Een bezoek aan Frankrijk in juni: fijn Het weer is, en er is veel te doen

Posted on

Een bezoek aan Frankrijk in juni: fijn Het weer is, en er is veel te doen

Juni is een glorieuze maand naar Frankrijk te bezoeken. De Fransen krijgen in de vakantie stemming, hoewel hun belangrijkste vakantie seizoen is half juli tot half augustus, van de Bastille Day op 14 juli tot rond Aug.14. Terwijl Parijs is zeer populair bij vakantiegangers in deze tijd van het jaar, er is veel meer van Frankrijk buiten Parijs, en je kunt de drukte daar te vermijden als er te veel toeristen is een negatief voor u.

Het weer in juni

In juni het weer in Frankrijk is over het algemeen mild en kan heerlijk zijn.

U kunt rekenen op prachtige blauwe luchten en warme temperaturen het grootste deel van de tijd, maar er kan nog steeds lentedouches en kille avonden, met name in de bergachtige regio’s van Frankrijk. Het weer varieert slechts licht in het hele land in juni. Hier zijn weer gemiddelden voor een aantal van de grote steden:

  • Paris: dieptepunten van 55 F, highs van 72 F
  • Bordeaux: laagtes van 53 V, pieken 75 F
  • Lyon: dieptepunten van 55 F, highs van 75 F
  • Nice: dieptepunten van 61 F, highs van 75 F
  • Strasbourg: dieptepunten van 54 F highs van 73 F

Wat te Pack

Terwijl de meeste gebieden in Frankrijk hebben soortgelijke weer in juni, kan de verpakking lastig zijn als u een bezoek aan zowel de bergen en de Middellandse Zee. Het kan nog steeds koud ‘s nachts in de Alpen en op hoge grond, terwijl u kunt zonnen langs de Middellandse Zee. Basics te gooien in uw tas onder lichte katoenen kleding voor zonnige dagen; een lichte jas, trui of windjak; Een zwempak; paraplu; en zonnecrème. Goede wandelschoenen zijn een must voor elke reis naar Europa.

Wat te verwachten

Als het weer warmer wordt, zult u merken dat de Franse parken en tuinen zijn op hun best, met schitterende kleuren en geurige bloemen en struiken pronken. Alle musea en attracties, zowel grote als kleine, open zijn. Velen beginnen hun verlengde zomer uur, met speciale outdoor evenementen aangeboden.

Juni is de start van de hoge festival seizoen, toen Frankrijk begint om alles te vieren, van voedsel tot muziek en straattheater tot kunst en kunstnijverheid. Vrijwel elke grote stad en de stad legt op een show. En de zomer jazz festival seizoen op gang komt.

Winkelen wordt nog beter in de zomer verkoop seizoen. Het is op van half juni tot en met de eerste week van augustus. Check out de winkels met “Soldes” borden in de ramen.

Een van de beste extraatjes van Juni: Het is tijd om te zitten op een terrasje of op een terras kijken naar de wereld gaat door, dag en nacht. Dit is een iconische Franse ervaring en één om niet te missen.

highlights

Naast het geweldige weer, bloeiende bloemen, en de veelheid aan attracties France biedt ongeacht het seizoen, juni 2018 houdt een aantal speciale attracties: