Decembrie, la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

 Decembrie, la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
In timp ce Londra este un loc minunat pentru a vizita în orice moment al anului, decembrie este deosebit de festiv-atâta timp cât vă puteți sta rece.

Londra poate fi rece și umed în decembrie, dar vizitatorii vor fi încântați de display – uri de vacanță elaborate ale orașului. Una dintre cele mai bune evidențiază , în decembrie este  Hyde Park Winter Wonderland (noiembrie-ianuarie). Ia – o mare de grăsime fix festiv la acest eveniment anual în Hyde Park, care devine mai mare și mai bine în fiecare an. Asteptati tarabe produse alimentare, sali de bere autentice, fairground plimbari, grote lui Moș Crăciun, și vin curge liber fiert.

Evenimente anuale de Crăciun includ colindatului, grote, târguri, pantomimă și lumini colorate. Ziua de Crăciun este 25 decembrie Ziua de box este prima zi lucrătoare după ziua de Crăciun (26 decembrie sau 27).

Citiți mai departe pentru mai multe informații despre ce să se aștepte în timpul călătoriei decembrie la Londra.

Londra Vremea in decembrie

La începutul lunii decembrie temperaturile tind să varieze între 40 de grade Fahrenheit (4 grade Celsius) și 49 de grade Fahrenheit (9 grade Celsius). Mai târziu, în luna, temperatura scade ușor, iar unele dimineți s-ar putea vedea temperaturi de inghet.

 • înaltă medie: 48 grade Fahrenheit (9 grade Celsius)
 • Mediu redus: 37 de grade Fahrenheit (3 grade Celsius)

Cer Londra în decembrie sunt de obicei acoperit de nori și nu se așteaptă de mult timp de zi. De obicei, de data aceasta din anii vede doar opt ore de lumină pe zi, dar chiar și mai puțin lumina soarelui; veți vedea doar în medie, trei ore de soare în timpul acestei luni de iarnă. Există, în general, sunt în jur de nouă zile ploioase, dar zapada este rara. Cea mai mare parte a precipitațiilor este ușoară până la moderată, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o ploaie torențială strici călătoria.

Ce să Pack

La fel ca majoritatea țărilor din Europa în timpul iernii, pachet pulovere calde, cu mâneci lungi tricouri, pantaloni, și o haină. În zilele mai calde, sau pentru excursii formale, o rochie cu colanti poate fi destul de cald pentru femei.

În timp ce rar ninge la Londra în decembrie, temperaturile sunt suficient de rece pentru a justifica mănuși de ambalare, un fular, și cizme solide sau alte pantofi impermeabil. Desigur, este Londra, ceea ce înseamnă o umbrelă ar trebui să fie în valiza ta pe tot parcursul anului!

Decembrie Evenimente în Londra

Londra este extrem de festiv în decembrie și multe evenimente gravitează în jurul valorii de Crăciun și alte sărbători. Fie că vă bucura de cumpărături sau sportive, există o mulțime de făcut.

 • Londra Crăciun Lights:  De la începutul lunii noiembrie până la începutul lunii ianuarie, comutatorul de lumină anual de Crăciun pe este una dintre cele mai mari evenimente festive din Londra. Luminile de pe Oxford Street atrag cele mai mari mulțimile ca o celebritate flicks , de obicei , comutatorul. Există evenimente separate pentru Regent Street, Covent Garden, Harrods și multe altele.
 • Trafalgar Square Christmas Tree de iluminat Ceremonia: Acest eveniment festiv a avut loc prima zi de joi , în decembrie. Londra este înzestrată un pom de Crăciun imens din Norvegia , în fiecare an , ca va multumesc pentru serviciile din țară în timpul al doilea război mondial. Ceremonia este de obicei însoțită de colindatului din corul de la St-Martins-in-the-Fields biserică.
 • Marea Budinca de Craciun Cursa: A avut loc la începutul lunii decembrie, acest eveniment de caritate care vede concurenți finaliza un curs de obstacol caraghios echilibrare în timp ce o budinca de Crăciun pe o farfurie. Tot în timp ce îmbrăcat ca Santas, reni sau elfi, desigur.
 • Winter Festival Spitalfields (mijlocul lunii decembrie): Acest festivalmuzica aduce operă, folk, spectacole clasice și contemporane la locurile excentrice în șijurul Spitalfields în estul Londrei.
 • London International Horse Show (mijlocul lunii decembrie): Acest eveniment anual la Olympia atrage peste 80.000oameni pe an si este una dintre cele mai mari festivaluri ecvestre din țară.
 • Wrap cald, pentru a primi patine dvs. și verificați unul din mai multe patinoare din Londra , care înființat magazin la locuri emblematice , inclusiv Somerset House, Turnul Londrei și Muzeul de Istorie Naturală.
 • „Ianuarie“ Vânzările ( de la 26 decembrie):  Snap – o afacere în „ianuarie“ de vânzare, care începe punct de vedere tehnic în ziua de box. Harrods , John Lewis , și Liberty sunt întotdeauna opțiuni fiabile pentru chilipiruri post-Crăciun.
 • Eve Celebra Anul Nou t ioni (31 decembrie): sărbători sosirea noului an în stil la unul dintre numeroasele evenimente din Londra.

Decembrie Sfaturi de călătorie

 • Descărcați o aplicație pentru o hartă tub liber. Sistemul de metrou din Londra este cea mai veche din lume, dar este, de asemenea, una dintre cele mai mari și cele mai eficiente. Este o modalitate foarte bună de a obține în jurul orașului asupra lui, dar poate fi copleșitoare. Descărcarea unei hărți libere a sistemului de pe telefonul asigură că veți putea obține în cazul în care aveți nevoie pentru a merge.
 • rezerva camere de hotel și alte aranjamente de călătorie devreme. In timp ce decembrie conduce până la Londra extrasezon pentru călătorie, sărbătorile sunt un timp populare și va puteți rezerva rapid, astfel face rezervări bine în avans.