Een bezoek aan het Forum in Rome – Geschiedenis van het Forum Romanum en hoe om het te zien

Posted on

Een bezoek aan het Forum in Rome - Geschiedenis van het Forum Romanum en hoe om het te zien

De Romeinse Forum (ook bekend als het Foro Romano in het Italiaans, of gewoon het Forum) is een van de Top oude sites in Rome, evenals een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome voor bezoekers. Is gevestigd in een uitgestrekte ruimte tussen het Colosseum, het Capitool, en de legendarische Palatijn, het forum was het centrum van de politieke, religieuze en commerciële leven van het oude Rome en geeft inzicht in de pracht die ooit was het Romeinse Rijk. De Via dei Fori Imperiali , een brede boulevard gebouwd tijdens het bewind van Mussolini in het begin van de 20e eeuw, vormt de oostelijke rand van het Forum.

Roman Forum bezoekersgegevens

Openingstijden: Dagelijks 8.30 tot een uur voor zonsondergang; gesloten 1 januari, 1 mei en 25 december.

Locatie: Via della Salaria Vecchia, 5/6. Metro Colosseo stop (Linea B)

Entree: Huidige prijs van een kaartje is € 12 en is inclusief toegang tot het Colosseum en Palatijn. U kunt het ticket lijn te vermijden door het kopen van het Colosseum en het Forum Romanum tickets op voorhand.

Informatie: Controleer de huidige openingstijden en prijzen online of online tickets kopen in euro met boekingskosten.

U kunt ook een bezoek aan het Forum Romanum met de Roma Pass, een cumulatieve ticket dat biedt gratis of gereduceerde tarieven voor meer dan 40 attracties en is inclusief gratis vervoer van Rome bussen, metro en trams.

Het Forum heeft vele oude gebouwen, monumenten en ruïnes. U kunt kiezen uit een plan van het Forum bij de ingang of van een aantal kiosken in heel Rome.

Roman Forum Geschiedenis

Gebouw in het Forum dateert al in de 7e eeuw voor Christus op het noordelijke einde van het Forum in de buurt van het Capitool zijn enkele van de oudste ruïnes van het Forum waaronder marmeren overblijfselen uit de Basilica Aemilia (merk op dat een basiliek in de Romeinse tijd was een site van het bedrijfsleven en geld lenen); de Curia, waar de Romeinse senatoren gemonteerd; en de Rostra, een platform waarop de vroege redenaars gaf toespraken, werden gebouwd in de 5e eeuw voor Christus

Door de 1e eeuw voor Christus, toen Rome begon haar heerschappij over de Middellandse Zee en grote delen van Europa, een groot aantal constructies ging in het Forum. De tempel van Saturnus en de Tabularium, het Rijksarchief (vandaag bereikbaar via de Capitolijnse Musea), werden beide gebouwd rond 78 voor Christus Julius Caesar begon de bouw van de basiliek Julia, bedoeld om een ​​rechtbank te zijn, in 54 voor Christus

Een patroon van opbouw en afbraak ging op in het Forum voor honderden jaren, te beginnen in 27 voor Christus met de eerste keizer van Rome, Augustus, en duurzame door de 4e eeuw na Christus, toen de West-Romeinse Rijk werd veroverd door de Ostrogoten. Na deze tijd, het Forum in verval en bijna totale duisternis. Voor de honderden jaren na de plundering van Rome, werd het Forum grotendeels gebruikt als een steengroeve voor andere constructies in Rome, met inbegrip van de muren van het Vaticaan en veel van de kerken van Rome.

Het was pas in de late 18e eeuw dat de wereld herontdekt het Forum Romanum en begon haar gebouwen en monumenten te graven op een wetenschappelijke manier. Zelfs vandaag de dag, archeologen in Rome blijven opgravingen in het Forum in de hoop om een ​​ander onbetaalbaar fragment te ontdekken uit de oudheid.