Eiffeltoren Feiten en Highlights Voor bezoekers – hoe u het meeste uit uw bezoek

Posted on

Eiffeltoren Feiten en Highlights Voor bezoekers - hoe u het meeste uit uw bezoek

Sinds de Eiffeltoren zo’n iconische status in de hele wereld, verworden van een voorwerp van eindeloze fascinatie evenals het cliché van de keuze voor die Parijs heeft opgedaan, kan het gemakkelijk naar de oppervlakte glans bij een bezoek aan het zijn en kijken uit zijn fascinerende (en tumultueuze) geschiedenis . merkwaardige constructie van de toren is ook iets dat toeristen vaak niet waarderen, dus ik stel voor het lezen over deze prachtige monument voordat je omhoog gaat naar de top en kijk out– u zult ongetwijfeld krijgt een veel rijkere waardering voor.

Belangrijke data in de geschiedenis van de Toren

Maart 1889: De toren wordt onthuld op de Parijse Wereldtentoonstelling van 1889. Franse ingenieur Gustave Eiffel erin slaagt om zijn project te zien door ondanks hartstochtelijke protest. De toren werd geconstrueerd uit 18.038 afzonderlijke delen (vooral ijzer) en weegt in totaal 10,1 ton. Toch blijft het relatief licht van gewicht.

1909-1910: De toren is bijna afgebroken, maar is geborgen vanwege het nut ervan als een radiotoren. Een aantal van ‘s werelds eerste radio-uitzendingen worden hier uitgezonden.

1916: De eerste transatlantische telefoon transmissies worden gerealiseerd uit de toren.

Hoogtepunten: Eerste niveau 

Het eerste niveau van de toren is voorzien van een cirkelvormige galerij die bezoekers geeft een overzicht van de geschiedenis en het ontwerp van de toren, evenals een introductie tot enkele van de beroemdste bezienswaardigheden en monumenten van Parijs.

Een deel van de wenteltrap die ooit leidde van de tweede verdieping op het hoogste niveau wordt weergegeven op het eerste niveau. De trap werd uiteindelijk afgebroken in 1983.

U kunt ook de hydraulische pomp die ooit geleverd water aan een voormalige lift.

De “FerOscope” is een informatieve tentoonstelling in een van balken van de toren geplaatst. Interactieve video’s, lichtshows, en andere media geven de bezoekers een suggestieve blik op hoe de toren werd gebouwd.

De “Observatorium van de Toren Top Movement” is een laserstraal die oscillatie van de toren bewaakt onder invloed van wind en temperatuur.

Panoramic indicatoren van plaatsen en monumenten zichtbaar vanaf het eerste niveau, en historische panelen opsporen van de geschiedenis van de toren, zijn geplaatst rond de galerij. U kunt ook de stad in het kleinste detail te bekijken van een elektronische telescoop.

Hoogtepunten: Second Level 

Het tweede niveau biedt een opmerkelijk panorama van de stad, maar ook meer inzicht in de geschiedenis en de bouw van de toren. Geanimeerde venster scènes vertellen een visueel verhaal van de unieke geschiedenis van de toren.

U kunt genieten van echt duizelingwekkende perspectieven van de grond door de glazen vloer. Nogmaals, dit is waarschijnlijk niet aanbevolen voor die gevoelig zijn voor vertigo!

Top Level uitzichtspunten: Landmarks uit te kijken naar

De bovenste verdieping biedt een adembenemend uitzicht over de hele stad, evenals top-tarief dineren. De lift klim van 18 meter (59 ft.) Kunt u ook ten volle bewust van de toren uitgebreide metalen traliewerk. Een reconstructie van het kantoor van Gustave Eiffel beschikt over wassen beelden van Gustave en Amerikaanse uitvinder Thomas Edison; terwijl panoramische indicatoren en oriëntatietafels helpen te bepalen bezienswaardigheden van de stad.

Night Displays: Shimmering Grandeur 

Gezien van een afstand, de toren barst in een glinsterend weergave van het licht om het uur na de avond, tot 2 uur in de zomer. Deze weergave wordt mogelijk gemaakt door projectoren 335, elk voorzien van high-wattage natriumdamplampen. De intense sprankelende effect wordt gecreëerd door de balken omhoog schieten door middel van de structuur van de toren.