Decembra v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

 Decembra v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti
Medtem ko je London odličen kraj za obisk kadarkoli v letu, december je še posebej praznično, tako dolgo, kot si lahko prenašate mraz.

London je lahko hladno in vlažno v decembru, vendar Obiskovalci bodo navdušili mesta izdelati počitniških zaslonov. Eden izmed najboljših dosežkov v decembru je  Hyde Park Winter Wonderland (od novembra do januarja). Dobili veliko maščob praznično pritrditi v tem letnem dogodku v Hyde Park, ki postane večji in boljši vsako leto. Pričakujte hrane stojnicah, pristne dvorane pivo, sejemske jaha, jame Božičkovi in sipek kuhano vino.

Letna Božič dogodki vključujejo Carol petje, jame, sejmov, pantomimskih in pisane luči. Božič je december 25. Boxing Day je prvi delovni dan po božični dan (december 26 ali 27).

Berite naprej za več informacij o tem, kaj lahko pričakujem v času vašega potovanja decembra v Londonu.

London Vreme v decembru

V začetku decembra, temperature nihajo med 40 stopinj Fahrenheita (4 stopinje Celzija) in 49 stopinj Celzija (9 stopinj Celzija). Kasneje v mesecu, temperatura rahlo pade in nekaj zjutraj lahko videli zelo nizke temperature.

 • Povprečno visoka: 48 stopinj Celzija (9 stopinj Celzija)
 • Povprečno minimalnem: 37 stopinj Celzija (3 stopinj Celzija)

London nebo v decembru, so običajno oblačno, in ne pričakujejo veliko dnevne svetlobe. Običajno je to čas letih vidi le osem ur svetlobe na dan, ampak tudi manj sončne svetlobe; boste videli le v povprečju tri ure sonca v tem zimskih mesec. Obstaja splošno okoli devet deževnih dni, ampak sneg je redka. Največ padavin je svetlo do zmerno, tako da vam ni treba skrbeti za naliv uničil svoje potovanje.

Kaj Pack

Tako kot večina Evrope v zimskem času, paket tople puloverje, z dolgimi majice, hlače in plašč. Na toplejših dneh, ali formalnih izlete, obleko z nogavice je lahko dovolj toplo za ženske.

Čeprav je le redko sneži v Londonu decembra, temperature so dovolj mrzlo, da upravičuje pakiranje rokavice, šal in močne čevlje ali druge nepremočljive čevlje. Seveda pa je v Londonu, kar pomeni, dežnik mora biti v kovček skozi celo leto!

December Dogodki v Londonu

London je zelo praznično v decembru in številne prireditve vrtijo okoli božiča in drugih praznikov. Ali ste uživali v nakupih ali športne, tam je veliko storiti.

 • London Christmas Lights:  Od začetka novembra do začetka januarja, letni Božič stikalo za luč na eno izmed največjih londonskih prazničnih prireditev. Luči Oxford Street pripraviti največje gneče kot slaven običajno potezami stikalo. Obstajajo ločena dogodka za Regent Street, Covent Garden, Harrods in več.
 • Trg Trafalgar Christmas Tree Lighting Slovesnost: Ta svečani dogodek je potekal prvi četrtek v decembru. London se vsako leto nadarjen ogromno božično drevo iz Norveške kot hvala za storitve v državi, med drugo svetovno vojno. Slovesnosti se običajno spremlja Carol petje iz zbora pri ST-Martins-in-the-Fields cerkve.
 • Veliki božični puding Race: Held v začetku decembra, ta dobrodelni prireditvi, ki vidi tekmovalci opraviti norčave ovirami tečaj pa uravnoteženje božični puding na ploščo. Vse pa oblečen kot Santas, severnih jelenov in škratov, seveda.
 • Spitalfields Winter Festival (mid-december): Ta glasbeni festival prinaša opero, folk, klasične in sodobne predstave na domiseln prizoriščih v Spitalfields in okoli v vzhodnem Londonu.
 • London International Horse Show (mid-december): Ta vsakoletni dogodek v Olimpiji privabi več kot 80.000 ljudi na leto in je eden največjih konjeniških festivalov v državi.
 • Zaviti toplo, dobili svoje drsalke in preverite eno od številnih ledenih Londonu drsališča , ki so ustanovile trgovina na emblematične prizoriščih vključno Somerset House, Tower of London in Prirodoslovnega muzeja.
 • “Januar” prodaje (od 26. decembra):  Snap kupčijo v “januar” prodaje, ki tehnično začeti na Boxing Day. Harrods , John Lewis , in Liberty vedno zanesljive možnosti za post-novoletno kupčij.
 • Silvestrovo Celebra t ioni (31. december): Praznujte prihod novega leta v slogu na eni od londonskih številne dogodke.

December Potovalne Nasveti

 • Prenesite aplikacijo za brezplačno cevi zemljevidu. Londonski podzemni sistem je najstarejša na svetu, vendar je tudi eden od največjih in najbolj učinkovite. To je odličen način, da bi dobili okrog Izvaljen mestu, ampak je lahko ogromno. Prenos brezplačno karto sistema na telefonu zagotavlja, da boste lahko dobili, če boste morali iti.
 • Knjiga hotelske sobe in drugi dogovori potovanja zgodaj. Čeprav december vodi do londonski sezone za potovanje, počitnice so priljubljen čas in bo rezervirate hitro, tako da bo vaše rezervacije tudi vnaprej.