Dining v Block 51 Old Airport Road Center hrane Singapur

Posted on

 Dining v Block 51 Old Airport Road Center hrane Singapur

Katong je Original Hawker hrane Izkušnje

To se ne sme videti veliko: na prvi pogled izgleda številnih stojnicah gnetejo v pritličju stavbe parkirišče. Toda to zbiranje hrane stojnicah se zgodi, da je eden izmed najbolj priljubljenih javnih Hawker centrov na otoku, uspešnejši od drugih v neformalnih anket .

Ker se je začela leta 1973, je Old Airport Road Center hrane gostil nekatere najboljše družina Hawker podjetij, prodaja skoraj legendarni Satay čebel Hoonom, znak kway TEOW in rojak. Danes, 168 stojnicah predstavljajo komponento Sokolar center v pritličju, prodajajo poceni, vendar Prijetno Singapur in mednarodne priljubljene. Potrebovali boste samo porabili približno SGD 5-7 (približno $ 4 do $ 5.50) za-trebuh bankrot obrok na Old Airport Road centra za prehrano: awesomely veliko vrednost je značilna za Hawker centrih Singapur.

Vaš vodnik je bila vložena na Old Airport Road Center za hrano, ki ga Makansutra in njegovega ustanovitelja, Singapur hrana ljubitelj KF Seetoh. “Old Airport Road je bila približno za zelo dolgo, da je dobil zelo dobro hrano, zelo dober ugled,” nam je povedal Seetoh kot smo čakali na naše naročilo. “Dobiš stvari od zajtrka pa vse do večerjo in tam je veliko parkirišče ob njem. – to je eden izmed glavnih dejavnikov dobrega Sokolar centra Vsi dobri Hawker centri so dobili ogromne parkiriščih..”

Seetoh nato odredil štiri Old Airport Road favoritov za nas, svoje goste: slike in račun izkušenj prehranjevanja sledijo v naslednjih nekaj straneh.

  • Kako do tja: Old Airport Road Center Hrana se nahaja v Katong soseski vzhodno od Marina Bay. Ride Singapur MRT in izkrcajo na MRT Station Dakota (krog Line; CC8). Center za prehrano je 140 metrov zahodno od izhoda postaje. Old Airport Road Center hrane na Google Maps. Za več informacij o uporabi Singapur je učinkovitega prometnega sistema, preberite o Riding Singapur MRT in avtobuse z EZ-Link kartice.
  • V bližini nastanitve: soseščine Katong, kjer se nahaja Old Airport Road, se zgodi, da gosti nekaj najboljših proračuna hoteli Singapur – glej seznam Katong in Joo Chiat proračuna hoteli za podrobnosti.
  • Hawker zgodovina: Za več informacij o Singapur Sokolar kulture, preberite uvedbo Singapur Hawker centrih, ali pa si oglejte naš seznam najboljših deset Hawker centrov v Singapurju. Za dogodek v Singapurju, ki postavlja v ospredje najboljših svetovnih ulično hrano, poglej tole: The World Street kongres hrane sklicuje v Singapurju.

Svinjina in piščanec Satay kot dedek uporablja za izdelavo

Chuan Kee Satay
# 01-85 Blk 51 Old Airport Road Center Hrana
odprtih večeri: od 6. ure do 10. ure (prej, če razprodan pred 10); odprt od 1. ure do razprodan ob nedeljah; zaprto ob ponedeljkih in četrtkih
najdete satay v vsakem kotičku Singapur, ampak za res posebno Satay – vrste, ki naredi vaše singapurski Dedek oči Svjetlucati s spomini na potujočih kramarjev žganje in prodajajo stvari iz vozički na ulicah – greš Chuan Kee Satay, ki služi na žaru svinjine nabodala postrežejo s strani narezane čebule in kumar.

To ni Satay brez arašidovo omako; Chuan Kee služi debele arašidovo in ananas omako, mišljeno, da se razlije čez palice, preden koplješ v (glej zgoraj). Slišal vseh drugih stojnic, ki postavljajo ananas v svojem Satay omaki? Ne mislim tako, ampak Chuan Kee prinaša. KF Seetoh sam daje dve thumbs up: “da je vrsta arašidovo omako, bo kdo ljubezen, to je samo tako lepo!”

Bili smo postregli palice svinjine in piščanca Satay; slednji je bolj običajna v Maleziji in Indoneziji, tako muslimanskih držav, ki se nagibajo k izogniti svinjine. (Preberite več o indonezijskem sate Ayam, ali je ta približno Presititi Ayam mojster v Džakarti.) “Svinjina Satay [je] ni pogosta v deželi Satay, ki je Indonezija,” KF Seetoh nam pove. “To je kitajski in Peranakan [slog] svinjskega Satay.”

“The Satay meso mehko in ne preveč težko ugriz in ima ravnotežje pustega in maščobnih mesa, zaradi česar je pravi užitek,” udari dr Leslie Tay je ploden Singapur hrana blogger zadaj sem jesti, sem ustrelil, sem Post . “Arašidovo omako ali Satay omaka poka tudi ananas v njem, ki je precej redka … Menim, da je to doda večjo globino Satay. Definitivno priporočam!”

