Skip to main content

De Singapore Flyer – ‘s werelds 2e grootste reuzenrad

De Singapore Flyer - 's werelds 2e grootste reuzenrad

De Singapore Flyer is het soort ding zou je bouwen als je een klein eiland met een reputatie voor het denken groot waren – een project om de grootste in zijn soort in de wereld. Zo is het met de Singapore Flyer, een 540-voet hoog reuzenrad, dat een adembenemend 360 graden uitzicht over Marina Bay Singapore biedt.

Maak niet de fout van het aanroepen van de Singapore Flyer een “Ferris Wheel” niet te maken. Het management absoluut weigert om “gebruik maken van de F-woord” – de Singapore Flyer is toepasselijker een genaamd reuzenrad , naar het voorbeeld van de beroemde London Eye. (Het verslaat ook de London Eye in de grootte-afdeling met meer dan negentig voet!)

De Singapore Flyer is gemonteerd met 28 met airconditioning capsules, elk ter grootte van een bus en in staat om op te nemen tot 28 ruiters. De Singapore Flyer bouwers prat op gaan dat elke passagier een trillingsvrije rit van 30 minuten zal ervaren, met een ongelooflijk vrij uitzicht op de omliggende eiland-state, evenals een glimp van de buurlanden Indonesië en Maleisië.

Voor een meer uitgebreide checklist van andere activiteiten die je kunt doen in de algemene nabijheid, lees dan dit: Top 10 Wat te doen in Marina Bay , Singapore.

De Singapore Flyer is Terminal Building

Het wiel zelf staat boven op een drie verdiepingen tellend retail terminal met meer dan 82.000 vierkante voet van de winkelruimte. Een 1960-thema food straat genaamd “de Singapore Eten Trail” roept meer zorgeloze dagen van Singapore en biedt een gevarieerd aanbod aan gerechten. Een aantal andere “ervaring” uitgangen kunt Flyer passagiers proberen hun handen bij het vliegen van een gesimuleerde jet, het besturen van een gesimuleerde Ferrari auto, en het krijgen van een (echte) vis spa ervaring voor hun vermoeide voeten.

  • Een Foodie Tour: Lees meer over dineren op de Singapore Voedsel Trail op de begane grond.

Ongerijmd, heeft de Singapore Flyer een hotspot voor Singapore cocktail en wijn liefhebbers geworden. De Flyer Lounge, gelegen in de terminal gebouw, is een gezellige bar, dat is uitgegroeid tot de favoriete plek voor de jaarlijkse cocktail wedstrijden. De Lounge wordt gerund door de Vereniging van Barmannen en Sommeliers Singapore (ABSS), die de plaats voorzien van zijn repertoire van de bekroonde cocktail recepten te houden. (We hebben recepten van onze eigen – kijk op onze A tot Z lijst met cocktail recepten.)

De terminal bevindt zich ook een atrium behuizing van de “Yakult Rainforest Discovery” vertonen en een podium voor weekend optredens en andere evenementen. (De vis in de vijver kan worden gevoed met de hand – kopen vis eten voor € 1 en je bent klaar.) Er is parkeergelegenheid voor ongeveer dertig bussen en bijna 300 auto’s.

Uw Singapore Flyer Flight

Om lange rijen te vermijden, de Flyer maakt ticket-houders om te zwerven over de hele detailhandel terminal, waarbij ze alleen te zien zijn bij de gate ongeveer 30 minuten voor de vlucht tijd op het ticket.

Net vóór het instappen, gasten ervaren een interactieve galerie genaamd “De Journey of Dreams”. De media-savvy impresario achter de Singapore Flyer gebruik maken van de galerij naar Singapore te presenteren in de best mogelijke licht, zoals gezien door de Singapore Flyer rijder uitkijkpunt. De “Journey” climax van het uitzicht op Singapore gezien vanaf een Flyer capsule, met de bedwelmende belofte van een helder panoramisch Singapore van de toekomst.

Elke capsule is geschikt voor maximaal 28 personen. De capsules zijn voorzien van airconditioning en UV gefilterd. Synchroon dubbele deur entry / exit-systeem en “step-over” ontwerp biedt gemakkelijk toegang tot beide zijden van elke capsule, zelfs voor baby’s in kinderwagens, ouderen en gehandicapten.

De “vlucht” duurt 30 minuten in beslag, met het wiel draaiende langzaam zodat de passagiers in het uitzicht. Passagiers ervaren weinig beweging, aan boord, dankzij techniek van het wiel: studie van de dynamische windbelasting data ontwerpers en verkregen velgen maakt soepele werking met vrijwel geen zijdelingse beweging of trilling. Kortom: een comfortabel, pittoresk, en absoluut veilige rit.

Een overhead kompas in elke capsule verschaft een maat van oriëntatie voor de passagiers, en een beschrijving van de verschillende gezichten die zichtbaar is vanaf de ramen. Plaatsen en structuren zichtbaar vanaf de capsules bevatten etnische enclaves zoals Singapore’s Chinatown en Little India, en plaatsen in de nieuw verjongd Marina Bay, zoals de Marina Bay Sands, de Marina Barrage en de Gardens by the Bay. (Lees meer over Marina Bay, Singapore Hotels.)

De Singapore Flyer in een oogopslag

  • Wat het is: Observation Wheel
  • Locatie: 30 Raffles Avenue, op Marina Bay. Op loopafstand van Suntec City en de Esplanade
  • Werkuren: dagelijks geopend 8:30-10:30 (laatste vlucht om 10:15 uur)
  • Ride duur: 30 minuten
  • Ticketprijzen: Verscheidenheid van de prijzen en pakketten beschikbaar, zie de officiële site voor prijzen en meer informatie: www.singaporeflyer.com
  • Hoe komt u er: Ride the MRT en uitstappen op Promenade Station (CC4). Voetgangers toegang ook beschikbaar via de waterkant, Raffles Avenue, en een helix-vormige brug verbonden met de nabijgelegen Marina Bay Resort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *