De Top 8 gezinsvriendelijke activiteiten in Singapore

Posted on

Singapore, saai? Echt niet! Dit kleine eiland-state misschien een wat dichtgeknoopte reputatie hebben, maar familie reizigers zijn in voor een traktatie.

gezinsvriendelijke attracties in Singapore te geven reizigers een directe verbinding met diverse culturen van Zuidoost-Azië in een veel veiliger omgeving dan de meeste van de rest van de regio. Gezinnen kunnen ook alle comfort van het Westen die hun begrotingen toe te staan: chique hotels, 4G mobiel internet, en goedkoop en snel transport over het hele eiland per bus en trein.

Dus vliegen, ga met uw gezin naar deze kindvriendelijke avontuur vlekken en laat los!

Er is geen veiliger omgeving waarin naar Zuidoost-Azië wild te zien dan in de beste dierentuin van de regio, de  Singapore Zoo . Met meer dan 3.000 dieren gehuisvest in een park van 28 hectare, kunnen kinderen veilig zien zeldzame Zuidoost-Azië dieren zoals de orang-oetan, zon beren en Maleise tijgers – samen met gasten uit verder weg, zoals ijsberen, giraffen en hamadryas bavianen.

Singapore Zoo’s “open zoo” -concept veracht kooien, liever minder zichtbaar dwangmiddelen. Grote landdieren worden op hun plaats door diepe grachten die verborgen zijn voor de ogen van de kijker hield – vanuit het oogpunt van een dierentuin gaan kid’s, de dieren kijken alsof ze gewoon genieten van hun oorspronkelijke habitat.

Buiten hun behuizingen, krijgen dieren meet-and-greet gasten door middel van regelmatige dier shows en voeding sessies. Maak tijd voor het laatste: de kleintjes zullen genieten van het voeden van de bewoners, hetzij door gooien fruit aan bavianen of vis te wortelen te giraffen.

Ducktours biedt de enige tour van Singapore, dat kun je zien wat de historische wijk van de stad-staat van de weg … dan nodig is om het water voor een totaal ander perspectief.

Met behulp gerenoveerd jaren 1970-tijdperk amfibische voertuigen, de tocht neemt af van Suntec City Mall, dan circuleert rond Singapore Civic District, hardlopen langs de Padang, het stadhuis, het War Memorial, en het Victoria Theater.

De reis wordt begeleid door commentaar van de gidsen ( “ducktainers”) die hun wacky nemen over bezienswaardigheden van de stad te bieden.

De tour rijdt dan recht in de rivier de Singapore (let op de tour kapitein en “ducktainers” spelen tot de spanning van de onvermijdelijke splashdown). Van de rivier en de aangrenzende Marina Bay, de passagiers krijgt een geweldig uitzicht op de skyline van de stad.

De hele reis duurt ongeveer een uur in beslag, met veel bezienswaardigheden en foto’s nemen kansen al de hele.

Singapore’s reputatie als een “dure” stad zou kunnen maken bezoekers twee keer na te denken over het eten, maar de lokale eet buck de lokale trend naar priciness en glitter. Neem het hele gezin om te dineren in een Hawker centrum in plaats – dit zijn open-air food courts in Singapore dat een breed scala aan Aziatische gerechten serveren.

Met weinig sfeer en geen airconditioning, Singapore Hawker centra zijn eenvoudige zaken met een verrassend breed scala aan culinaire keuzes. De prijzen zijn laag ($ 5 koopt u een grote maaltijd) en het menu weerspiegelt de multiculturele mix van de Singaporese bevolking.

Indiase biryani stands verdringen westerse gerechten stands en noodle kraampjes in de meeste plaatsen. Op elk Hawker centrum, toeristen mengen met werken stiffs om hun gezichten spullen met Kantonees, Hokkien, Indiaas, Maleis, en “westerse” eten.

De op een na hoogste reuzenrad ter wereld packs nogal een uitzicht vanaf de top. Ride de Singapore Flyer  en bekijk Singapore en haar buurlanden uit meer dan 500 voeten in de lucht.

Je wordt voorbereid in een van airconditioning voorziene capsule (als je geluk hebt, zullen u en uw familie een helemaal tot uw beschikking te krijgen) en genieten van een 30 minuten rijden met ononderbroken uitzicht op de skyline van Singapore biedt.

