Skip to main content

Duty-free de cumpărături în Singapore

Valorificați Taxele plătite pentru dvs. Mega-cumpărături Singapore

Duty-free de cumpărături în Singapore

Cumpărături duty – free poate să fi fost inventat în altă parte, dar Singapore a perfecționat conceptul. The-insula stat este literalmente ciuruit cu mall – uri ( mai multe mall – uri sunt legate prin pasaje subterane cu aer condiționat); Pe deasupra, bunurilor și Serviciul Fiscal de 7% (GST) perceput pentru cumpărături în Singapore pot fi rambursate la aeroportul Changi înaintea zborului de ieșire.

Schema de rambursare Electronic de Turism din Singapore (ETRS) taie în jos, pe numărul de pași necesari pentru a solicita o rambursare. Sistemul de hârtie veche va sta în loc pentru comercianții cu amănuntul care nu sunt conectați la sistem ETRS.

Pentru achizițiile ETRS, vi se va solicita să specifice un singur credit sau de debit pentru a servi ca un „jeton“ achizițiile duty-free. Puteți efectua achiziții folosind alte carduri de credit sau de debit, dar „token-ul“ va fi folosit mai târziu în procesul de rambursare.

Pasul unu: la magazin

Uita-te pentru magazine cu o „Shopping-Tax Free“ albastru sau autocolant „Premier duty-free“ în față, și magazin acolo.

Trebuie sa cumpere cel putin SGD100 (US $ 64) în valoare de marfa (GST inclus) la un magazin. Aceasta poate lua forma fie o singură chitanță, sau cel mult trei încasări în aceeași zi de la același magazin.

În cazul în care magazinul este pe platforma ETRS, magazinul va oferi un bilet ETRS achizițiile asupra checkout. Păstrați toate chitanțele și biletele ETRS corespunzătoare; acestea vor fi utilizate mai târziu în procesul de rambursare.

În cazul în care magazinul este nu pe platforma ETRS, să prezinte pașaportul la Checkout și să ceară o restituire Verificați globală sau un voucher Premier de rambursare ( în funcție de agenția de rambursare participante – a se vedea mai jos). Acest formular va fi completat de către comerciant. Păstrați – l împreună cu chitanța, pentru prezentarea în vamă la plecare ta.

Pasul doi: La aeroport

Pentru achizițiile ETRS- a permis , du – te la ETRS de auto-ajutor chioșc la aeroport. Există două chioșcuri de la aeroport – unul înainte de check-in (pentru elementele care urmează să fie verificate în împreună cu bagajele), și un altul la salonul de plecare (pentru articole transportat manual).

La chioșc, vă va glisa pașaportul, atunci fie glisează dvs. „jeton“ sau pentru a scana ETRS tichetele. Apoi, puteți alege opțiunile de rambursare: fie au soldul creditate cardului dvs. „jeton“ sau pentru a obține o rambursare de numerar la salonul de tranzit de plecare.

Veți primi o imprimare bilet de notificare care poartă detaliile de restituire. Arată această alunecare de la ghișeu vamal, împreună cu bunurile și chitanța originală.

Dacă nu ați magazin la magazinele ETRS-activat, ar trebui să aveți mai întâi cecul sau voucherul validat la ghișeul Singapore Vamal. Arată pașaportul și documentele de călătorie ( de îmbarcare, a confirmat biletul de ieșire). Au bunurile și chitanța gata pentru identificare.

Având documente incomplete sau incapacitatea de a arăta bunurile pe care le va descalifica de la primirea unei rambursări.

Pasul trei: La Counter Rambursați

După verificarea, puteți solicita rambursarea taxei GST, fie la ghișeu central de rambursare (pentru ETRS), la ghișeu Global Refund sau numărătorul Premier Brut gratuit în sala de plecare (restituiri pentru ultimele două vor depinde de agenția de rambursare participante – Vezi mai jos).

Restituirile pot fi solicitate sub formă de numerar, prin transfer direct la cardul de credit sau vouchere de cumpărături la aeroport. O taxă de manipulare va fi dedusă din suma datorată.

Agenții GST Rambursare în Singapore

Cele mai multe magazine din Singapore sunt afiliate cu una din două agenții centrale de rambursare – Global Albastru Singapore (+ 65-6225-6238; www.global-blue.com ) și Premier Brut gratuit (+ 65-6293-3811; www.premiertaxfree.com ), ambele din care specifica o valoare minimă de SGD100 pentru a beneficia de o restituire.

Magazine afiliate nu fie agenție de a administra propriile lor scheme de rambursare GST. Suma minimă de achiziție pentru restituire GST variază între comercianții cu amănuntul afiliate-ONU, astfel încât să fie sigur de a cere specifice înainte de a face achiziția.

Excepții GST restituire și Descalificări

Orice vizitator juridic de peste 16 ani pot solicita restituiri la cumpărături lor, cu următoarele excepții:

 • Vizitatorul nu trebuie să fie cetățean al Singapore cetățean, și nici nu dețin statutul de rezident permanent în Singapore (excepții se aplică pentru deținătorii Student Pass – a se vedea mai jos)
 • Vizitatorul nu trebuie să fi cheltuit mai mult de 365 de zile în Singapore, în ultimele 24 luni înainte de a face achiziția
 • Vizitatorul nu trebuie să fi lucrat în Singapore, în termen de șase luni înainte de cumpărare
 • Vizitatorul nu trebuie să fie un membru al zborului sau cabina echipajul avionului care pleacă din Singapore

Singapore vizitatori cu Legitimațiile Student li se permite de a solicita restituiri, numai în cazul în care îndeplinesc criteriile de mai sus, și în cazul în care:

 • Achizițiile trebuie să fi fost făcute de 4 luni sau mai puțin înainte de expirarea Student Pass
 • Marfa trebuie să fie scos din Singapore, în termen de 2 luni de la cumpărare
 • titular Student Pass trebuie să părăsească Singapore și să rămână timp de cel puțin 12 luni

Anumite bunuri nu sunt eligibile pentru rambursare fiscală:

 • Elementele care au fost total sau parțial consumate în Singapore (de exemplu, nu se poate solicita o rambursare de impozit pe o sticlă de scotch deschis și parțial consumate)
 • Obiecte destinate în scopuri comerciale sau comerciale
 • Elementele care urmează să fie exportate de marfă
 • Cazari (cheltuieli de cazare)

Nu mai mult de SGD500 (US $ 320) în taxe pot fi rambursate pe persoană. Marfa trebuie să fie scos din Singapore, în termen de două luni de la cumpărare.

Restituirea GST nu poate fi valorificat , dacă te părăsesc Singapore pe uscat sau de croazieră.

Pentru mai multe detalii, consultați aceste site-uri:

Pentru mai multe detalii cu privire la cumpărături în Singapore, citiți aceste articole:

 • Great Singapore Vanzare – o lună de la Cut-Rata de cumpărături din Singapore
 • Bani în Singapore
 • Galeria de centre comerciale în Singapore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *