Disneyland Paris Park and Resort Guide – Magic Kingdom z neposrednim dostopom do centralne Pariz

Posted on

Disneyland Paris Park and Resort Guide - Magic Kingdom z neposrednim dostopom do centralne Pariz
Ko Disneyland Paris prvič odprla svoja vrata v pariškem predmestju Marne-la-Vallée v 1992– takrat imenovana Eurodisney- mnogi napovedovali, da bo flop, pričakuje Evropejcem pokazati malo navdušenja za ameriški koncept. Vendar pa je privlačnost park in območje od takrat postal eden od najbolj priljubljenih evropskih destinacij, ki pritegne na milijone obiskovalcev vsako leto. Manj kot uro dosega Parizu z enim samim vlaku in ponuja dve polni tematski parki, hotelsko in nakupovanje in zabavo trak, priljubljen park omogoča odlično Paris dnevno potovanje in družinsko atrakcija na vseh počitnice v mestu luči.

Lokacija in dostop

Disneyland Paris se nahaja približno 20 kilometrov vzhodno od središča Pariza v Marne-la-Vallée, in lahko dostopne s vlaku (RER) ali vlakom za visoke hitrosti (TGV), na postajališču Marne-la-Vallée-Chessy.

Kako tam z javnimi prevoznimi sredstvi: Obstaja več načinov, da se v park od centra mesta in od letališča. Morda boste želeli kupiti Paris visite metro / zanimivosti pass, ki vam bo omogočilo, da se v in iz Disneyland Pariz in ne da bi plačal za dodatnih potnih cone.

Kupi Pariz Visite prenese neposredno (preko železniške Evropi )

  • Od centralne Parizu: Vzemite vozačev vlakom RER A iz Chatelet-les-Halles ali Nation postaj v središču Pariza, gredo v smeri “Marne-la-Vallee”. Vlak vas odložim pred glavnim vhodom v park.
  • Od pariških letališčih: Od letališča Charles de Gaulle-Roissy, sprejme Roissybus shuttlebus postaje Opera v Parizu, nato prelijte v smeri RER A– Marne la Vallee-Chessy na postaji Havre-Caumartin bližini opere. Lahko tudi visoke hitrosti TGV vlakom neposredno iz Terminal B v Roissy, vendar je to dražje možnost. Od letališča Orly, vzemite Orlybus prevoz do postaje Denfert-Rochereau. Pojdi na RER B in se za Chatelet-les-Halles; se poveže z RER A, ki vas bo popeljal neposredno na Disneyland.

Izrazite izlete v parkih: priti s Shuttle  

Nekatera podjetja ponujajo “izraziti” prevoz do Disneyland parkov iz Pariza, in cena vključuje tudi celodnevno vstopnico za glavni park.

Odpiralni čas

Disneyland Park: Od ponedeljka do petka od 10. do 7. ure; Ob sobotah od 10. do 10. ure; Ob nedeljah od 10. do 9. ure.
Walt Disney Studios Park: od ponedeljka do petka, od 10. do 6. ure; Ob sobotah od 10. do 7. ure, ob nedeljah od 10. do 7. ure.

Opomba: Preverite uradni spletni strani za delovni čas , ki lahko prehajajo skozi vse leto.

Vstopnice in paketi

Vstopnice za tematskih parkih: Preberite ta stran na uradni spletni strani za posodobljene informacije o cenah vozovnic in paketov, ali rezervirati park vstopnice neposredno.
Počitniški paketi: lahko rezervirate popolne popolne počitnice paketov na letovišče, tudi cene, karte obeh parkov, in še več, na tej strani .

Zabaviščni parki

V smislu glavnih znamenitosti, Resort se ponaša dve glavni tematski parki in nakupovalni in zabaviščni kompleks, znan kot Disney Village.

Disneyland Park

Klasična Magic Kingdom park je zelo spominja na original v Anaheimu v Kaliforniji, vendar so nekateri od voženj tu nosijo enaka imena, vključno z vesoljskim Mountain, so morda manj primerna za otroke in več za mladostnike in odrasle. Kljub temu pa obstaja veliko zanimivosti in vožnja kot nalašč celo za najmlajše navdušence, tudi klasike kot so Nori klobučar je skodelica Ride. Tako kot njegovi kolegi iz ZDA, je park razdeljen na več “dežele”: Main Street USA, Fantasyland, Adventureland, Frontierland in Discoveryland. Oglejte si več informacij o Disneyland Park

Walt Disney Studios Park

Svet filma in televizije je tema Walt Disney Studios Park. Najbolj coveted atrakcija Ta park je trenutno Twilight Zone Tower of Terror, ki se potopi obiskovalce v prostem padu za 13 nadstropij. Tam je tudi tramvaj ogled studijev in številne znamenitosti, ki so dovzetne za zanimanje mladih obiskovalcev. Več informacij o Walt Disney Studios

Disney Village

Ohišje IMAX gledališče, desetine restavracij, barov in kinodvorane, igra arcade, in stalno prizorišče za Buffalo Bill je Wild West kažejo, Disney Village ponuja skoraj okrogle-urno zabavo.
Več informacij o Disney Village

Hoteli in Prenočišča

Resort ponuja številne hotele in druge vložitev možnosti na ali v neposredni bližini naselja.

Kako narediti Večina vaš obisk? 

Kot pri vseh zelo popularne atrakcije, nekaj skrbno načrtovanje, da bi, če se želite izogniti sitnost kot prevelikih gneč in pretirano dolgih progah. Po vsem, ki želijo preživeti malo sreče na tematski park, nato pa le še na treh vožnjah?

Priporočam dogaja v jeseni ali zgodaj spomladi, če je to sploh mogoče. Summer in pozno spomladi v Parizu, je zelo zaseden, in črte in množice v Disneyland so lahko velika, še posebej na lepše dni. Če želite tema park velik del svojega pariškega dopust, bi bilo vredno načrtovanje potovanja marca, konec septembra ali v začetku do sredine oktobra, ko so stvari verjetno nekoliko mirnejši. Celo zimsko potovanje ni nujno unpleasant– je lahko veliko zabave za obisk parka na božič, na primer.