Eating Out Kids in Paris – tól Quick Bites Alaki étkezés

Posted on

Eating Out Kids in Paris - tól Quick Bites Alaki étkezés
Párizs egyike lehet a világ neves gasztronómiai fővárosa, de a látogatók a gyerekek is szervilizmus a gondolat találni valamit a kicsiknek, hogy enni, idézés fel látomások legfiatalabb szedés egy túl ritka steak, vagy szorgoskodott át ismeretlen zöldségeket és „divatos” összetevők. Még tizenéves lehet unadventurous evők, akik csak valami egyszerű és bonyolult, és néha egyformán érzékenyek, hogy megtalálják a francia stílusú konyhát egy kicsit túl ezen kívül a komfort zónában.

Szerencsére annak ellenére, hogy annak híre, hogy könyörtelen és rugalmatlan, ahol az ügyfelek igényeinek illeti, párizsi éttermi kultúra is meglepően gyerekbarátak: ez mind olyan kérdés, felismerve a fajta üzemek, szabadabban ellát a fiatal és válogatós evők és azok, amelyek kevésbé valószínűleg befogadni őket. A válaszok is meglepő. Íme sok-sok nagyszerű tipp, hogyan védheti meg legfiatalabb családtagok ízlését tummies boldog az utazás alatt.

Gyors Étkezés: próbálja Street Food vagy Corner Brasseries

Ha megpróbálja megtalálni a gyors és tisztességes ételt a helyi nevezetességek, vagy mielőtt fejét a Párizsban egy nap kirándulás Versailles vagy Disneyland, rengeteg egyszerű lehetőséget, hogy meg kell felelniük a legfiatalabb családtag eszi.

  • Mivel a gyerekek hajlamosak inkább unalmas és egyszerű ízek és textúrák felett finom, bonyolult is, az elemek, mint a sima palacsinta sajttal, gombával, cukor- vagy Nutella, szendvicsek vagy akár falafel, hajlamosak kérjük válogatós evők.
  • Egy gyors sit-down étkezés , ne habozzon, hogy próbálja meg minden normális kinézetű sarok kávézó-söröző közelében, ahol éppen tartózkodik, vagy szabad. A legtöbb párizsi sörözők szolgálják egyszerű ételeket, mint a sima omlettet, sajtos szendvicset, tészta sima paradicsomszósszal vagy ementáli sajt, vagy rántott hal, minden elem, hogy a hit a gyerekek. A hozzáadott áldás? Sok ilyen család-orientált, viszonylag kötetlen éttermek kínálnak gyerek menüket-győződjön meg arról, hogy keresni jelei vagy menü feliratú rész „ menü enfant ” vagy kérje a waitstaff ha kínálnak speciális tételek gyerekeknek.
  • Vannak a gyerekek vágy hamburger, sült krumpli és más amerikai klasszikusokat ? Megtalálható néhány amerikai éttermek és üzletek Párizsban, ha azt szeretnénk, hogy talál valamit, ami emlékezteti őket haza.
  • Sokan, ha nem a legtöbb, kávézók és éttermek nagy múzeumok és műemlékek a város környékén ajánlatot gyerek menük megint, keresni jelei olvasás „ menü enfant ” ha kétségei vagy kérje a személyzet, ha van különleges ajánlatokat a fiatal evők.

Több hivatalos étkezés

Ha a vágytól, hogy próbálja meg, hogy a két Michelin-csillagos étterem a párizsi, és nem akarja, hogy meg kell találni bébiszitter a gyerekeknek vagy válogatós serdülők, ne félj: Néhány jobb létesítmények Párizsban büszkék nemcsak a gasztronómiai élmény , de hogy az ügyfelek boldog. Egyesek úgy nyilatkozik nevezett még a legtöbb high-end párizsi éttermek előre kérdezni, hogy lehet, hogy egy egyszerű étel (tészta sajttal, például), gyerekeknek, és számos étterem meg fog felelni. Néhány pedig különleges gasztronómiai „ menüket enfants ” (bár akkor tisztában kell lennie azzal, hogy a francia ötlet, hogy mi gyerekek, mint a, és tűri lehet, hogy eltér a tiéd).

Minden esetben, ha van egy bizonyos étteremben szeretne kipróbálni, hogy a high-end vagy középkategóriás, győződjön meg arról, hogy hívjon, vagy írjon előre, és mielőtt fenntartásáról, a csalódás elkerülése érdekében és a stressz. Nincsenek garanciák, de néhány jobb éttermek pontot tenni a vendéglátás az ügyfelek igényeinek, és ez magában foglalja készül speciális tételek gyerekeknek, hogy nem a menüben.

Édes Megjegyzés: Kezelése a gyerekek

A legtöbb szülő biztos akar lenni abban, hogy a gyerekek esznek egészségesen utazás közben, és jogosan. De néha, egy különleges csemegével van szükség. Meg kellett volna nulla probléma találni valamit, hogy legyen szíves az édes fogak.