Districtele de top Shopping Singapore

Posted on

Districtele de top Shopping Singapore

Pe lângă produsele alimentare, de cumpărături este al doilea joc-favorit Singapore. Scena de cumpărături din Singapore nu este nimic scurt de mall-uri legendare-cumpărături încrucișa insulă, legate prin tuneluri subterane cu aer condiționat și stații de MRT.

Cel mai bun dintre toate, Singapore va rambursa turisti pentru impozitele pe care le plătesc pentru cumpărăturile. Vei fi taxat o taxă pe bunuri și servicii (GST) de 7%, dar taxele pe achiziții de peste 100 $ SG pot fi rambursate cu puține probleme. (Citiți despre cumpărături duty-free din Singapore  pentru mai multe detalii.)

Acum, dacă aveți cartea de credit și pantofii cel mai confortabil gata, sunteți pe cale de a aborda următoarele hotspot-uri de cumpărături în Singapore.

1. Little India – O izul autentică subcontinentului

Unde altundeva în Singapore pot spune unde ești de mirosul de condimente și iasomie? Numai în Little India, în cazul în care comunitatea indiană Singapore cumpără de produse alimentare, condimente, Saris, și bijuterii. Little India este centrată în jurul Serangoon Road-sale artera și laterale principalele străzi sunt căptușite cu magazine de vânzare totul, de la bijuterii la Memorabilia Bollywood-cutii la curry mucava.

În timp ce ești acolo, pur și simplu trebuie să se oprească de două dintre cele mai renumite opriri pentru cumpărături în Little India: Centrul Tekka și 24 de ore pe Mustafa Center.

Centrul Tekka de-a lungul Bukit Timah Road trafficks în tot felul de elemente-piața indiană umed unic la parter vinde legume, carne, flori si mirodenii, iar centrul Hawker adiacente vinde mâncăruri vegetariene indiene și alte mâncăruri locale populare. Etajele superioare fraternizează cu furnizorii de vânzare accesorii religioase, hardware-ul, și Saris.

Mustafa Center (145 Syed Alwi Road, Tel: 62955855) este deschisă 24ore, iar stocurileo gamă largă de marfa în interiorul său înghesuit. Pasarelele sunt destulînguste, cu atât mai bine pentru a stoca mai multe lucruri în șase etaje. Centrul este cel mai bine cunoscut pentru sale electronice ieftine, aurprețuri accesibile, și o gamă largă de condimente din supermarket. Prețurile pentru aceste elemente sunt surprinzătormici, ceea ce explicăce Mustafa Center esteastfel de egalitate pentru turiști.

Cea mai apropiată stație MRT: Linia Nord-Est MRT stații de Little India (NE7) și Farrer Park (NE8) de ieșire în apropierea Serangoon Road. Linia Est-Vest stație Bugis (EW12) se află la câțiva pași de Little India.

2. Holland Village – Suveniruri, Artizanat din Asia, Choices mese confortabilă

Districtele de top Shopping Singapore

Holland Village este neoficial centrul cultural pentru populația expatriați imens din Singapore, și, ca atare, oferă vechi și noi, est și vest, în egală măsură.

Holland Road Shopping Center găzduiește magazine, cum ar fi Arte și Meserii Lim, un furnizor de lenjerie de calitate, sticlărie, și alte meserii din Asia și antichități. Alte magazine din apropiere vinde antichități, obiecte de artizanat, îmbrăcăminte (și galanterie de servicii, în cazul în care dimensiunile locale din Asia nu se potrivesc rama non-standard) din Asia, artefacte tribale, și mobilier din lemn de tec (care pot fi expediate la adresa de domiciliu).

Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe asiatice arte, meserii, antichități și obiecte de artizanat, ar trebui să încercați magazinele de-a lungul Lorong Mambong în partea din spate Holland Village. Veți găsi obiecte de ceramică, de uz casnic artizanale din rattan și trestie de zahăr, precum și alte suveniruri locale.

Piața umedă și modernă supermarket frigiderelor atrag gospodinele fac cumpărăturile de uz casnic. Alte magazine din zona vinde CD-uri, și îmbrăcăminte, curios cu discount.

Dacă ați mai cumpărat până când sunteți gata să renunțe, la reîncărcare multe opțiuni de luat masa din Olanda, de la unități de mese fine la standuri tăiței simple.

Cel mai apropiat MRT Oprire: Exit la linia de Est-Vest stație Buona Vista (EW21) și să ia SBS autobuz 200 la Holland Village.

3. Orchard Road – Singapore cumpărături Mecca

Dacă trebuie să mergi la numai un singur loc în Singapore pentru a face cumpărături dvs., Orchard este locul de a fi. Centre comerciale linia de strada de la un capăt la altul, oferind cea mai mare parte high-end elemente de vânzare cu amănuntul de la designer de etichete pentru produse electronice de ultimă generație .

Ngee Ann orașului (391 Orchard Road, Tel: 6739 9323) este un complex comercial enorm cu unele dintremai bune magazineSingapore. Japonez Departamentulmagazin Takashimaya solicită Ngee Ann orașului acasă,fel cabranduri cum ar fi Guess, Zara, Mango, și Kinokuniya , cel mai mare lanțcarte din Asia. Toate în toate, peste o sutămagazinespecialitatereședința în Ngee Ann City, cu articole sportive, electronice, îmbrăcămintedesigner, și diverse servicii la cerere. Un pasaj din subsol duce direct la stațiaMRT Orchard subteran.

Cârligelor (320 Orchard Road, Tel: 6737 5500) este cel mai vechi magazinSingapore, dupăsa repoziționatlungul anilor ca un orificiuevacuare stilviață asiatic, cu etichetemoda exclusive și mărci din întreaga lume.

Wisma Atria (435 Orchard Road, Tel: 6235 2103) case stradalemodacum ar fi punctevânzare FCUK, Gap, Nike, Topshop, precum și magazinul universal japonez Isetan.

HEEREN (260 Orchard Road, Tel: 6733 4725) găzduiește HMV, regiunea cea mai mare supermagazinmuzică, îmbrăcămintevânzareamănuntulultimă orăla al patrulea și al cincilea nivel, precum și o gamă largă de preparate din bucătăria asiatică în a cincea nivel.

Paragon Shopping Center (290 Orchard Road, Tel: 6738 5535) este destinația ideală pentru fashioniste în căutare de mărci internaționale , cum ar fi Valentino, Escada, Gucci si. Alte branduri stil de viață din apropiere includ Marks & Spencer, Crabtree și Evelyn, pivniță alimentară și POA Superstore.

Cea mai apropiată stație MRT: Nu mai puțin de patru stații de MRT se opresc la sau aproape de Orchard Road: Linia Nord-Sud Orchard (NS22), Somerset (NS23), Dhoby Ghaut (NE6 / NS24) și Primăria (/ NS25 EW13) escalelor Orchard Drumul în sine, cu ultimele două posturi care servește drept interconexiuni cu linia est-vest.

4. Chinatown – shophouses restaurat, Wares chineză tradițională

Chinatown se ascunde în spatele districtul financiar din Singapore, vechiul sprijinirea noilor. aspectul actual Cartierul este o versiune mai strălucitoare, antiseptic istoric Chinatown în timpurile coloniale. shophouses înviate vinde meserii tradiționale, medicina chineză, bijuterii, suveniruri și ieftine, în timp ce centrele de Hawker din apropiere și standuri de fructe tenta trecatori cu marfa lor.

Vechi-timey Eu Tong Sen Street are partea sa de mall-uri mai mari, cum ar fi fosta casa de film transformat mall-ul Majestic (80 Eu Tong Sen Street), și Pearl Center (100 Eu Tong Sen Street), cu Pasajele sale răsucire și ciudat colectarea produselor de brutărie, de la lenjerie sexy bărbați de a artefacte budiste.

Mai multe opțiuni de cumpărături moderne pot fi găsite în jurul zonei Cross Street, unde veți găsi complexe comerciale de mari dimensiuni , cum ar fi Chinatown Point (133 New Bridge Road), Parcul Poporului Complex (1 Park Road), iar reperul Parcul OG Poporului (100 Upper Cross Street, OG Building, Singapore; telefon: 6535 8888).

Cea mai apropiată stație MRT: puteți ajunge la Chinatown prin stația de rând Est-Vest Outram Park (EW16) și stația de Chinatown Linia de Nord-Est (NE4).

5. Primăria / Riverside – Singapore Showcase lucios cumpărături

Singapore Central Business District este un exemplu pentru dezvoltare urbană din Singapore, în cazul în care clădirile vechi de timp, cum ar fi Hotel Raffles stau una lângă alta cu strălucitoare noi dezvoltări de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Raffles City Mall.

mall-urile din zonă acoperă elementele de bază și mai mult. Unii se disting prin designul lor impresionant (complexul Raffles City a fost proiectat de IM Pei), în timp ce altele sunt dedicate teme specifice (Funan Mall este dedicată cele mai recente tehnologii). mall-urile cartierului de la nota includ:

Suntec City Mall (3 Boulevard Temasek; Tel: 6825 2667/6825 2668/6825 2669/6825 2670) este cel mai mare mall din Singapore, cu peste 83.000metri pătrați de spațiuvânzareamănuntul. Hypermart franceză Carrefour este aici, ca sunt sute de alte branduri importanteîntreaga lume. Mallul este cunoscut pentru Fântâna de bogăție, cunoscut pentru Cartea Recordurilor aficionados ca cea mai mare fantana din lume.

Raffles City Shopping Center (252 North Bridge Road, Tel: 6338 7766) găzduiește o varietate de magazinemodă și internaționalespecialitate, inclusiv Guess, Muzeul Metropolitan din New York, si Tommy Hilfiger.

Funan DigitaLife Mall (109 North Bridge Road), este fără îndoială doilea cel mai bun locSingapore pentruelectroniceprețuri accesibile (primul-cel mai bun este Sim Lim Square, care este mai potrivit pentru cumpărătoriicalculatorexperiență). Guvernul ține un ceas mai aproape la magazinele din Funan, astfel încât să puteți fi destulsigur că nu sunteți obtinerea furat (care nu este întotdeauna cazul în mai durși-gata Sim Lim).

Millenia Walk (9 Raffles Boulevard, Tel: 6883 1122) oferă magazinemodă și magazinespecialitate de duzină.

Marina Square (6 Raffles Boulevard Tel: 6339 8787) are peste 300 de magazine de a se pierde în.

Citylink (1 Raffles Link) este un mall subteran care leagă stația MRT Hall City la Suntec City Mall și Piața Marina. Citylink nu este nepriceput în departamentul de retail – oferă o gamă largă de magazine și restaurante, de la HMV la FCUK la Adidas.

Cea mai apropiată stație MRT: Trei MRT se oprește oferă acces la apropiere: Clarke Quay (Ne5), Raffles Place (EW14 / NS26), și Primăria (EW13 / NS25)

6. Bugis / Arab Street – vechi și noi Side by Side

Bugis este Singapore cumpărături Mecca, un amalgam de magazine mici pe benzi mici, mari mall-uri și piețe acoperite, precum și restaurante și localuri de noapte. Numit după pirații de mare locale, care au folosit pentru a teroriza marinari în secolul al 19-lea, Bugis a fost un cartier indispus populat cu travestiți, vizuini de croazieră de jocuri de noroc, și vânzătorii pe timp de noapte până când a fost redesenate în anii ’80.

