Een bezoek aan Buckingham Palace in Londen

Posted on

Een bezoek aan Buckingham Palace in Londen

Buckingham Palace is de officiële residentie van koningin Elizabeth II, en heeft de officiële Londense residentie van soevereine Groot-Brittannië sinds 1837. Het was ooit een herenhuis in handen van de hertogen van Buckingham terug in de achttiende eeuw. George III kocht Buckingham House in 1761 voor zijn vrouw koningin Charlotte om te gebruiken als een familie thuis in de buurt van St James’s Palace, waar veel rechtbank functies werden gehouden.

Buckingham Palace: Geschiedenis en Introductie

De Staat kamers van Buckingham Palace zijn het openen voor het publiek voor de jaarlijkse Summer opening, in augustus en september, sinds 1993, na de brand in Windsor Castle in november 1992. Aanvankelijk was de zomeropening werd beschouwd als een manier om te betalen voor de schade op Windsor Castle, maar het werd zo populair De koningin bleef bezoekers staan ​​elke zomer. De koningin is niet bij Buckingham Palace als het is open voor het publiek; ze gaat naar een van haar land woningen.

De Staat Kamers zijn zeer groot, zoals je zou verwachten. U kunt veel van de schatten van de Koninklijke Collectie te zien: schilderijen van Rembrandt, Rubens en Canaletto; en mooie voorbeelden van Engels en Frans meubilair.

Buckingham Palace Openingstijden

  Openingstijd laatste toegang Sluitingstijd
20 juli – 31 augustus 2019 09:30 17:15 19:30
1 september – 29 september 2019 09:30 16:15 18:30

Buckingham Palace exploiteert een getimede-ticket systeem, met de toelating om de 15 minuten gedurende de dag. Tickets zijn alleen geldig op de datum en aan de ingang tijd die op het ticket. Helaas, kunnen laatkomers niet worden toegelaten.

Een bezoek duurt tussen 2 en 2,5 uur.

How to Get naar Buckingham Palace

Adres:
Buckingham Palace
Londen
SW1A 1AA

Gebruik Citymapper of Journey Planner om uw route te plannen met het openbaar vervoer.

Dichtstbijzijnde treinstation:
London Victoria
National Rail Enquiries

Dichtstbijzijnde metrostations:

 • Victoria
 • Groen park
 • Hyde Park Corner

Bus routes:
Numeri 11, 211, 239, C1 en C10 halte op Buckingham Palace Road.

Buckingham Palace Tickets

Advance tickets: www.royalcollection.org.uk of 020 7766 7300.
Lees ook ticket deals met Viator ( Buy Direct ).

Misschien wilt u een Buckingham Palace en Windsor Castle dagtrip van Londen (overwegen Buy Direct ).

Tickets rechtstreeks gekocht van de Royal Collection recht u in te schrijven voor een jaar onbeperkt toegang tot Buckingham Palace. Lees meer over onbeperkt toelating.

Denk eraan: Buckingham Palace exploiteert een getimede-ticket systeem, met de toelating om de 15 minuten gedurende de dag.

Het kopen van tickets voor de Dag

Ga naar: The Ticket Office in het bezoekerscentrum Entree op Buckingham Palace Road .

Houd er rekening mee dat de Ticket Office is gelegen in Buckingham Palace, op Buckingham Palace Road, en is niet in Green Park want het was een paar jaar geleden.

Een Koninklijk Day Out – Informatie

Begin bij de Royal Mews, een van de mooiste werken stallen op de wereld, loop dan naar The Queen’s Gallery. Vervolgens wordt gesuggereerd heb je lunch voor zijn bezoek aan De Staat kamers van Buckingham Palace.

U zult blij zijn te merken dat audiotours zijn inbegrepen in de toegangsprijs zijn.

Audio Tours en gidsen

Audio tours en gidsen zijn beschikbaar in de volgende talen:

 • Engels
 • Frans
 • Duitse
 • Spaans
 • Italiaans
 • Japans
 • Chinese
 • Russisch

Een familie audiotour en de activiteit trail is ook beschikbaar alleen in het Engels.

Onbeperkt entree / One Year Pass bij Buckingham Palace

Als u een kaartje kopen aan de Staat kamers van het Buckingham Palace of The Royal Day Out combiticket, kunt u zich inschrijven voor 12 maanden onbeperkt toegang tot Buckingham Palace vanaf de datum van uw eerste bezoek.

Het Unlimited Admission regeling heet nu een ‘1-Year Pass’.

Tickets rechtstreeks gekocht van de Royal Collection kan worden omgezet in een 1-Year Pass, het geven van gratis toegang 12 maanden naar de website (s) die je hebt bezocht. Deze pas is geldig voor een jaar vanaf de datum van uw eerste bezoek.

Hoe kan ik mijn ticket omzetten in een 1-Year Pass?
Voordat u de site te geven, log en print uw naam in de ruimten die op de achterzijde van uw ticket.
Overhandig het ticket naar een lid van het personeel, wie zal stempel en valideren.
Bewaar uw ticket voor toekomstige bezoeken.
Uw ticket zal slechts worden aanvaard voor het opnieuw toelating als het op de dag van uw eerste bezoek afgestempeld.

Buckingham Palace bezoekersfaciliteiten

Rustpunten

Drankjes en ijs zijn verkrijgbaar op het terras met uitzicht op de tuin bij Buckingham Palace. Er is een zithoek hier en meer banken langs de halve mijl loopbrug naar de uitgang.

Toiletten

Toiletten en babyverzorging faciliteiten bevinden zich aan het einde van het bezoek, in de tuin.

geen Buggies

Jonge kinderen zijn van harte welkom bij Buckingham Palace, maar buggy’s kunnen niet worden gebruikt binnen het gebouw. Als je een kinderwagen mee te nemen, zal het moeten worden gecontroleerd op de garderobe aan het begin van het bezoek, en zal worden teruggegeven aan u als u de State Rooms verlaten en gaan in de tuin. Draagzakken beschikbaar zijn, kosteloos, voor gebruik, terwijl in de State Rooms. De baby dragers zijn stroppen die je draagt ​​op je buik, en zijn voor kinderen niet ouder dan 2 jaar.

The Palace Shop

De winkel verkoopt een breed scala van goederen, waarvan een groot deel is exclusief ontworpen voor de Royal Collection.

Fotografie Regels

Fotograferen en filmen (alleen voor privégebruik) en het gebruik van mobiele telefoons zijn alleen toegestaan ​​in de tuin van het Paleis. Mobiele telefoons moeten worden uitgeschakeld, terwijl in het paleis.

Geblokkeerde toegang

Er zijn veel stappen in het Palace, zodat je nodig zou hebben om vooraf te regelen voor hulp. Rolstoel-gebruikers worden gevraagd via de Ticket Sales and Information Office te boeken via telefoonnummer: 020 7766 7324.

Familie activiteiten

Er is een speciale familie audiogids beschikbaar te genieten tijdens een rondleiding door het paleis en dan zijn er quizzen om te proberen op de tuin activiteit trail.

De familie activiteitenruimte, waar u meer over het paleis kunnen ontdekken, is beschikbaar in de hele maand augustus op een ‘daling van de basis’. Alle activiteiten zijn bedoeld voor kinderen 5-11 jaar. Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene te allen tijde. Materialen worden gratis ter beschikking gesteld.

Telefoon: 020 7766 7300
E-mail: education@royalcollection.org.uk

The Queen’s Gallery – Buckingham Palace

The Queen’s Gallery bij Buckingham Palace is een permanente ruimte gewijd aan wisselende tentoonstellingen van items uit de Royal Collection , de uitgebreide collectie van kunst en schatten in trust gehouden door de koningin voor de Nation. Gebouwd veertig jaar geleden in het westen voor Buckingham Palace uit de-bom beschadigde ruïnes van de voormalige privé-kapel, is het Gallery herontwikkeld en werd mei 2002 heropend door de koningin op 21 en is nu open voor het publiek op een dagelijkse basis .

De uitbreiding van The Queen’s Gallery is de meest belangrijke aanvulling op Buckingham Palace in 150 jaar. Het project £ 20 miljoen is geheel gefinancierd door de Royal Collection Trust.

highlights

Verwacht om kunstwerken te zien van Caravaggio, Rubens, Gainsborough, Rembrandt en Canaletto. (The Royal Collection heeft de grootste groep van werken van Canaletto in de wereld.)

Bezoek Duur: 1 uur minimum.

Adres:  Buckingham Palace Road, Londen SW1A 1AA

Tel: 020 7766 7301

E-mail: bookinginfo@royalcollection.org.uk

Openingstijden:  dagelijks geopend: 10:00-05:30 (laatste toegang: 16:30)

The Queen’s Gallery exploiteert een getimede-ticket systeem, met de toelating om de 15 minuten gedurende de dag.

Tickets:  Boek online of kaartjes kopen op de dag. Bekijk de officiële website voor de hoogte van ticketprijzen .

Een audiogids is inbegrepen in de ticketprijs.

 • Bezoek deze attractie voor gratis met een London Pass
 • Lees meer over de London Pass.
 • Koop de London Pass nu.

Kijk uit voor de Picture in Focus serie en de e-gallery terminals waar u kunt zoeken in de Royal Collection.

The Royal Mews – Buckingham Palace

De Royal Mews bij Buckingham Palace biedt een unieke gelegenheid voor bezoekers om het werk van de afdeling Koninklijk Huis dat het wegvervoer voor de Koningin en leden van de Koninklijke Familie biedt door zowel paard en wagen en de auto te zien.

De Royal Mews heeft een permanente tentoonstelling van State voertuigen. Deze omvatten de prachtige Gold State Coach gebruikt voor kroningen en die rijtuigen gebruikt voor Royal and State gelegenheden, staatsbezoeken, bruiloften, en het Prinsjesdag. Een Staat motorvoertuig is meestal ook op het display.

Voor het grootste deel van het jaar de stallen zijn de thuisbasis van de werkpaarden die een belangrijke rol in officiële en ceremoniële taken The Queen’s af te spelen. Ze zijn voornamelijk Cleveland Bay, de enige Britse ras van tuigpaard, en de Windsor Greys, die door de traditie van de wagen waarin The Queen reist altijd trekken. Zoals ze ook mogen zijn op plicht, een opleiding of het hebben van een welverdiende rust uit de buurt van Londen, de paarden zijn niet altijd te zien.

Bezoek Duur: 1 uur minimum.

Top Tip: Fotografie is toegestaan!

Adres: Buckingham Palace Road, Londen SW1A 1AA

Tel: 020 7766 7302

E-mail: bookinginfo@royalcollection.org.uk

Tickets:  Boek online of kaartjes kopen op de dag. Bekijk de officiële website voor de hoogte van ticketprijzen .

 • Bezoek deze attractie voor gratis met een London Pass
 • Lees meer over de London Pass.
 • Koop de London Pass nu.

Een audiogids is inbegrepen in de ticketprijs.