Een begroting Reisgids voor het vinden van Londen Hotel Aanbiedingen

Posted on

Een begroting Reisgids voor het vinden van Londen Hotel Aanbiedingen

Voor veel budget reizigers, het vinden van grote Londen hotelaanbiedingen is cruciaal. De kamerprijzen alleen misschien wat bang van de planning van een dergelijke reis. De prijzen voor een eenvoudige kamer zijn steil.

Hoe steil?

In Londen, net als vele hoofdsteden in de wereld, een vrij smakeloos kamer kan een paar honderd dollar per nacht kosten. Zelfs een bed in een slaapzaal hostels kan kosten meer dan $ 100 USD / dag.

Veel mensen nooit voorbij deze prijzen. Ze krassen op de stad vanaf hun plannen zonder zelfs het uitvoeren van een hotel in Londen zoeken. Dan, ze kijken naar degenen die gaan met afgunst. Ze kunnen ze zelfs zien als snobs om te praten over hun reis (s) naar Londen.

Er is geen noodzaak om in die eerste groep, en er is geen reden om grote prijzen te betalen in Londen, hetzij.

Londen op een krap budget

Hostelworld zoekt naar Londen zijn een goede manier om te beginnen met het plannen van een strak begroot trip. Een typische vraag er zal opduiken tientallen hostels, zoals het Astor Kensington, waar de slaapzaal-stijl bedden beginnen bij ongeveer $ 25 / nacht en je bent een korte wandeling van Gloucester Road metrohalte (leeftijd 18-35 only).

Nu een woord over Bed & Breakfasts in Groot-Brittannië: Meestal zijn ze niet mooi, antiek gevulde charmers. Ze zijn vaak budget verblijven, in ieder geval vaker dan in de Verenigde Staten.

Families verhuren een kamer om hun inkomen aan te vullen. Vaak, het toilet is in de hal. Foto albums en fitnessapparatuur misschien onder uw bed voor de nacht worden opgeslagen.

Dit zijn prachtige plekken om zowel geld te besparen en mengen met de lokale cultuur. De mensen die ze uitvoeren weten vaak hun wijken en aangrenzende gebieden beter dan elke gids auteur.

Een goede database voor het vinden van kamers of appartementen te huur is Airbnb.com/London .

Er is geen “receptie” of conciërge, maar vaak goed gesprek en een prachtige ontbijt zijn onderdeel van de deal.

Als je wagen in het Engels platteland of Scotland, kosten vaak dalen. In die plaatsen, moet u mogelijk een auto te huren om te profiteren van deze accommodaties.

Als u bereid bent om een ​​beetje meer te betalen, zijn er hotels die goede waarde te bieden, ook.

In de buurt van de luchthaven Heathrow, Radisson Blu Edwardian biedt een goede prijs op de prijzen die in het algemeen minder duur dan wat zou worden gebracht in het centrum van Londen voor vergelijkbare kwaliteit voorzieningen.

Een andere site met een bereik van prijs selecties is LateRooms.com . Misschien heb je een paar keuzes in de categorie budget voor minder dan £ 80 / nacht Er zijn ook plaatsen hier te vinden om je hoofd te rusten voor honderden of zelfs duizenden dollars. Een kleine troost: je zult blij zijn om belastingen te weten zijn opgenomen in die aanhalingstekens.

Voor degenen die willen verblijven in een van de grote hotels ter wereld, The Claridge Hotel biedt een Timeless Weekend Special . U betaalt £ 540 ($ 704 USD) per nacht. Budget kamer? Nauwelijks. Maar je kon gemakkelijk betalen dat bedrag deze dagen voor een vrij standaard vier-sterren kamer in Londen, Parijs of New York. Een eenmalige uitspatting om zeker te zijn, maar degene die je bent waarschijnlijk niet te vergeten. Gelukkig zijn alle taksen inbegrepen in dat tarief.

Geen plek zoals thuis

Als hotels en hostels niet maken je blij, waarom niet verhuren iemands lege flat (appartement) Studios 92 biedt tarieven in Londen, dat soms concurreren met budget hotels en hostels zijn.

Als u een grotere groep die ten minste een week in Londen hebt, ga dan naar The London Connection . Ze bieden appartementen in verschillende wijken, en ze zijn gevestigd in Ogden, Utah. Ze zeggen dat hen in staat stelt om te reizen vanaf beide zijden van de Atlantische Oceaan te coördineren.

Tot slot, als je niet genoeg geld te huur, wat dacht je van een handel? Klik HomeExchange.com en lees over hoe ze het opzetten van de leden met andere leden voor het doel van “swapping” huizen op vakantie. Het is niet voor iedereen, maar als je de voorwaarden kunt accepteren, kun je grotendeels elimineren uw verblijfskosten en maak big-time reizen betaalbaar.