Descoperiți Mont St Michel și Mlastinile mareice

Posted on

Discover Mont St. Michel and the Tidal Marshes

Pe o stâncă izolată de maree în Golful Saint-Malo pe coasta Normandiei Franței se află una dintre minunile lumii, Mont St. Michel. Atins de un drum pietruit, turnurile inferioare și falezei medievale proteja un sat mic, limitat magnific de abația dedicat Arhanghelului Mihail. Un Abbey pe Mont a fost menționat pentru prima dată într-un text al 9-lea-lea. Acest loc sacru a fost întotdeauna o remiză pentru adepții religioase și pustnici.

Ajungem acolo

Există câteva opțiuni pentru a ajunge la Mont St Michel:

 • Cu trenul: De  la Paris, puteți lua TGV la Rennes, la aproximativ 55 km sud de Mont St Michel. Autobuzul Keolis Emeraude face transferul de 75 de minute de Mont-Saint-Michel de mai multe ori pe zi. Trenul de la Rennes te duce cât mai mult Pontorson, 9 km de la Mont St Michel. Puteți lua autobuzul # 15 la Saint Michel de la gară.
 • Cu mașina: De  la Caen folosesc A84 Le Mont Saint-Michel. Din A11, ieșirea Chartres-Lemans-Laval la Fougeres și du – te în direcția de Le Mont Saint-Michel.
 • Pe calea aerului: Există aeroporturi din Rennes și una foarte mică în Dinard (Dinard Pleurtuit).

Ce să vezi

Astăzi, 11-lea romanic abație este cea mai veche dintre clădirile vizibile. Centrul abației se află direct pe culme, aproximativ 80 de metri de pe suprafața bazinului mareelor.

Din cauza semnificației istorice monumentului și mediul său unic, întregul golf împreună cu Mont este clasificat ca un sit de patrimoniu mondial UNESCO.

Când vizitați, unul dintre primele lucruri pe care le vedeți pe măsură ce începe ascendentă este odaia alergătorilor Burgher, acum Oficiul de Turism. Opriți-vă și a obține o hartă și orice alte informații de care aveți nevoie. Există o mulțime de restaurante ca te duci sus Grand Rue spre partea de sus și Abbey.

Muzee

Există 4 muzee pe drum:

 • Archeoscope: Ați putea dori să se oprească aici pentru a vedea spectacolul despre istoria locului.
 • Muzeul de Istorie: artefacte vechi , plus periscop al 19-lea , care arată golful.
 • Maritim și Muzeul de Ecologie: Iată unde afla despre ce se întâmplă în decor unic Mont St Michel.
 • Casa lui Tiphaine:  Reședința din secolul 14 , care Bertrand Duguesclin a construit în 1365 pentru soția sa.

Dacă sunteți un adept al mistere, ați putea dori să ia în considerare Michael Linia Sf, alinierea monumentele importante din Franța și Italia dedicate Arhanghelului Mihail.

În cazul în care pentru a rămâne

Dacă doriți să rămână în oraș după ce părăsesc turiști, asigurați-vă că un hotel este, de fapt situat pe Le Mont-Saint-Michel și nu doar „aproape“ de ea.

Locații în apropiere pentru a vizita

 • St-Malo în Bretagne este un oraș port și satul cu pereți numit după un călugăr Welsh numit Maclow.
 • Mont-Dol, aproape de Col-de-Bretagne în Bretania, are mari 360 de grade de coastă.
 • Dinard , vizavi de St. Malo, stațiunea Premier de-a lungul Coasta de Smarald din Bretania are un litorală frumos și este acasa , la mai multe festivaluri de artă de vară.
 • Dinan a fost prezentat în 11-lea material textil Bayeux și are propria arhitectură unică. A se vedea castelul și casele sale din secolul 14 ovale.