Cel mai ambițios de dezvoltare a districtului este  Bugis Street  (3 New Bugis Street,), un complex comercial dezvoltat de la magazinele de-a lungul Victoria Street pe trotuare și Queen Street. Ia alege de la trei niveluri de cumpărături cu peste 600 de magazine de vânzare parfumuri, haine, produse electronice, accesorii și altele – trebuie doar să înceapă explorarea și surprinde – vă cu Bugis Street-bang-pentru dvs.-Buck găsește. În 2014 , dezvoltarea a lansat bugisstreet.com.sg, vanzarea de articole din magazine recomandate în complex. Site – ul enumeră , de asemenea , toate 600 de magazine în această locație.

Imediat vizavi de strada Bugis, The Bugis Junction  Mall (200 Victoria Street, bugisjunction-mall.com.sg) servește mai mică la mijlocul prețuri de magazine japoneze și mărci pentru o piață de tineret avangardist. Mall – ul este de fapt o secțiune de stradă cu fațada shophouse , care a fost acoperit și cu aer condiționat.

Crucea Bencoolen Street pentru a ajunge  la Sim Lim pătrat  (1 Rochor Canal Rd), un mall de șase etaje , cu 390.000 de picioare pătrate de fericire fără restricții de cumpărături calculator.

Feriți-vă cumpărător – magazinele mai mici sunt cunoscute pentru cumpărători turistice craituire, astfel încât să fie sigur de a verifica prețurile locale înainte de a izbitoare o afacere.

Kampong Glam

Kampong Glam se simte ca o intoarcere la zilele de cumpărături mai simple, atunci când prețurile erau flexibile și magazin proprietarii de știut cel mai bine clienții lor după nume. Veți găsi nici un mall în Kampong Glam – trebuie doar să magazin de case turnante Moscheea Sultanului, tot felul de Exotica cum ar fi leagăne rattan, covorașe de rugăciune, bijuterii, și pungi de cămilă piele. Există, de asemenea, o mulțime de mari restaurante în zonă, în cazul în care aveți nevoie pentru a reîncărca bateriile de cumpărături.

Street Arab  este plin de magazine textile stocare batiks rafinat și mătăsuri de lux în fiecare nuanță, inclusiv câteva necunoscute sistemul nervos. Aveți posibilitatea să le cumpere de metru, sau gata făcute ca haine și lenjerie de masă. Dacă se poate vizita doar unul, du – te la Toko Aljunied  (95 Arab Street, +65 6294 6897), un magazin de îmbrăcăminte care vinde Malay tradiționale  kebaya  și batik țesături.

Magazinele textile vedea cele mai de afaceri înainte de Ramadan, atunci când familiile Malay au kurungs lor baju făcute.

Bussorah Mall  este o stradă pietonală care sport acum două rânduri de magazine în jos lungimea sa. La un capăt veți găsi Moscheea venerabilă Sultan, iar pe de altă parte, veți găsi  Jamal Kazura Aromatice  (21 Bussorah Street, +65 6293 3320), una dintre cele mai vechi produse de parfumerie din Singapore. Fondata in 1933 de un antreprenor indonezian, Jamal Kazura respectă interdicția islamică privind alcoolul și vinde (Attar) arome pe bază de ulei în loc.

Haji Lane , în paralel cu Arab Street, să satisfacă o mulțime mai tineri în căutarea pentru cele mai noi moda stradă și haine „pre-iubit“ second-hand.

Unele dintre cele mai bune magazine de-a lungul Haji Lane robinet intr – o atmosfera pop retro, cum ar fi  dulce figura  (41 Haji Lane, +65 6396 5648, dulcetfig.com). Proprietarul sa inspirat de la mama ei și dulapuri colective bunicii, curatoriat o colecție de haine de epocă quirky și pungi throwback, dospit de noi colecții de la designeri indie.

Cea mai apropiată stație MRT:  Linia Est-Vest Bugis Station (EW12) trimite direct la Parco Bugis Junction, și este la câteva minute distanță de Arab Street

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *