Drogurile în Thailanda: Sunt legal?

Posted on

Drogurile în Thailanda: Sunt legal?
A face nici o greseala: medicamente din Thailanda nu sunt legale!

De fapt, legea thailandeză permite pedeapsa cu moartea pentru oricine prins care transportă, transportul sau folosirea de droguri. Da, ați citit corect – pedeapsa cu moartea !

Deși această pedeapsă maximă nu este adesea aplicată occidentalilor, este o posibilitate. Numeroase călătorii stau în spatele gratiilor în Thailanda, studiile in asteptarea pentru posesie de droguri. Uneori, ei asteapta de ani de zile. Le puteți vizita și auzi poveștile lor în timpul selectați ore deschise pentru vizitatorii străini.

Dar, ca fumul de marijuana adie în jurul tău în unele Backpacker în pensiuni, sau ai auzit despre baruri din insulele care sunt renumite pentru vânzarea de shake-uri de ciuperci magice, consumul de droguri pare casual si larg raspandita. Accesul este ușor. Uneori, produse de ciuperci psihedelice apar în presa scrisă, laminat pe meniuri bar!

Acest dublu standard, împreună cu corupția din poliție agresiv și executarea sporadice, duce la câțiva călători în fiecare an, prinse într-un sistem juridic în cazul în care nici măcar nu pot citi ce semna.

Consumul de droguri în Thailanda

Se estimeaza ca aproximativ 50 de grupuri de crimă organizată sunt implicate în mișcare de droguri, în special metamfetamine, în Thailanda din Myanmar vecine. „Triunghiul de Aur“ în cazul în care Thailanda, Laos, Myanmar și se întâlnesc este al doilea numai în Afganistan pentru producția de mac opiu. Cultivarea maci prevede venituri pentru grupurile etnice minoritare care trăiesc în sărăcie.

Deși cocaina, heroina si alte droguri „hard“ pot fi încă găsite, a existat o schimbare generală de „stil de viață“ și de droguri de partid, cum ar fi MDMA / ecstasy și cristale de metamfetamina, atrăgătoare pentru mulți călători în vacanță, care au venit la petrecere în Thailanda.

produse naturale, cum ar fi marijuana și ciupercile halucinogene au fost disponibile și popular cu turiști în Thailanda pentru zeci de ani. Ambele oferă un mijloc necesar de venituri bonus în locuri rurale sărace.

Marijuana creste salbatic si este cultivat la tropice, făcându-l ușor de găsit în Asia de Sud-Est. Travelers multe ori să profite de disponibilitatea ieftine. Unele baruri și pensiuni permit fumatul deschis, dar acest lucru este ilegal punct de vedere tehnic.

Ce se întâmplă dacă ai fi fost prins?

În funcție de cantitatea de substanță ilegală pe care îl transportă (adică, mai mult decât vă puteți consuma într-o singură ședință), Thailanda are dreptul de a te condamna la moarte. Aceste propoziții de multe ori obține „rotunjit în jos“ la închisoare pe viață.

În 2001, Thailanda a făcut titluri mondiale pentru executarea în mod public de cinci persoane, patru au fost traficanți de droguri, prin împușcare.

Deși ultima execuție pedeapsa capitală a Thailandei a avut loc în 2009, închisorile thailandeze conțin o mulțime de călători condamnați la viață care așteaptă fie de ajutor din partea guvernelor lor sau grațiere regală.

Dacă sunteți arestat traficul de droguri în Thailanda, nu există nici o garanție că ambasada va mijloci sau să fie în măsură să ajute. Vei fi pe cont propriu, eventual, de ani de zile, așteptând pe un birocratic – și adesea corupt – proces pentru a ajunge în cele din urmă o dată instanță. Primirea grațierea regală sau asigurarea de eliberare ar putea dura foarte mult timp.

Drogurile în Insulele Thai

Medicamente, cum ar fi ciupercile halucinogene și marijuana sunt relativ ieftine și ușor de a cumpăra în insulele thailandeze.

In ciuda faptului ca ilegale, medicamente pot fi achiziționate în mod deschis în câteva baruri de pe insula Koh Phangan. Haad Rin, o peninsula de Koh Phangan, este renumit pentru lunar Partidul Full Moon în cazul în care mulți călători încercați ciuperci psihedelice shake-uri pentru a îmbunătăți experiența. părți electronice de muzică la Haad Yuan sunt, de asemenea, uneori îmbunătățite cu substanțe ilegale.

Deși baruri specifice de-a lungul plaja de la Haad Rin sunt încă permisiunea de a vinde shake-uri magice prin plata lunare „amenzi“, uneori, poliția ceas pentru călătorii care părăsesc aceste unități. Nu nimic din ea!

Sub acoperire de poliție, simplu îmbrăcat – unele reale, altele nu – face cutreieră Moon părți cu drepturi depline să prindă în cursă pe oameni încercând să le vândă droguri. Aceste situații necesită adesea „ofițerul“ cere o mită de mare.

Este Marijuana legal în Thailanda?

Nu. Dar mai mult de câteva excursioniști au căzut victimă o înșelătorie simplu, dar eficient-a găsit peste tot în Asia de Sud-Est.

Atunci când un călător solicită într-un bar pentru a cumpăra marijuana, barmanul le vinde le în mod deschis, provocând mulți oameni să cred că nu e mare lucru. Apoi, el telefoane imediat un asociat care poate sau nu poate fi un ofițer de poliție legitim.

Polițistul apoi scutură în jos călătorului, le busturi cu buruienile care tocmai a cumpărat, și cere o mită de scump. Iarba este confiscat și dat înapoi la barmanul care împarte în mită. Același produs este apoi revândută la următorul călător neavizat!

Cumpărarea Medicamente pe bază de rețetă în Thailanda

Spre deosebire de Statele Unite, în cazul în care este necesară o prescripție medicală pentru a obține medicamente controlate, puteți pur și simplu merge în mai multe farmacii în întreaga Thailanda și să cumpere medicamente prescrise. Pastilele costa de obicei, o fracțiune din prețurile observate în Statele Unite.

Deși accesul facil poate fi la îndemână pentru a obține medicamente antibiotice sau necesare în timpul călătoriei, unii turiști abuzează de sistemul deschis și să cumpere cantități mari de Valium (diazepam), somnifere, calmante, Ritalin, Viagra, Adderall, și alte medicamente cunoscute pentru a lua acasă .

Realizarea acestor pastile fără prescripție medicală sau un pașaport este ilegal. O bandă de Valium confiscate de către autoritățile ar putea obține un „nu-nu“ wag a degetului, dar prea mult poate avea vă bîlbîit o explicație într-un aeroport back office.

O altă preocupare este proliferarea de falsuri la farmacii din Thailanda. Generic benzi, de slabă calitate de pastile produse în India sunt uneori substituite pentru alegeri populare, cum ar fi Valium și vândute la farmaciile din zona Khao San Road în Bangkok.

Magic Shakes și fericit în Thailanda Pizzas

De-a lungul Asiei de Sud – Est, veți întâlni , uneori , semne sau meniuri de publicitate „magic“ sau alimente „fericit“ și băuturi. „Magic“ , de obicei , înseamnă că shake sau băutura conține ciuperci psihedelice, și „fericit“ denota marijuana.

shake-uri Magic sunt cele mai disponibile pe scară largă în Pai, un popas turistic popular în nordul Thailandei, și insulele.

Drogurile în alte părți din Asia de Sud-Est

poziția Thailandei privind drogurile poate parea extrem, dar vecinii lor sunt chiar mai stricte!

Noțiuni de bază prins în Singapore este, indiferent de râs; acestea impun o pedeapsa cu moartea obligatorie pentru traficanții de droguri și au executat mai mulți străini de-a lungul anilor. Vietnam executat 85 de persoane în 2007 pentru infracțiuni legate de droguri.

In curs de desfasurare „războiul împotriva drogurilor“, în Filipine a fost responsabil pentru moartea a mai mult de 20.000 de oameni de la 2016.

În ciuda amenințării de pedepse cu moartea sau propoziții severe închisoare în cea mai mare din Asia de Sud-Est, câteva hotspot-uri de călătorie de-a lungul backpacker Banana clatita Trail încă publicitate deschis droguri fără teama de repercursiuni.

Vang Vieng în Laos, celebru pentru tubulatura lor de pe râu și scena de partid o dată-nebunaticii, este un astfel de loc. Insulele Gili din Indonezia, în special Gili Trawangan, au de asemenea ciuperci magice enumerate deschis pe meniuri bar și restaurant.