Dos și Interdicții în Bali, Indonezia

Posted on

Dos și Interdicții în Bali, Indonezia

Turiștii din Bali numesc de multe ori insula „paradis“, dar să recunoaștem: Grădina Edenului nu a avut niciodată subterani periculoase, macaci combative și scutere aflate in deriva. Dacă nu ești atent, s-ar putea părăsi vacanta ta Bali, cu leziuni sau boli, în loc de amintiri bune.

Asta e ceea ce aceste sfaturi sunt concepute pentru a preveni: urmați și interdicții prezentate în articolele legate de mai jos pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune din călătoria către Paradis.

Cultura Bali este una dintre principalele atracții ale insulei, dar turiștii pot jigni involuntar balinez locale prin încălcarea preceptelor acestei culturi, fără vreodată intenția de a.

Dacă sunteți de planificare să se amestece cu localnicii și, dacă sunteți de planificare pentru a vizita unul dintre temple din Bali, acest lucru este cu siguranta va întâmpla, urmați și interdicții în acest articol pentru a vă asigura că promovează relații interpersonale netede ori de câte ori te duci în Bali.

Cel mai bun Bali Etiquette Sfat: rochie de modest înainte de a intra un templu din Bali. Oaspeții Temple sunt de așteptat să poarte tricouri care acoperă umerii și o parte din partea superioară a brațelor. Taliei și a picioarelor ar trebui să fie acoperite de un fular templu (cunoscut ca un selendang ) și un sarong (cunoscut local ca Kain Kamben respectiv).

In ciuda (sau poate din cauza) din masa de turiști care vizitează Bali în orice moment al anului, rămâne în siguranță în Bali este mai ușor decât ar trebui să fie. drumuri balinez sunt haotice, smulge-furt și hotel de rupere și tegreze sunt cunoscute să apară, și curent subteran plajele vă puteți mătura într-o clipă.

Vom merge să-ți spun ce agentul de turism nu va spune: tipurile de riscuri pe care este posibil să se confrunte în Bali, și un număr de dos și nu e să urmeze astfel încât să puteți evita să devină o statistică turistică Bali .

Cel mai bun Sfat de siguranță Bali: Nu se va fuma în zonele publice. Un bylaw „fără fum“ , a intrat în vigoare peste Bali , în 2011; fumatul este acum interzis în cele mai multe zone publice, inclusiv restaurante, hoteluri, temple, și atracții turistice.

Călători încearcă să obțină bani lor sa schimbat în Bali rula riscul de a fi jecmăniți de bani necinstit variatoare. Din fericire, există un număr de unități în cazul în care vă puteți schimba banii fără griji.

Încercați să schimbați moneda dvs. la una dintre băncile cu reputație mai bună din Bali, sau chiar mai bine, încercați să utilizați ATM-urile lor pentru a retrage numerar direct de pe cardul de credit sau contul bancar.

birouri de hotel față de multe ori permit schimb valutar, dar cu rate de schimb mai mici în comparație cu băncile și schimbătorii de bani.

Cel mai bun Bali Bani Sfat: Trust numai de bani , care au schimbătorii de fost recunoscute de Banca Indonezia; aceste unități publicitate statutul lor Pedagang Valuță Asing Berizin sau PVA Berizin (indonezian pentru „zaraf autorizat“) , cu un scut de PVA Berizin verde în cazul în care acesta poate fi văzut de către clienți.

Bali oferă o serie de opțiuni de transport pentru călători, cu viteză, confort, și o gamă în raport cu prețul pe care sunteți dispus să plătească pentru asta. Opțiunile includ biciclete, scutere, automobile si autoutilitare (auto-drive sau cu sofer), si transport in comun.

Nu toți furnizorii de transport sunt cinstit, deși-dos și Interdicții în articolele noastre de transport ar trebui să vă dau o idee despre cum să obțineți maximum de transport fără a se simți înșelat de experiență.

Cel mai bun Bali Transport Sfat: Taxiurile cele mai oneste din Bali sunt taxiuri albastre marcate „Bali Taxi“ (cunoscut sub numele de Blue Bird Taxiuri); toata lumea este lovit sau dor.

Sunt atât de onest, alți operatori de taxi urăsc și să se înțeleagă cu unele hoteluri pentru a exclude taxiuri Bluebird din zona lor. Prinde un taxi Bluebird în Bali, dacă poți.

Surfing în Bali este una dintre distracțiile cele mai populare de pe insulă, ajutat de-a lungul de plaje superbe mai ales în partea de sud și de nord. În ciuda traficului turistic pe aceste plaje, Bali nu este încă complet sigur pentru beachgoers; arsuri solare, undercurrents trădătoare, și un risc Teeny mic de tsunami a aruncat o umbră asupra experienței plaja Bali.

Cel mai bun Sfat Bali Beach Siguranță: Uita – te pentru steagurile roșii. O secțiune de plaja din Bali se întinde de la Kuta la Canggu este cunoscut de a avea mareele rip și undertows. Atunci când autoritățile locale ridică aceste steaguri roșii pe o plajă, nu încercați să înoate acolo, cu excepția cazului în care doriți să se încheie vacanta ta Bali de a fi măturat de mare.

Turiștii din Bali rula o serie de riscuri pentru sănătate. Călători ar putea prinde „burtă Bali“ sau diareea calatorului, de la mese dubioase. Sau s-ar putea uita la un macac drum greșit și suferă un atac de maimuță. Sau s-ar putea uita de protecție solară și suferă arsuri solare.

Măsurile de precauție potrivite pot ajuta să evitați aceste probleme în întregime. Urmați și interdicții în acest articol pentru a rămâne sănătos în timpul vacantei Bali. Sau citiți această listă de Bali Spitalelor si Clinicilor , în cazul în care aveți nevoie pentru a face o vizită neprogramată.

Cel mai bun Bali Pont:  Bea multa apa pentru a evita obtinerea insolatie … pur și simplu nu a lua apa de la robinet. Bali apa de la robinet este de multe ori a dat vina pentru mulți un caz rău de „burta Bali“ , astfel încât să se evite în totalitate. Stick la băuturi conservate sau apă îmbuteliată.

Legile de droguri din Bali sunt foarte stricte și ar trebui să nu fie glumi. Legea indoneziană nr 35/2009 prevede pedepse aspre pentru consumatorii de droguri capturate cu grupul 1 droguri precum marijuana, heroina, cocaina si: puteți obține închisoare pe viață pentru posesie sau pedeapsa cu moartea în cazul în care ați fost condamnat pentru trafic de droguri. (Schapelle Corby, imagine aici, a fost norocos pentru a obține 20 de ani de închisoare.)

Cel mai bun Bali Droguri Sfat: Părți din Kuta sunt încă plină de traficanți de droguri sau narcotice ofițerii care pretind ca sunt dealeri. Turistii de mers pe jos prin a lua de multe ori solicitations șoptite pentru medicamente. Dacă aveți unul dintre aceste terenuri de vânzare șoptite, mers pe jos . S-ar putea încheia o victimă a unui nefericit intepatura de droguri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *