Din rejse til London: The Complete Guide

Posted on

Din rejse til London: The Complete Guide

London er et vidunderligt sted at besøge, men for at få mest ud af din ferie tid i byen det betaler sig at forberede, planlægge og forskning på forhånd. Der er en række ting at overveje: når at besøge, hvor man kan bo, hvad man skal se, hvad de skal gøre, og hvor at spise.

Beslut hvad tid på året at besøge London

London vejr kan være ganske uforudsigelig. Londonere er kendt for jævnligt bære solbriller og paraplyer i løbet af året. Men London vejret er aldrig så ekstrem som at aflede opmærksomheden fra alle de store ting at gøre i byen, og de store attraktioner er ikke sæsonbetonet.

Byen ser en stor stigning i besøgende i juli og august (den varmeste tid af året, som regel). De skulder sæsoner (uden de vigtigste skoleferier i forår / efterår) kan være et godt tidspunkt at besøge, hvis du ønsker at undgå folkemængderne. Der er skoleferier i februar påske, august, oktober og ved juletid.

Få mere at vide om London vejr til at hjælpe dig med at vælge en tid til at besøge.

Rejsedokument Krav til London

Alle oversøiske besøgende skal have et pas, når de rejser til London og nogle besøgende får brug for et visum. Amerikanske statsborgere opfordres til at registrere enhver oversøiske rejser med det amerikanske udenrigsministerium.

Ankommer i London

Du kan komme til London med fly, jernbane, landevej, eller færge. Det er klart, hvor du rejser fra, og hvor meget tid du har, vil påvirke dine transportmuligheder.

Finde ud af at bruge offentlig transport

Londons offentlige transport er let og sikker at bruge. Mellem den underjordiske jernbanesystem og busruter, kan du få næsten overalt ønskede temmelig billigt. Eller hvis du har fået lidt flere penge, vil en ikonisk sort taxa (eller en Uber) tage dig der.

Etikette i London

Londonere er generelt høflige og hjælpsomme, forudsat at du ikke krænker deres personlige rum og er ikke højt og modbydelige. Adlyd de ‘færdselsreglerne’, såsom at stå på højre på Underground rulletrapper, og holder din iPod lydstyrken skruet forholdsvis lav og ved hjælp af “venligst” og “tak” hele tiden.

Hvor skal man bo i London

Hvis du kun opholder sig i London for en kort tid (en uge eller mindre) ville det være bedst at bo i det centrale London for at undgå at spilde tid på at rejse. Det er bemærkelsesværdigt nemt at komme rundt i London på offentlig transport så rolig for meget om, hvilket område i det centrale London; hvis du finder et hotel, du kan lide eller kan få en hel del, så så længe det er centralt, vil du være fint.

Hvor at spise i London

London har et astronomisk antal restauranter, så du ikke vil have problemer med at finde noget nyt hver dag. Jeg anbefaler at kontrollere Hærder hjemmeside, hvor du kan søge efter køkken, pris og placering. Husk, London har beboere fra alle lande i verden, så du kan prøve en masse nye smagsoplevelser her.

Hvad skal man se i London

Der er masser af gratis ting at se og gøre, men hvis du ønsker at se nogle af de dyrere attraktioner du måske overveje en London Pass. Det er en sightseeing kort til en fast rente og dækker over 80 attraktioner.

London Eye er verdens højeste pariserhjul og du kan nyde nogle store visninger på tværs af byen. Eller tjek nogle af byens kongelige arv seværdigheder, herunder Tower of London og Buckingham Palace.