Skip to main content

De ce Parisul Famous „Lovelocks“ fiind eliminate de City Bridges?

De ce sunt renumite din Paris

De ani de zile, cuplurile din întreaga lume au aterizat pe Paris pentru a bloca în dragostea lor pe Pont des Arts pod – aplicarea lacăte inscriptionate cu inițialele, inimi și mesaje afectuos, și a aruncat cheile în râul Sena de mai jos. Dar , la fel ca și dragostea dispare de multe ori, asa ca are acest moft duios. În primăvara anului 2015, primaria a condus o campanie de a avea sute de mii de „lovelocks“ eliminat din cauza siguranței și preocupările estetice.

„Sa terminat pentru lacătele“, a declarat Bruno Julliard, vice-primarul din Paris, care a lansat în mod oficial eliminarea broaștele iubirii pe Pont des Arts, într-o declarație. „[Aceste lacăte] ia departe de frumusetea structurii, aceasta se deteriorează și poate provoca accidente.“

La momentul acesta a ținut să apăsați, podul a avut loc o 45 de tone estimat în valoare de lacăte și au existat preocupări în creștere că greutatea ar cauza porțiuni ale podului să se destrame pe vapoarele care trec de atracții turistice dedesubt.

Podul Inchizatori si reactii la demontării

Podul celebru a fost închis pentru o săptămână, la începutul lunii iunie, în timp ce lucrătorii oraș a început procesul de eliminare secțiuni întregi ale barierelor laterale. Porțiunile cu lacat trebuie să fie înlocuite cu panouri de plexiglas, astfel încât turiștii pot vedea încă o dată râul Sena graba de mai jos. Dar, în același timp, orașul acoperă barierele de pod cu lucrări de la artiști internaționali de stradă Brusk, Jace, El semințe și Pantonio. Tema pentru că arta? Dragoste, desigur.

Pentru fluxul constant de turisti care au vizitat site-ul în timpul închiderii sale, a existat cu siguranță, o mare cantitate de dezamăgire. Mike și Ciaran au vizitat Parisul din Dubai și a planificat inițial pentru a bloca în dragostea lor pe pod.

„Am cumpărat de fapt un sistem de blocare și a fost în speranța să-l aducă aici, dar apoi a văzut la știri ce se întâmplă, așa că am lăsat-o la hotel“, spune Mike. „E o rușine ce se întâmplă – [pune lacătul] este un lucru frumos de făcut; este foarte romantic – dar nu a fost o problemă de siguranță „.

În timp ce întrebări despre efectul încuietorile asupra siguranței podului a fost anterior de îngrijorare, oficialii locali au luat cu adevărat preaviz anul trecut, atunci când o porțiune a barierei partea podului sa prăbușit sub greutatea încuietorile.

Cu toate acestea, siguranța nu este singurul motiv pentru care încuietorile sunt eliminate. Mulți spun lacătele ruina integritatea estetică a unui obiectiv important reper din Paris. Grupul de advocacy nr dragoste Locks a fost îndemnând orașul să interzică practica cu totul: una care se extinde la alte poduri, cum ar fi Pont de l’Archevêché și Passerelle Simone de Beauvoir, chiar și la obiecte, cum ar fi stâlpi de iluminat și rezervoare de gunoi metalice.

Încuietorile constau din „vandalism care daune orașului și doare oamenii din Franța – cultural, economic și emoțional“ , asociația spune pe site – ul lor oficial .

Cum fad Lovelocks prins (și este cu adevărat merge departe?)

Cum fad Lovelocks prins (și este cu adevărat merge departe?)

Cum a craze de lovelocks provin, oricum? Și este sortit să dispară în întregime?

Pont des Arts Podul a fost inaugurat primul pod de fier în Franța în 1804, în timpul domniei împăratului Napoleon I. A început să atragă cupluri sentimentale – lacăte în mână – în jurul valorii de 2008, dar fenomenul are de fapt rădăcinile în Italia. Mulți atribuie obiceiul unui roman 2006 de Frederico Moccio, în care cuplurile atașați lacăte care dețin mesaje de dragoste la podul Milvian din Roma, înainte de a arunca cheia în râu.

Tradiția Paris a devenit atât de popular încât vânzătorii lacătul amatori ar putea fi găsite de-a lungul cheiurilor podului, de vânzare încuietori și pixuri pentru cei nepregătiți să facă gestul sentimental.

Vor Blocări fi pur și simplu Aruncat departe?

Pe scurt, nr. Pentru toți cei care au blocat deja în dragostea lor pe Pont des Arts, toate nu este pierdut. primăria din Paris a promis că va menține lacătele într-o unitate de stocare și de a le folosi la o dată ulterioară într-un „nou gest de iubire.“ Cu toate acestea, în prezent nu există planuri de a canaliza în sus mai mult de 700.000 de chei în partea de jos a Senei .

Dar, printre turiștii care vizitează podul în această săptămână, mulți doresc orașul ar fi găsit un alt mod de a face cu greutatea încuietorilor în loc de a scăpa de ele.

„Ar fi fost frumos pentru a le vedea consolida bariera sau le-a pus la mijlocul podului în loc de a scăpa de ele în întregime“, spune Brent, care a fost în vizită la Paris, pentru prima dată împreună cu partenerul său Penelope. Cuplul a planificat pentru a pune un sistem de blocare de pe pod până când citesc despre ce se întâmplă.

Vor încerca să blocheze în dragostea lor în altă parte în oraș?

„Nu, spune Penelope. „Acest loc este atât de iconic.“

Unii turiști se simt diferit, cu toate acestea, și sunt dispuși să încerce pariurile la continuarea fad la alte site – uri din oraș. De exemplu, cuplurile au început aplicarea încuietori la o secțiune din Pont de l’Archevêché, situat în apropiere de Catedrala Notre-Dame pe Ile de la Cité, în ultimii ani. Iar la Pont Neuf din apropiere, smatterings de încuietori au fost recent apar. Ar putea fi mai greu pentru a descuraja cuplurile de menținerea continuității activității ritual decât se aștepta inițial.

O alta fotografie a Pont des Arts și Lovelocks sale

Un lucru este sigur despre fenomenul lovelocks: ele sunt extrem de polarizator. Unii cred că sunt fermecător și adăuga culoare la aer aproape austerely grațios al orașului; alții simt că sunt token-uri și ieftine kitschy care obturează frumusețea și armonia estetică a capitalului.

Dragoste și gunoi: Nu Ei sunt cu adevărat Du-te împreună?

Pentru unele cupluri din Paris dornici să sari pe bandwagon lovelocks înainte de a practica este supus unei interdicții de toate-out, suprafete, cum ar fi cutii de gunoi și lampadare sunt locuri potrivite pentru a atașa simbolurile lor de dragoste. Hmm, nu suntem destul de sigur că această asociere este de bun augur …

You may also like