Drug Love i Bali og resten af ​​Indonesien

Posted on

Indonesien Der opstilles hårde straffe på Udlændinge fanget med ulovlige stoffer

Drug Love i Bali og resten af ​​Indonesien
Det stof scene i Indonesien er noget af en selvmodsigelse. Indonesisk narkolovgivningen er blandt de strengeste i Sydøstasien, men brugen af ​​ulovlige stoffer er relativt høj i nogle dele af landet.

Indonesiens krigen mod narkotika er noget kompromitteret af landets størrelse og ø geografi. Den indonesiske anti-narkotika bureau BNN har ikke nok ressourcer til at overvåge landets endeløse miles kyststrækning, hvorigennem marihuana, ecstasy, meth, og heroin formår at slippe igennem med regelmæssighed.

Dette bør ikke tages som et grønt lys til at forkæle, selv om. De indonesiske myndigheder er klar til at gøre et eksempel på udlændinge , der bruger ulovlige stoffer i deres jurisdiktion. Balis Kerobokan fængsel huser masser af udlændinge, der troede, at de kunne snyde systemet og tabte væddemålet.

Sanktioner for stofbrug i Indonesien

Under indonesisk lov nr 35/2009, er landets kontrollerede stoffer liste opdelt i tre forskellige grupper. Kapitel XV i loven 2009 fastsætter sanktioner for hver gruppe, mens tillægget viser alle de lægemidler, der hører til hver gruppe. Besiddelse af og handel med alle de stoffer, der er anført i tillægget er ulovlige, medmindre der gennemføres af personer eller virksomheder, der er godkendt af regeringen.

En PDF-fil af loven (i indonesisk) kan downloades her: indonesisk lov nr 35/2009 (offsite). Du kan også henvise til dette dokument: engelsk version af den indonesiske Narcotics loven – International Drug Policy Consortium .

Gruppe 1 lægemidler er set af den indonesiske regering som terapeutisk ubrugelige med et stort potentiale for at forårsage afhængighed. Gruppe 1 narkotika fortjener de vægtigste sætninger – livsvarigt fængsel for besiddelse og dødsstraf for dømte narkohandlere.

  • Besiddelse kan straffes med 4 til 12 års fængsel, og bøder på IDR 800 millioner til 8 milliarder (US $ 89.600 til US $ 896.000). Hvis lægemidlerne overstige 1 kilogram (for rå stoffer som hash) eller 5 gram (for forarbejdede stoffer som heroin og kokain), kan der pålægges en maksimal straf på livstid.
  • Menneskehandel straffes med 5 til 15 års fængsel og bøder på IDR ene milliarder til ti milliarder (US $ 112.000 til US $ 1,2 million). Hvis mængden af narkotika overstiger 1 kilogram (for rå lægemidler) eller 5 gram (for forarbejdede lægemidler), kan der pålægges dødsstraf.
  • Stoffer i gruppe 1, en delvis liste: heroin, kokain, marihuana, hash, mescalin, MDMA (ecstasy), psilocybin, mescalin, LSD, amfetamin, methamfetamin, opium og dets derivater

Gruppe 2 stoffer er set af loven som nyttige til terapeutiske formål, men farlige på grund af deres høje vanedannende potentiale.

  • Besiddelse kan straffes med 3 til 10 års fængsel, og en bøde på IDR 600 millioner til 5 milliarder (US $ 67.200 til US $ 560.000). Hvis mængden af lægemidler, overstiger 5 gram, kan 5 til 15 års fængsel resultere.
  • Menneskehandel straffes med 4 til 12 års fængsel og bøder på IDR 800 millioner til otte milliarder (US $ 89.600 til US $ 896 tusind). Hvis mængden af lægemidler, overstiger 5 gram, kan der pålægges dødsstraf.
  • Stoffer i gruppe 2, en delvis liste: morfin, metadon, oxycodon, pethidin og hydromorphon

Gruppe 3 stoffer ses som terapeutisk anvendelige og moderat vanedannende, men ikke i samme grad som lægemidlerne i gruppe 1 eller 2.

  • Besiddelse kan straffes med 2 til 7 års fængsel, og en bøde på IDR 400 millioner til 3 milliarder (US $ 44.800 til US $ 336 tusind). Hvis mængden af lægemidler, overstiger 5 gram, kan 3 til 10 års fængsel resultere.
  • Menneskehandel straffes med 3 til 10 års fængsel og bøder på IDR 600 mio til fem milliarder (US $ 67.200 til US $ 560.000). Hvis mængden af lægemidler, overstiger 5 gram, kan der pålægges fængsling af 5 til 15 år.
  • Stoffer i gruppe 3, en delvis liste: kodein, dihydrocodein og buprenorphin

Sanktionerne anført her, er ikke absolut – indonesiske dommere kan tage formildende omstændigheder i betragtning og pålægge en mildere dom som følge heraf.

Rehabilitering og Appel

Loven tillader anklagede stofmisbrugere at blive dømt til rehabilitering i stedet for fængsel tid. Artikel 128 i indonesisk lov nr 35/2009 tillader mindreårige brugere (dem under 17 år) for at blive dømt til rehabilitering i stedet. En 2010 afgørelse (offsite) udstedt af den indonesiske højesteret fastsætter de regler, som rehabilitering kan vælges i stedet for fængsel, herunder en mængde narkotika maksimum i hver gruppe, der har brug for at have fundet på brugeren på tidspunktet for anholdelsen .

Hvis der indføres en dødsdom, er fangerne lov til at appellere til distriktet landsretten, så Højesteret. I modsat fald en dødsgangen fange kan appellere til Indonesiens præsident om benådning.

Appel er et tveægget sværd – højere domstole får lov til at stige sætninger, som de gjorde med fire medlemmer af Bali Ni hvis sætninger blev opgraderet af Bali Landsret fra livet i fængslet til døden. (Disse domme blev slået tilbage til livsvarigt fængsel af den indonesiske højesteret.)

Narkohandlere i Kuta, Bali

Selvom anti-narkotika love i Bali er temmelig strenge, narkohandlere stadig opererer med en vis straffrihed, især omkring området Kuta. Turister har rapporteret få hviskede opfordringer til svampe og hash fra lokale i nærheden. Det var en sådan opfordring, der fik denne australske teenager i problemer. Han var blevet tilbudt omkring $ 25 i narkotika ved en gade forhandler – han accepterede, og narkotika politiet overfaldes på ham bagefter.

Sikker, kan du få en snigende udbud af lægemidler fra nogle back-gade narkohandler i Kuta, men sagde narkohandler er lige så sandsynligt, at arbejde med en narkotika betjent i et lægemiddel brod. Vær advaret. Skulle du nogensinde finde dig selv på den modtagende ende af en af disse hviskede salg pladser, gå væk.

Hvad skal man gøre, hvis du bliver anholdt i Indonesien

Mens rejser i Indonesien, er du underlagt indonesiske love. For amerikanske borgere, den amerikanske ambassade i Indonesien er forpligtet til at udvide sin bistand i tilfælde af deres anholdelse, men det kan ikke sikre deres løsladelse.

Den amerikanske ambassade i Indonesien (jakarta.usembassy.gov ) skal kontaktes i tilfælde af en anholdelse: De kan kontaktes på 62 21 3435 9050 op til 9055 på hverdage. Efter timer og på helligdage, så ring +62 21 3435 9000 og spørg efter vagthavende.

Den amerikanske konsulat i Bali kan også nås, hvis anholdelsen sker der: Ring 62 361 233 605 inden for almindelig kontortid. Efter timer og på helligdage, så ring +081 133 4183 og spørg efter vagthavende.

En ambassade officer vil orientere dig om Indonesiens retssystem og give dig en liste over advokater. Betjenten kan også anmelde din familie eller venner af anholdelsen, og lette overførslen af ​​mad, penge og tøj fra familie eller venner derhjemme.

Bemærkelsesværdige Drug Arrestationer i Indonesien

Frank Amado , arresteret i 2009, dømt til døden i 2010, afventer appel. Amado, en amerikansk statsborger, blev fundet med 11 pounds af metamfetamin. ( Antaranews.com )

Schapelle Corby , arresteret i 2005, som skal offentliggøres i 2024. 9 pounds af cannabis blev fundet i hendes boogie bord taske på Balis internationale lufthavn Ngurah Rai. ( Wikipedia )

Bali Ni , arresteret i 2005, idømt livsvarigt fængsel og død. Australske statsborgere Andrew Chan, Si Yi Chen, Michael Czugaj, Renae Lawrence, Tach Duc Thanh Nguyen, Matthew Norman, Scott Rush, Martin Stephens og Myuran Sukumaran var involveret i en ordning til at smugle 18 pounds af heroin til Australien. Chan og Sukumaran var gruppens hovedmænd, og blev udmålt dødsstraf. Resten blev idømt livsvarigt fængsel. ( Wikipedia )

Uidentificeret australsk dreng – en 14-årig blev fanget med en fjerdedel af en ounce af marihuana den 4. oktober 2011. Politiet fangede ham sammen med en 13-årig ven efter de kom fra en massage salon nær Kuta Strand. Den maksimale straf i hans tilfælde ville have været seks år, men dommeren besluttede at idømme ham to måneder, herunder tid allerede tjent. Han fløj hjem til Australien den 4. december.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *