Eiffeltårnet Fakta og højdepunkter for besøgende – Hvordan du får mest ud af dit besøg

Posted on

Eiffeltårnet Fakta og højdepunkter for besøgende - Hvordan du får mest ud af dit besøg

Da Eiffeltårnet har fået sådan ikonisk status i hele verden, at blive genstand for endeløse fascination samt kliché af valg til at repræsentere Paris, kan det være let at gloss overfladen, når du besøger den og overse sin fascinerende (og omtumlet) historie . Tårnet bemærkelsesværdige konstruktion er også noget, at turister ofte undlader at sætte pris på, så jeg foreslår at læse op på dette vidunderlige monument, før du går op til toppen og ser out– du uden tvivl få en meget rigere forståelse for det.

Vigtige datoer i tårnets historie

Marts 1889: Den tårnet afsløret på Paris Verdensudstillingen af 1889. franske ingeniør Gustave Eiffel formår at se sit projekt igennem trods lidenskabelig protest. Tårnet blev konstrueret fra 18,038 separate stykker (hovedsagelig jern) og vejer i alt 10,1 tons. Ikke desto mindre er det stadig relativt let.

1909-1910: Tårnet er næsten revet ned, men er bjærget grundet dens anvendelighed som en radio tårn. Nogle af verdens første radiotransmissioner udsendes her.

1916: De første transatlantiske telefon transmissioner realiseres fra tårnet.

Højdepunkter: First Level 

Det første niveau af tårnet har en cirkulær galleri, der giver de besøgende et overblik over tårnets historie og design, samt en introduktion til nogle af Paris’ mest berømte seværdigheder og monumenter.

En del af vindeltrappe , der engang førte fra anden sal til det øverste niveau vises på første niveau. Trappen blev til sidst demonteret i 1983.

Du kan også se den hydrauliske pumpe , der engang leverede vand til en tidligere elevator.

Den “FerOscope” er en oplysende udstilling installeret i en af tårnets bjælker. Interaktive videoer, lysshows og andre medier give de besøgende en stemningsfuld kig på, hvordan tårnet blev bygget.

“Centret af Tower Top Movement” er en laserstråle, der overvåger tårnets svingning under indvirkning af vind og temperatur.

Panorama indikatorer af steder og monumenter synlige fra det første niveau, såvel som historiske paneler sporing tårnets historie, er placeret rundt omkring i galleriet. Du kan også se byen i mindste detalje fra en elektronisk teleskop.

Højdepunkter: Second Level 

Det andet niveau byder på bemærkelsesværdige panoramaer af byen, samt mere indsigt i tårnets historie og konstruktion. Animerede vindue scener fortælle en visuel historie af tårnet unikke historie.

Du kan nyde virkelig svimlende perspektiver i jorden gennem glasset gulvet. Igen, dette er sandsynligvis ikke anbefales til dem tilbøjelige til vertigo!

Top Level Panorama Synspunkter: Vartegn at holde øje med

Den øverste etage indeholder en betagende udsigt over hele byen, samt top-sats spisning. Elevatoren stigning på 18 meter (59 fod.) Giver dig også mulighed for helt at forstå tårnets omfattende metal gitterværk. En genetablering af Gustave Eiffel kontor har voksfigurer af Gustave og amerikanske opfinder Thomas Edison; mens panorama indikatorer og synspunkt indikatorer hjælpe dig med at identificere byens vartegn.

Night Viser: Shimmering Grandeur 

Set på afstand, tårnet brister i en flimrende skærm af lys hver time efter mørkets frembrud, indtil 02:00 om sommeren. Dette display er gjort mulig ved 335 projektorer, der hver er udstyret med høj watt natrium lamper. Den intense funklende effekt er skabt af strålerne skydning opad gennem tårnets struktur.