Krokodil Kraljeva Croc Meso v Črni poprovi omaki

Singapur King Krokodil
# 01-134 Blk 51 Old Airport Road Food Centre
Odprto za kosilo do 9m ali dokler zaloge zmanjka, kar nastopi prvo
Tel: +65 8313 4233, sgkingcroc@gmail.com

Vodnika Opomba: Singapur King Krokodil stojnica je zdaj zaprt.

Če je film “Peter Pan” je počutiš žal za Captain Hook in jezni na krokodila, ki jih lahko povzročijo velikansko psihično maščevanje na Old Airport Road, ki odreja paro krožnik krokodil mesa mešamo-ocvrt v črni poprovi omaki.

“Singapore King Crocodile” (skrajšano na “SgKingCroc” v signalizacije), ki ga Singapur “Crocodile King” Tony majica odločilo, specializirano kuhanega krokodilje meso služil na različne načine: poleg-mešamo ocvrti mesa zgoraj omenjeno, Kraljevina prav tako opušča Croc mesa kaša, Croc rezance in Croc mesa bak kut TEH. Tam je veliko povpraševanja po domiseln izdelek gospoda Tee, saj stojnico prodaja s približno 30 do 40 kilogramov krokodilje meso na kateri koli dan.

Meso je povsem zakonito, izvirajo iz Long Kuan Hung Crocodile Farm v Kranji, Singapur. Na kmetiji hiše približno 9.000 slano krokodili; kože se nabirajo za milliners v Evropi in na Japonskem, medtem ko je meso prodajajo lokalno podjetnih kramarjev kot g Tee.

To okus svinjine, to krokodil mesa: kot so sladke, občutljivih svinjskimi medaljoni z obilo give, ki se topijo v ustih, kot ste žvečiti. Še bolje, da je celo bolj zdravo od svojih analognih okus: “Krokodil je popolnoma naravno, in so jo prodajajo v rednih trgovinah – zniževanje holesterola, kot svinjsko in goveje meso.”

Tempura-Fried Durian Boste naučiti ljubiti (res!)

Chi Shuang Shuang
# 01-51 Blk 51 Old Airport Road Food Centre
Odprto za kosilo, dokler zaloge zmanjka
Ta Skromen stojnico na Old Airport Road prodaja goreng Pisang (ocvrte banane), vendar je njihovo skrivno orožje je uničujočimi okusno goreng Durian , prevlečeni v tempuro drobtine in ocvrti na globoko, zlato popolnosti.

V primeru, da še niste poskusili čudovit Durian sadja, dobro, najboljše, kar lahko rečem, je, da je pridobljena okus. Prvič jedci iz Durian morda presenečeni, ko so ugriza navzdol v goreng Durian – konec koncev, to je čista Durian mesa v skladu s tem hrustljavo tempura kožo. Durian je meso pod je nedvomno sveža in kremasto, vlažnost ven z vsakim ugrizom; mi lahko samo strinjajo, da se ne strinjajo, ali je aroma zdrava ali ne.

Ta vrsta Durian pripravo ni ravno izvirna: “[To je] isto vrsto stvari, ki jih najdete v restavracijah – ocvrte Durian, to ni nič novega,” pojasnjuje KF Seetoh. “On je zamrznila sveže Durian meso, je uničena in ocvrte. Ampak še nikoli nisem tega videl v Hawker, in njihovo je zelo dobro!”

Osvežilna Asian Ice Drink – Soursop sok

Lim Hin Izbor rezano sadje in sadni sokovi
# 01-136 Blk 51 Old Airport Road Center Hrana
Odprto za kosilo do 9. ure ali dokler zaloge zmanjka, kar nastopi prej
Tel: 65 8224 8552

Recimo, da je vaša reakcija na Durian spominja Andrew Zimmern je – razumemo, če je vaša reakcija na poskuša drugo eksotično jugovzhodne Azije sadje ni preveč navdušen. Ampak obljubljamo: ne boste stežka soursop sok navzdol. Dejstvo je, stavimo boš prosil za nekaj sekundah!

Soursop ( Annona muricata ) proizvaja Sočan, Sjemenast sok, ki ima okus kot križanec med jabolka in limone. Sadje bar Lim Hin služi soursop sok v velikih plastičnih lončkov z ledom – idealno za dousing plamena koli začinjene hrane so lahko ostale v ustih!

Lastnik, James FUA, ki se uporablja za prodajo svojega soursop sok na stojnici v bližini Singapore botaničnega vrta; ko je bilo območje prenove, James preselil svoje delovanje na Old Airport Road, kjer je njegov sok še vedno zasluži navijačem iz nove generacije navdušencev Hawker.

Za razliko od drugih soursop prodajalci, James naredi stvari sveže vsak dan, da bi se izognili uporabi konzervirana ali hlajenega stvari. Pitje James ‘soursop sok zahteva uporabo slame in žlico, kot je razvidno, KF Seetoh v videu.