De beste tijd om Visit London

Posted on

 De beste tijd om Visit London
Met milde temperaturen het hele jaar en een sociale agenda die nooit stopt, is er niet zoiets als een slechte tijd om Londen te bezoeken. Dat gezegd hebbende, het aantal bezoekers uit zowel het buitenland en rond het Verenigd Koninkrijk zwelt tijdens de zomermaanden, wanneer uit de school en de winter vakantie periode. Dus, om congestie te voorkomen, de beste tijden voor een bezoek aan Londen zijn tijdens de schouder seizoenen van de late winter / vroege voorjaar (januari-april, met uitzondering van de paasvakantie) en het najaar (september-november).

Het weer in Londen

Londen heeft een reputatie als een regenachtige en koude stad, maar dat is niet helemaal correct. Veel Amerikaanse steden (waaronder New York) zijn eigenlijk regenachtiger dan Londen. Hoewel Londen heeft de neiging troebel te zijn, Londen is eigenlijk droogste stad van het land en ervaart vier seizoenen – soms allemaal in een dag.

Winters zelden onder 40 F (4 ° C) en sneeuw is ongebruikelijk bij de oneven uitbarsting van vlagen zelden accumuleren. (In het zeldzame geval van opbouw, de stad en de luchthavens tot stilstand komen.) De dagen zijn kort in de winter, als de zon ondergaat rond 04:00

De lente komt vroeg in Londen met mooi weer en bloeiende bomen soms opkomende zo vroeg eind februari. Gemiddeld lente en de herfst hebben de neiging om natste maanden in Londen, maar het is niet echt een groot verschil met de andere seizoenen.

De zomer in Londen is relatief comfortabel in vergelijking met andere Europese hoofdsteden met overdag temperaturen in de jaren ’70 F (20s C); echter, er vaak een week of twee extreme hitte en vochtigheid met temperaturen van 90 F (32 C). Londen is niet uitgerust voor de zinderende weer, zoals veel plaatsen – waaronder enkele London Underground lines – hebben geen airconditioning. Maar het warme weer brengt Londenaren in groten getale, en in de zomer brengt lange daglicht uur (de zon niet te stellen totdat ongeveer 11 uur).

Peak Season in Londen

De zomer is Londen het hoogseizoen, en u kunt verwachten lange rijen bij toeristische attracties en hoge prijzen in hotels. Voor de belangrijkste attracties zoals de London Eye en de Tower of London, dan kunt u-pre reserveer uw tickets online enkele maanden op voorhand.

Aangezien de meeste musea zijn gratis (behoudens speciale tentoonstellingen), is het niet nodig om vooraf te reserveren; Echter, om te voorkomen dat drukte gaan vroeg op de dag en sla weekend bezoeken als Londense musea zijn een populaire gezinsvriendelijke tijdverdrijf voor Britten buiten de stad wonen.

Vanwege het grote aantal van hotels, hostels en vakantiewoningen in Londen, is er geen tekort aan keuze als het gaat om huisvesting, maar vooraf reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Zoals elke grote Europese stad, Londen is ook druk tijdens de kerst. Openbaar vervoer is beschikbaar op eerste kerstdag en beperkte op tweede kerstdag (26 december). De meeste van de beroemdste bezienswaardigheden en bedrijven in Londen zijn gesloten op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag.

Tijdens de Britse schoolvakanties, is de stad ook overbelast. Schoolvakanties optreden tijdens de zomer (meestal van juli tot en met september); rond de kerst- en paasvakantie; en “half term:” herfstvakantie term wordt meestal eind oktober en in het voorjaar half term is meestal half februari.

januari-

Hoewel je een winterjas nodig hebt, koudste januari-de stad maand is een goed moment om in Londen te bezoeken als de vakantie hordes hebben uitgedund.
Events uit te checken:

 • Op 1 januari, de straten rond Piccadilly hosten Londense New Year’s Day Parade . U kunt kopen tribune tickets voor het festival en de parade op voorhand.
 • Tijdens de eerste twee weken van januari, Shop ’til you drop op de verkoop van Januari. Druk op de hoge straten (de belangrijkste winkelstraat van wegen), zoals Oxford Street en Regent Street en erfgoed warenhuizen als Harrods , Selfridges , en Fortnum & Mason .
 • 25 januari is Burns Night, een eerbetoon aan de Schotse dichter Robert Burns, die wordt gevierd in het Verenigd Koninkrijk met de Schotse-thema eten en drinken geserveerd in vele pubs en enkele restaurants. (Er is meestal haggis betrokken.)

februari

Omdat het voorjaar krokusvakantie valt halverwege de maand zijn er meer kinderen en gezinnen in Londen in februari ten opzichte van januari, maar het is nog steeds een goede maand om te bezoeken, vooral als je niet met kinderen reist.

Events uit te checken:

 • Chinees Nieuwjaar te vieren in het Londense Chinatown met een kleine parade en diverse festiviteiten.
 • Valentijnsdag wordt geëerd bij vele restaurants Londen met speciale menu’s of feestelijke inrichting. (Tabellen voor twee in toprestaurants Londen moet vooraf gereserveerd worden.)

maart

De lente is een van de beste tijden om te bezoeken, als Londen is zo’n groene stad en is gevuld met parken, bomen en bloemen.

Events uit te checken:

 • St. Patrick’s Day wordt geëerd in Trafalgar Square met de Londense St. Patrick’s Day Festival , die meestal plaatsvindt in het weekend het dichtst bij St. Patrick’s Day (17 maart). Met een grote Ierse bevolking, verwachten drukte op veel Ierse pubs in Londen.
 • In het Verenigd Koninkrijk, Moederdag valt maart (de datum varieert op basis van de christelijke kalender), dus verwacht dingen als moeder-thema ‘s middags thee en speciale menu’s in enkele restaurants.

april

Vergeet niet je paraplu, als de lente een beetje regenachtig kan zijn. Pasen feestdagen (Goede Vrijdag en Paasmaandag) vallen soms al in maart of zo laat mei. Verwacht het lange weekend om menigten, sluitingen, en feesten te brengen. Scholen zijn meestal gesloten voor twee weken rond Pasen.

Events uit te checken:

mei

Mei is het begin van de piek toeristische seizoen, maar het is een mooie tijd om te bezoeken vanwege het weer. Er zijn twee mei feestdagen (feestdagen, wanneer de banken en veel bedrijven zijn gesloten). Ze vinden meestal plaats op de eerste en laatste maandag van de maand.

Events uit te checken:

 • De typisch Britse Chelsea Flower Show is een vijf-daagse feest van alle dingen bloemen en wordt gehouden in de chique wijk van Chelsea.

juni-

De sociale agenda is volop aan de gang in juni, en de stad is jam-packed met internationale en Britse toeristen, genieten van de extra uren van daglicht.

Events uit te checken:

 • Trooping the Colour (Koninginnedag Parade) strekt zich uit van Buckingham Palace en is voorzien van een optreden van Hare Majesteit de Koningin. Je moet kleden voor de gelegenheid en kopen tickets op voorhand.
 • Pride in Londen trekt naar schatting een miljoen bezoekers naar de stad en vele holebi evenementen, waaronder de parade, neem plaats rond Oxford Street.
 • Wimbledon , de wereldberoemde tennistoernooi begint soms aan het einde van juni.

juli-

Juli is de heetste maand in Londen en een van de drukste en meest levendige.

Events uit te checken:

 • Er zijn vele muziekfestivals gaande in Londen in de zomer, maar de meest bekende is The Proms , een twee weken durende reeks van hedendaagse en klassieke muziek concerten in de Royal Albert Hall in South Kensington.

augustus

Net als in juli, augustus is warm en druk. Er is een Bank Holiday op de laatste maandag van de maand.

Events uit te checken:

 • Notting Hill Carnival is één van Europa’s grootste straatfeesten. Een viering van het Londense West-Indische gemeenschap, wordt het evenement gehouden over de Summer Bank Holiday weekend.
 • Carnaval del Pueblo  eert Latijns-Amerikaanse cultuur en wordt gehouden in Burgess Park.

september

Als de school weer begint en het weer koeler, de menigte begint te dun in Londen, waardoor het een uitstekende tijd om te bezoeken.

Events uit te checken:

 • Barsten met een creatieve en divers aanbod van evenementen, The Thames Festival vindt plaats in de eerste twee weken van de maand.

oktober

Oktober brengt een beetje meer regen, maar een beetje minder mensen.

Events uit te checken:

november

November is ook een goed moment om te bezoeken, is het weer af te koelen nog meer drukte zijn vrij klein.
Events uit te checken:

 • Bonfire Night of Guy Fawkes Day wordt gevierd op 5 november in het Verenigd Koninkrijk en herdenkt falen Guy Fawkes’ op te blazen de Kamer. Er zijn vuurwerk shows en vreugdevuren in de stad.
 • De massieve Lord Mayor’s Show is een uitgewerkte parade en laten zien, en het afgesloten deel van Londen voor de dag. Het is vrij om de optocht te kijken, maar tickets zijn verkocht voor de tribunes.

december

In december wordt in Londen bijna barst van de feestelijke juichen. De stad bruist met kerstverlichting (vooral rond Oxford Circus) en vele vakantie markten. Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag (26 december) zijn beide feestdagen en de meeste zakelijke zal worden gesloten. Rond de vakantie periode, is er weinig transport en geen openbaar vervoer op eerste kerstdag.

Events uit te checken:

 • Op New Year’s Eve, Londen zet op een grote vuurwerkshow op de rivier de Theems. Tickets zijn altijd uitverkocht ruim van tevoren