Dining la Singapore Block 51 Old Airport Road alimentar Centru

Posted on

 Dining la Singapore Block 51 Old Airport Road alimentar Centru

Original Experiența Hawker alimentar Katong lui

Nu poate arata ca de mult: la prima vedere, se pare ca o serie de tarabe înghesuiți în nivelul solului unei clădiri carpark. Dar această colecție de tarabe alimentare se întâmplă să fie una dintre cele mai populare centre de Hawker publice de pe insula, mai performantă decât celelalte în sondajele neoficiale .

Din moment ce a deschis în 1973, Aeroportul Old Road alimentar Center a găzduit unele dintre cele mai bune întreprinderi Hawker de familie, de vânzare aproape legendarului Hoon satay de albine, Teow char Kway și rojak. Astăzi, 168 de tarabe alcătuiesc componenta centrul Hawker la parter, de vânzare ieftine, dar delicioase Singapore și internaționale. Veți avea nevoie doar să-și petreacă aproximativ 5-7 SGD (aproximativ 4 $ la 5.50 $) pentru o masă-busting burta la Old Airport Road alimentar Center: awesomely mare valoare tipică a centrelor de Hawker Singapore.

Ghidul tau a fost adus la Old Airport Road alimentar Centrul de Makansutra și fondatorul acesteia, Singapore, produse alimentare entuziast KF Seetoh. „Old Airport Road a fost în jurul valorii de foarte mult timp, are hrană foarte bună, o reputație foarte bună“, ne-a spus Seetoh așa cum ne-am așteptat pentru comanda noastra. „Ai lucruri de la micul dejun tot drumul la cină și există o parcare imensă lângă el. – este unul dintre principalii factori ai unui centru Hawker bun centre Hawker toate bune au luat parcările uriașe.“.

Seetoh a ordonat apoi patru Old Airport Road favorite pentru noi, invitații săi: imagini și un cont de experiența mananca urmați în următoarele câteva pagini.

  • Cum se ajunge acolo: Aeroportul Old Road alimentar Center este situat în Katong cartier est de Marina Bay. Ride Singapore MRT și debarce la Dakota MRT Station ( cu Circle Line; CC8). Centrul alimentar este de 140 de yards vest de ieșire stație. Old Airport Road Food Centre pe Hărți Google. Pentru mai multe detalii cu privire la utilizarea sistemului de transport eficient din Singapore, citiți despre MRT Riding Singapore și autobuze cu cardul EZ-Link.
  • Cazare din apropiere: cartierul Katong, unde se află Old Airport Road, se întâmplă pentru a găzdui o parte din Singapore hoteluri de top buget – a se vedea o listă de Katong și Joo Chiat hoteluri buget pentru detalii.
  • Istoricul Hawker: Pentru mai multe detalii despre cultura Hawker Singapore, citiți introducerea noastră de centre de Hawker Singapore, sau consultați lista noastră de top zece centre de Hawker din Singapore. Pentru un eveniment Singapore , care pune în prim – plan cele mai bune alimente strada din lume, a verifica acest lucru: World Street alimentară Congresul convoaca din Singapore.

Carne de porc și de pui Satay ca bunicul folosit pentru a face

Chuan Kee Satay
# 01-85 Blk 51 Old Airport Road Food Centre
seara Deschis: 18 – 22 (mai devreme în cazul în care a vândut înainte de 10); deschide de la 13 până la vândut în zilele de duminică; închis în zilele de luni și joi
Puteți găsi satay în fiecare colț din Singapore, dar pentru foarte satay speciale – genul care face ochii bunicul singaporez a lui nani cu amintiri de vânzători ambulanți de prăjire și de vânzare chestii din coșurile de pe străzi – te duci la Chuan Kee Satay, care servește la gratar frigarui de porc servit cu o parte de ceapa felii și castravete.

Nu e satay fără sos de arahide; Chuan Kee servește un arahide și ananas sos gros, destinat a fi turnat peste stick-uri înainte de a săpa în (vezi mai sus). Am auzit de orice alte tarabe care a pus ananas în sos satay lor? Nu cred acest lucru, dar Chuan Kee oferă. KF Seetoh însuși dă două degete în sus: „ca un fel de sos de arahide, oricine va iubi, e doar atât de frumos!“

Am fost servit bastoane de carne de porc și de pui satay; acesta din urmă este mai frecventă în Malaezia și Indonezia, ambele țări musulmane care tind să evite carnea de porc. (Citiți despre ayam indoneziană sate, sau aceasta despre un maestru în Jakarta ayam sate.) „Carne de porc satay [este] nu este comun în țara satay, care este Indonezia,“ KF Seetoh ne spune. „Acesta este un chinez și Peranakan [stil de] satay carne de porc.“

„Carnea satay este frageda si nu prea greu să muște și are un echilibru de carne macră și acizii grași care o face adevarata incantare,“ țâșnește Dr. Leslie Tay , prolific Singapore blogger alimente spatele mănânc, am trage, postez . „Sos de arahide sau sos satay are , de asemenea , ananas în ea , care este destul de rar … mă simt că acest lucru se adaugă mai multă adâncime satay. Categoric recomandat!“

Crocodili regelui carne Croc în sos de piper negru

Singapore Regele crocodil
# 01-134 Blk 51 Old Airport Road alimentar Centrul
Deschis pentru prânz până la 9m sau până la expirarea timpului de stoc, oricare dintre acestea survine mai întâi
Tel: +65 8313 4233, sgkingcroc@gmail.com

Notă Ghidul lui: standul de Singapore Regele Crocodile este acum închis.

În cazul în care filmul „Peter Pan“ a te simți rău pentru căpitanul Hook și furios la crocodil, poți răzbuna răzbunare psihică pe Old Airport Road comandand o placă aburirea carne de crocodil se amestecă-prajit in sos de piper negru.

„Singapore Regele Crocodilul“ (prescurtat „SgKingCroc“ în semnalizare), condus de Singapore „Crocodilul Regele“ Tony Tee, este specializat în carne de crocodil fierte servite într-o varietate de moduri: în afară de carne prăjită se amestecă-a menționat mai sus, Regatul dispensează de asemenea, terci de Croc carne, fidea Croc, și carne Croc Bak Kut teh. Există o mulțime de cerere pentru produsul quirky domnului Tee, deoarece standul vinde o valoare estimata de 30 la 40 de kilograme de carne de crocodil în orice zi.

Carnea este în întregime legală, provenind din Long Kuan Hung Crocodile Farm in Kranji, Singapore. Casele agricole de aproximativ 9.000 de crocodili de apă sărată; pieile sunt recoltate pentru modiste din Europa și Japonia, în timp ce carnea este vândut la nivel local pentru întreprinzători hawkers ca dl Tee.

Are gust de carne de porc, această carne de crocodil: cum ar fi dulce, medalioane de porc delicate cu o multime de a da, topirea în gură în timp ce mesteca. Mai bine încă, este chiar mai sănătoasă decât analogul său gust: „Crocodile este total natural, iar acestea sunt de vânzare-l la supermarket-uri regulate – colesterol mai mic de carne de porc și de vită.“

Tempura-Fried Durian veți învăța să iubesc (Serios!)

Chi Shuang Shuang
# 01-51 Blk 51 Old Airport Road alimentar Centrul
Deschis pentru prânz până stoc expirarea
Acest stand modest în Old Airport Road vinde goreng Pisang (banane prăjite), dar arma lor secretă este un delicios devastatingly Durian goreng , filmate în tempura pesmet și prăjit până la adânci perfecțiune, de aur.

În cazul în care nu au încercat fructul durian magnific, bine, tot ce pot spune este că este un gust dobândit. Pentru prima dată mancatorii de Durian poate fi surprins atunci când musca jos în durian goreng – la urma urmei, este carne Durian pură sub piele ca tempura crocantă. Carnea durian dedesubt este incontestabil proaspăt și cremos, maloasa cu fiecare muscatura; am putea de acord doar pentru a nu sunt de acord dacă aroma este sănătos sau nu.

Acest tip de preparat durian nu este exact versiunea originală: „[E] același tip de lucruri pe care le găsiți în restaurante – Durian adânc prăjit, nu e nou“, explică KF Seetoh. „El a înghețat carne proaspătă Durian, ponosita-l și-l prăjit. Dar eu n-am mai văzut asta într-un Hawker, și a lor este foarte bun!“

O băutură răcoritoare de gheață din Asia – soursop suc

Lim Hin Asortate Cut Fructe si sucuri de fructe
# 01-136 Blk 51 Old Airport Road Food Centre
Deschis pentru prânz până la 21 sau până când stocul rămâne fără, oricare dintre acestea survine mai întâi
Tel: +65 8224 8552

Să presupunem că reacția față de Durian seamănă cu Andrew Zimmern lui – înțelegem dacă reacția dumneavoastră de a încerca un alt fruct din Asia de Sud – Est exotice nu este foarte entuziast. Dar noi promitem: nu se va lupta pentru a păstra suc soursop în jos. De fapt, am pariu că o să cerșească secunde!

Soursop ( Annona muricata ) produce un suc cărnoase, seedy care are un gust ca o încrucișare între mere și lămâi. Bar de fructe Lim Hin servește suc soursop în pahare mari de plastic cu gheata – ideala pentru stingerea flăcărilor orice alimente picante poate fi lăsat în gura ta!

Proprietarul, James FUA, folosit pentru a vinde suc lui soursop la un stand în apropiere de Grădina Botanică din Singapore; după ce zona a fost reproiectată, James sa mutat activitatea sa Old Airport Road, în cazul în care sucul său câștigă încă fani dintr-o nouă generație de entuziaști Hawker.

Spre deosebire de alți vânzători Soursop, James face chestii proaspete în fiecare zi, evitând utilizarea de lucruri conservate sau refrigerate. Consumul de suc de soursop James necesită utilizarea unui pai și o lingură, așa cum arată KF Seetoh într-un videoclip.