Eiffel-torony és tények kiemeli a látogatók – Hogyan lehet a legtöbbet a látogatás

Posted on

Eiffel-torony és tények kiemeli a látogatók - Hogyan lehet a legtöbbet a látogatás

Mivel az Eiffel-torony szerzett ilyen ikonikus státuszt szerte a világon, egyre tárgya végtelen varázsa, valamint a klisé választott képviselő Paris, akkor könnyen fényes felületén, amikor meglátogatja, és figyelmen kívül hagyja a lenyűgöző (és viharos) története . A torony méltó konstrukció is valami, hogy a turisták gyakran nem értékelik, így javasoljuk, hogy olvassa fel ezt a csodálatos emlék, mielőtt felmegy a tetejére, és nézd out– akkor kétségtelenül sokkal gazdagabb elismerését is.

Legfontosabb dátumai torony története

Március 1889: A torony bemutatta a párizsi világkiállításon 1889 francia Gustave Eiffel mérnök felszabadítással látni a projekt révén ellenére szenvedélyes tiltakozás. A torony épült a 18.038 különálló darab (főleg vas) és súlya összesen 10,1 tonna. Ennek ellenére továbbra is viszonylag könnyű.

1909-1910: A torony majdnem szakadt le, de megmentett miatt hasznosságát, mint a rádió torony. Néhány a világ első rádióadások sugárzása van.

1916: Az első transzatlanti telefon adások realizálódik a toronyból.

Főbb jellemzők: Első szint 

Az első szint a torony tartalmaz egy kör alakú galéria ad a látogatók áttekintést a torony történetében, és design, valamint a bevezetés Párizs néhány leghíresebb nevezetessége és műemléke.

Egy része a csigalépcsőn , hogy egyszer vezetett a második emeleten a legfelső szintre megjelenik az első szinten. A lépcső végül lebontották 1983.

Azt is látni a hidraulikus szivattyú , hogy ha a szolgáltatott víz egykori lift.

A „FerOscope” egy információs kiállítás telepített egyik torony gerendák. Interaktív videók, k, és egyéb média, hogy a látogatók egy hangulatos pillantást, hogy a torony épült.

A „Observatory of Tower Top Mozgalom” egy lézersugár, amely figyeli a torony oszcilláció hatása alatt a szél és a hőmérséklet.

Panorámás mutatók helyek és műemlékek látható az első szinten, valamint a történelmi panelek felkutatására a torony történetében, amelyek köré a galériában. Ön is megtekintheti a város aprólékos egy elektronikus távcső.

Főbb jellemzők: Második szint 

A második szinten kínál figyelemre méltó panoráma a város, valamint a nagyobb betekintést a torony történelem és az építőipar. Animált ablak jelenetek elmondani egy vizuális történet a torony egyedülálló történetét.

Élvezheti igazán szédítő távlatokat a föld az üvegen keresztül padlón. Még egyszer, ez valószínűleg nem ajánlott azoknak, akik hajlamosak a szédülés!

Top Level Panoramic Viewpoints: nevezetességek, hogy használják ki

A legfelső emeleten lélegzetelállító kilátás nyílik az egész városra, valamint a top-os ételeket. A lift mászás 18 m (59 ft.) Is lehetővé teszi, hogy teljes mértékben értékelni a torony bonyolult fém rácsszerkezet. A feloldás Gustave Eiffel irodája funkciók viaszfiguráival Gustave és amerikai feltaláló, Thomas Edison; míg panoráma mutatók és nézőpont mutatói segít azonosítani a város tereptárgyak.

Éjszaka kijelzők: csillámos Grandeur 

Látható messziről, a torony borul csillogó kijelző fény óránként alkonyat után, amíg 2:00 a nyáron. Ez a kijelző teszi lehetővé a 335 projektorok, amelyek mindegyike nagy teljesítményű nátrium lámpák. Az intenzív csillogó hatást hoz létre a sugarak által forgatás felfelé a torony szerkezetét.