Eating Out Z Kids v Parizu – Od prigrizki formalnih Prehrana

Posted on

Eating Out Z Kids v Parizu - Od prigrizki formalnih Prehrana
Pariz je lahko eden od svetovnih cenjenim gastronomskih prestolnicah, vendar obiskovalci z otroki lahko Dodvoravanje na idejo, da najdejo nekaj za svoje malčke, da bi jedli, vabljenje do vizije svojega najmlajšega obiranje na preveč redko zrezek, ali vznemirjenje nad neznane zelenjave in “fancy” sestavine. Tudi najstniki lahko unadventurous jedci, ki hočejo nekaj preprosto in enostavno in so včasih prav tako občutljivi, da bi našli v francoskem slogu kuhinje malo preveč izven svoje cone udobja.

Na srečo, kljub svojim slovesom pa neizprosen in neprilagodljiv, kadar gre za potrebe strank, lahko pariški restavraciji kultura presenetljivo otrokom prijazno: to je vse stvar prepoznavanje vrste obratov, ki bolj svobodno poskrbi za mlade in izbirčen jedec in tiste, ki so manj verjetno, da jih sprejme. Odgovori vas lahko presenetijo. Tukaj je veliko veliko nasvetov o tem, kako ohraniti nepce in tummies vaših najmlajših družinskih članov srečni v času vašega potovanja.

Hitri Prehrana: Poskusite Street Food ali kotna BRASSERIES

Če ste poskušali najti hitro in dostojno obrok vmes ogled ali preden boste glavo ven iz Pariza za enodnevni izlet v Versailles ali Disneyland, obstaja veliko enostavnih možnosti, da bodo morali izpolnjevati nepce vaših najmlajših družinskih članov.

  • Ker otroci navadno raje vljudno in preproste okuse in teksture preko subtilnih, zapletenih tiste predmete, kot so navadne palačinke s sirom, gobami, sladkor, ali Nutella, sendviči, ali celo falafel, so primerna, da si izbirčen jedec.
  • Za hitro sit-down moke , ne oklevajte, da poskusite vsako dostojno prihodnost kota cafe-restavracijo v bližini, kjer ste nastanjeni ali touring. Večina pariških Brasseries služi enostavne jedi, kot so navadne omlete, sir sendviči, testenine z golo paradižnikovo omako ali ementalski sir, ali kruhove ribe, vse elemente, ki so hit z otroki. Dodana darilo? Mnogi od teh družinskih usmerjenih, relativno neuradnih restavracije ponujajo Otroško menije-poskrbite, da iščejo znake ali odsekov menija oznako ” meni enfant ” ali vprašajte waitstaff če ponujajo posebne postavke za otroke.
  • So otroci hrepenenje hamburgerji, krompirček in druge ameriške klasike ? Tu lahko najdete nekaj ameriških restavracij in trgovin v Parizu, če želite, da bi našli nekaj, kar jih spominja na dom.
  • Veliko, če ne večina, kavarn in restavracij v večjih muzejev in spomenikov po mestu ponujajo Otroško menijih-spet, iskati znake branje ” meni enfant “, če ste v dvomih ali povprašajte osebje, če imajo posebne ponudbe za mlade jedcev.

Več Formalni Prehrana

Če ste umira, da poskusite, da dva-star Michelin restavracijo v Parizu in ne želite, da bi našli varstvo otrok za otroke ali izbirčen mladostnikih, ne bojte se: Nekateri izmed boljših obratov v Parizu se ponašajo ne samo na gastronomsko doživetje , ampak na kar stranke z veseljem. Nekateri ljudje, poroča, da se imenuje tudi najbolj high-end pariških restavracij vnaprej vprašati, ali lahko preprosto jed (testenine s sirom, na primer), za otroke, in številne restavracije bodo skladni. Nekateri imajo celo posebno kulinarično ” meniji enfants ” (čeprav bi se morali zavedati, da je francoski zamisli o tem, kaj otroci kot in prenašajo lahko tudi drugačna od tvoje).

V vseh primerih, če je določeno restavracijo želite preizkusiti, ali high-end in mid-range, se prepričajte, da pokličete ali email naprej in pred rezervacijo, da bi se izognili razočaranje in stres. Ni garancije, vendar so nekateri izmed boljših restavracij narediti točko skrbi za potrebe kupcev, in to vključuje pripravo posebne postavke za otroke, ki niso na meniju.

Sweet Opombe: Zdravljenje z Kids

Večina staršev želite zagotoviti njihovi otroci jedo healthfully med potovanjem, in tako je prav. Ampak včasih je poslastica zahteval. Moral bi imeti nič težave pri iskanju nekaj prosim svoje sladke zobe.