romanum.
 • Pasen valt soms eind maart met gebeurtenissen tijdens de week voorafgaand aan Pasen zondag en is een groot feest in het hele land.

april

 Als een van Italië’s “schouder seizoenen,” kun je geweldige weer en geweldige prijzen te vinden als je toevallig een bezoek in april. Pasen valt meestal tijdens deze maand, dus als je toevallig om te bezoeken tijdens Pasen, weten dat de vakantie meer trouw dan het is in de Verenigde Staten, wat betekent dat je wellicht meer gesloten winkels, restaurants en toeristische plekken in deze tijd dan ondervinden wordt waargenomen je zou in Amerika. Aan de andere kant, het bezoeken met Pasen is een goed moment om de Heilige Week processies te zien.

Events to Check Out

 • Italiaanse Pasen week verjaardag start tijdens de week voor Pasen en verder door Tweede Paasdag, La Pasquetta, een nationale feestdag.
 • Rome’s verjaardag (753 voor Christus!) Wordt elk jaar gevierd op 21 april.

mei

In mei zijn de temperaturen opwarmen en drukte toe. Je hebt ook meer uren daglicht, waarvan de maand ideaal voor het verkennen of het raken van het strand kunnen maken.

Events to Check Out

 • 1 mei is een feestdag in heel Italië. Het wordt op dezelfde manier gevierd op Dag van de Arbeid van Amerika, met een paar verschillende parades en festivals te vieren.
 • Mei betekent tevens de aftrap van de Giro d’Italia, gelijk het land om de Tour de France.

juni-

Crowds zijn op hun hoogtepunt in juni, maar het weer is groot als de temperaturen nog niet over zijn hoogtepunt heen. Terwijl de prijzen hoger zou kunnen zijn, als je dromen op een zonovergoten vakantie in Italië, Juni is de maand voor u.

Events to Check Out

 • 2 juni is de Festa della Repubblica, een nationale feestdag die de stichting van Italië als een verenigd republiek viert. Er zijn meestal grote parades en vuurwerk in het hele land.

juli-

Een zomer reis naar Italië betekent dat u genieten van tal van felle zon en kan dalen door zijn adembenemende stranden. Het gaan naar de Middellandse Zee land in juli betekent ook deel te nemen in de Italiaanse fantastische zomerfestivals, het bijwonen van outdoor concerten en toneelstukken, en ontspannen buiten in de avonduren. Juli is een drukke maand voor het toerisme, dus verwacht tot hogere prijzen voor accommodatie en vluchten te betalen.

Events to Check Out

 • Palio, Siena beroemde bareback paardenrace rond het centrale plein, het Piazza del Campo, vindt plaats op 2 juli.
 • Op de derde zondag in juli, een van de grootste festivals van Venetië, de Festa del Redentore, of Feest van de Verlosser, markeert het einde van een grote pestepidemie in 1576. Vandaag de dag, het is gevierd met vuurwerk en een gondel regatta.

augustus

Italianen nemen hun eigen vakantie in augustus, maar het land is nog steeds gonst toeristen. Het weer zal waarschijnlijk heet (en vochtig, in de meeste delen!) En drukte zwellen bij populaire toeristische attracties, variërend van The Last Supper naar het Colosseum. Terwijl de grotere steden zal nog steeds volop activiteit, let op dat kleinere steden en dorpen veel rustiger zal zijn.

Events to Check Out

 • Ferragosto (Maria-Hemelvaart), is een nationale feestdag, dat het hoogtepunt van de zomervakantie seizoen markeert. Het wordt gehouden op 15 augustus.
 • La Fuga del Bove (Escape van de Os), is een drie weken durende festival in het Toscaanse stadje Montefalco. Het omvat heerlijk eten, historische kostuums en muziek.

september

De heetste zomer weer is verdwenen, drukte de zomer hebben uitgedund, en Italianen zijn terug van hun vakantie. Italië in de herfst is een van de beste tijd om te bezoeken. U kunt genieten van vallen voedsel zoals truffels en wilde paddestoelen, wonen val festivals en culturele evenementen, en krijg rond verschillende plaatsen zonder de hitte van de zomer.

Events to Check Out

 • Regatta Verhalen, Venetië historische boot race vindt plaats de eerste zondag in september met vier raceklassen.
 • Het Festival van de Madonna van de Zee is de tweede zondag van september gevierd in Sicilië in het dorp Patti.

oktober

Oktober markeert het echte begin van de Italiaanse schouder seizoen wanneer de prijzen zijn meestal veel lager dan vindt u op andere momenten van het jaar. Er is nog genoeg te doen hoewel, als het hele land is vol van oogstfeesten vieren wijn, paddestoelen, truffels en nog veel meer.

Events to Check Out

 • befaamde witte truffel festival Alba’s vindt plaats in het weekend de hele maand oktober in de Italiaanse regio Piemonte.
 • In Triëst, de Barcolana Regatta is de grootste bijeenkomst van de boten in de Middellandse Zee.

november

November brengt Tip (soms zo weinig als $ 500 round-trip van de VS) en ongelooflijke bladeren vallen. Hotelkamers zijn vaak minder duur als goed, waardoor de maand een geweldige tijd om te bezoeken.

Events to Check Out

 • The White Truffle Fair in de middeleeuwse Toscaanse heuvel stad van San Miniato wordt gehouden op de tweede, derde en vierde weekend in november
 • Het feest van Onze Lieve Vrouw van Goede Gezondheid wordt gehouden in Venetië op 21 november in Madonna Della Salute Kerk Venetië bevrijding te herdenken van de pest in 1621.

december

December is het weer soms is niet ideaal-temperaturen zijn begonnen te dalen en de sneeuw is gebruikelijk in veel delen van het land. Toerisme, verrassend, vertraagt ​​tijdens het eerste deel van de maand, maar pakt een back-up rond Kerstmis. Voor velen, de uitgaven Kerstmis in het Vaticaan is een levenslange droom.

Events to Check Out

 • Terwijl de Italianen besteden gemiddeld kerstdag met hun families, vele kathedralen houdt Kerstmis Mass.
 • De middeleeuwse Toscaanse stadje Suvereto gastheren hun wilde zwijnen festival (Suvereto Sagra del Cinghiale) aan het eind van december. Indien culmineert met een gigantische feest.