Kijk om je heen en je ziet Marina Bay’s nieuwste en mooiste bouwwerken – de Marina Bay Sands, Gardens by the Bay en het financiële district van de hoogbouw definiëren van de skyline. Bij mooi weer, kunt u zelfs in staat zijn te herkennen afgelegen eilanden die behoren tot buurland Maleisië en Indonesië!

5. Verkennen MacRitchie Reservoir Park

Singapore MacRitchie Reservoir Park presenteert een van de weinige kans dat uw kinderen zullen krijgen om te ontmoeten originele oude-groei van dieren in het wild, een steeds zeldzamer troef in deze hyper-moderne eilandstaat.

Het Park is een integraal onderdeel van het ontwerp het aangrenzende reservoir – haar 100 hectare ongerept bos bescherming van het water uit een nabijgelegen agrarische activiteiten. Een reeks van de natuur paden doorkruisen het bos; neem uw familie op een tocht langs promenades kronkelende langs het reservoir en geniet van het uitzicht op het kalme water en de aviaire bewoners.

Hogerop, een 250-meter Treetop Walk verbindt de twee hoogste punten in het park, terwijl birds’-eye-uitzicht op het bos luifel en haar bewoners, zoals makaken en varanen.

Borden versieren van het Park wandelpaden, waardoor de gasten om zelf rondleidingen voeren rond het terrein. Voor meer actieve bezoekers, een jogging pad en outdoor fitness stations bieden mogelijkheden om het zweet te breken.

Op zoek naar meer als een futuristische overkoepelde stad dan een leefgebied voor de wereld van de botanische rijkdom, Singapore’s Gardens by the Bay  neemt de bezoekers mee in een unieke plantaardige wereld, gecentreerd rond de Gardens’ iconische gigantische glazen kassen.

Binnen elke biome, bedreigde planten gedijen in een kunstmatig-engineered “native” milieu simuleren van een aantal van de meest bedreigde habitats op de planeet.

Schalen duizelingwekkende loopbruggen het Gardens’ is onderdeel van de ervaring – of op de Cloud Forest Conservatorium ‘cloud lopen’ of op de 420-voet lange OCBC wandelpad dat zich uitstrekt tussen de ‘Supertrees’ buiten.

Kinderen kunnen meer vinden hier in de buurt dan alleen planten onder glas: een one-hectare Verre Oosten Organisatie Children’s Garden bevat een aantal speelplaatsen ontworpen voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud. In het midden van dit alles staat een uitgestrekte splash fontein met een reeks van spuitdoppen, splines en emmers voor creatieve waterpret.

De tweede Universal Studios in Azië en de eerste in Zuidoost-Azië heeft grote schoenen te vullen, maar klopt het themapark ervaring uit de, eh, park.

Singapore Universal Studios staat op het vakantie-eiland Sentosa, bezetten 20 hectare gecentreerd door een kunstmatige lagune. Seven-film thema-zones kunnen worden bezocht in een lus rond het park, het aanbieden van alleen-in-Singapore rijdt als de Transformers rit en duelleren Battlestar Galactica achtbanen.

De ritten bestrijken elke leeftijd van 4 tot meer dan 90: little tykes zullen genieten van de ritten patroon na Sesamstraat en Shrek, terwijl oudere kinderen en niet-kids-meer kan hun kick te krijgen op de Mummy 3D rit.

Buiten het Park, kan Singapore bezoekers nemen in de rest van kindvriendelijke attracties Sentosa, waaronder een aquarium, avonturenpark en zelfs een Madame Tussaud’s!

8. Bekijk de Marina Bay Light Show

Elke avond, de Marina Bay Sands hotel verandert in een gloeiende canvas voor kunstwerk gemaakt van laserlicht.

Op 8:00 en 9:30, kunnen de toeschouwers staan ​​over de baai van de Sands 15 minuten prestaties die muziek, lasers, schijnwerpers, fonteinen gaat kijken en geprojecteerde beelden die de gevel van het Sands’ tot leven te brengen, met licht stuiteren de wateren en het wassen van de wijk Marina Bay in een neon-heldere gloed.

Na het bekijken van de show, nemen andere attracties Marina Bay’s op uw gemak – de Singapore Flyer en Gardens by the Bay is gemakkelijk te voet bereikbaar vanaf de meeste uitkijkpunten in het gebied.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *