Disneyland Paris Park Resort Ghid – The Magic Kingdom, cu acces direct la centrul Parisului

Posted on

Disneyland Paris Park Resort Ghid - The Magic Kingdom, cu acces direct la centrul Parisului
Când Disneyland Paris a deschis primul porțile în suburbia Paris din Marne-la-Vallée în 1992– numit apoi Eurodisney- mulți prezis că ar fi un flop, așteptându-europenii să arate prea mult entuziasm pentru conceptul american. Dar parcul atracție și stațiunea a devenit una dintre cele mai populare destinații din Europa, care atrag milioane de vizitatori in fiecare an. Mai puțin de o oră ajunge la Paris de către un singur tren de navetiști și oferă două parcuri tematice pline, o bandă de hotel și de cumpărături și de divertisment, popular parc face o excursie de o zi perfectă la Paris și de familie atracție pe orice vacanță în orașul luminilor.

Localizare si acces

Disneyland Paris este situat la aproximativ 20 mile est de centrul Parisului în Marne-la-Vallée, și poate fi ușor accesibil cu trenul de navetiști (RER) sau cu trenul de mare viteză (TGV) la stația Marne-la-Vallée-Chessy.

Noțiuni de bază Există cu transport public: Există mai multe modalități de a ajunge la parcul din centrul orașului sau din aeroporturi. Este posibil să doriți să achiziționați o stație de metrou din Paris Visite / atracții trec, care vă va permite să ajungi la și de la Disneyland Paris și fără a plăti pentru zonele suplimentare de călătorie.

Cumpărați de la Paris Visite trece direct (prin Rail Europe )

  • De la Central Paris: Luați RER Un tren de navetiști de la stațiile de națiune Chatelet-les-Halles sau în centrul Parisului, mergând în direcția “Marne-la-Vallee”. Trenul vă va drop off în fața intrării principale în parc.
  • De la Paris Aeroporturi: De la aeroportul Charles de Gaulle-Roissy, ia shuttlebus Roissybus la stația Opera din Paris, apoi se transferă în direcția RER a– Marne la Vallee-Chessy la stația Havre-Caumartin aproape de Opera. Puteți lua , de asemenea , TGV trenul de mare viteză direct de la B Terminal la Roissy, dar aceasta este o opțiune mai costisitoare. De la aeroportul Orly, luați naveta Orlybus la stația de Denfert-Rochereau. Urcă – te pe RER B și să – l la Chatelet-les-Halles; apoi conectați la RER A , care vă va duce direct la Disneyland.

Express Tours la parcurile: Ia-acolo de transfer  

Unele companii oferă „expres“ servicii de transfer la Disneyland din centrul Parisului, iar prețul include, de asemenea, un bilet de o zi la parcul principal.

Ore de deschidere

Disneyland Park: Luni-Vineri, ora 10 la 19; Sâmbătă la ora 10 la 22; Duminica 10 am la 9 pm.
Walt Disney Studios Park: Luni-Vineri, ora 10 la 18; Sâmbătă la ora 10 la 19, duminica la ora 10 la 19.

Notă: Verificați site – ul oficial pentru deschiderea de ore , care poate fluctua pe tot parcursul anului.

Bilete și pachete

Biletele la parcurile tematice: Consultați această pagină pe site – ul oficial pentru informații actualizate privind prețurile biletelor și pachete, sau pentru a rezerva bilete parc directe.
Pachete de vacanță: Puteți rezerva pachete complete de vacanță complete de la Resort, inclusiv cazare, bilete la ambele parcuri, și mai mult, la această pagină .

Parcuri tematice

În ceea ce privește principalele atracții, stațiunea dispune de două parcuri tematice principale și complexul comercial și de divertisment cunoscut sub numele de Disney Village.

Disneyland Park

Parcul clasic Magic Kingdom este foarte mult o reminiscență a originalului din Anaheim, California, dar unele dintre plimbari aici care poartă aceleași nume, inclusiv Space Mountain, sunt , probabil , mai puțin potrivite pentru copii și mai mult pentru adolescenți și adulți. Cu toate acestea, există o mulțime de atracții și plimbari perfecte chiar si pentru cei mai tineri entuziaști, inclusiv clasice , cum ar fi Mad Hatter lui Teacup Ride. Ca și omologii săi din SUA, parcul este împărțit în mai multe „terenuri“: Main Street Statele Unite ale Americii, Fantasyland, Adventureland, Frontierland și Discoveryland. Vezi mai multe informații despre Disneyland Park

Walt Disney Studios Park

Lumea cinematografiei și televiziunii este tema Walt Disney Studios Park. Atracție cel mai râvnit Acest parc este în prezent Zona Crepusculară Turnul Terorii, care cufundă de vizitatori într – o cădere liberă de 13 etaje. Există , de asemenea , un tur de tramvai de studiouri și un număr de atracții susceptibile de a trezi interesul tinerilor vizitatori. Mai multe informații despre Walt Disney Studios

Disney Village

Locuințe un teatru IMAX, zeci de restaurante, baruri și cinematografe, un joc arcade, și un loc permanent pentru spectacol Wild West Buffalo Bill, a Disney Village oferă aproape non-stop de divertisment.
Mai multe informații despre Disney Village

Hoteluri și Cazare

Stațiunea oferă mai multe hoteluri și alte opțiuni de cazare de pe sau în aproapiere stațiunii.

Cum de a face cele mai multe de vizita dumneavoastră? 

Ca și în orice atracție extrem de popular, unele planificare atentă este în ordine, dacă doriți, pentru a evita neplaceri cum ar fi mulțimile excesive și linii lungi prohibitiv. La urma urmei, cine vrea să-și petreacă o mică avere pe un parc tematic și apoi ajunge doar pe trei plimbari?

Vă recomandăm să merg în toamna sau primăvara devreme, dacă este posibil. Vara și primăvara târziu la Paris , este extrem de ocupat, iar liniile și mulțimile de la Disneyland sunt susceptibile de a fi copleșitoare, mai ales în zilele mai frumos. Dacă doriți să faceți tema parc o mare parte din vacanta ta parizian, ar putea fi în valoare de planificare o excursie în luna martie, la sfârșitul lunii septembrie sau la începutul până la mijlocul lunii octombrie, când lucrurile sunt susceptibile de a fi un pic mai calm. Chiar și o excursie de iarnă nu este neapărat unpleasant– poate fi o mulțime de distractiv pentru a vizita parcul de Crăciun, de exemplu.