Eifflov stolp Dejstva in dosežki za obiskovalce – Kako narediti Večina vašega obiska

Posted on

Eifflov stolp Dejstva in dosežki za obiskovalce - Kako narediti Večina vašega obiska

Ker je Eifflov stolp dobil tak status ikone po vsem svetu, postaja predmet neskončne fascinacije kot tudi kliše izbire za predstavlja Pariz, je lahko enostavno sijaj površine, ko ga obiščete in gledajo svoje zanimiv (in burno) zgodovino . izjemna konstrukcija stolpa je tudi nekaj, kar turisti pogosto ne zavedajo, zato predlagam branje na tej čudoviti spomenik, preden greš gor na vrh in si out– boste nedvomno dobil veliko bogatejši zahvalo za to.

Ključni datumi v zgodovini stolpa

Marec 1889: stolp je predstavljen na pariškem svetovni razstavi leta 1889. francoski inženir Gustave Eiffel upravlja videti svoj projekt skozi kljub strasten protesta. Stolp je bil zgrajen iz 18,038 ločenih delov (predvsem železa) in tehta skupaj 10,1 ton. Kljub temu je še vedno razmeroma lahek.

1909-1910: Stolp je skoraj podrli, vendar je ohranjene zaradi njegove uporabnosti kot radijski stolp. Nekateri od prvih svetovnih radijskih oddajnikov, se predvajajo tukaj.

1916: Prvi čezatlantski menjalniki telefonije so realizirani iz stolpa.

Poudarki: Prvi ravni 

Prva stopnja stolpa ima krožno galerijo, ki omogoča obiskovalcem pregled zgodovine in oblikovanja stolpa, kot tudi uvod v nekatere od najbolj znanih znamenitosti in spomenikov Pariza.

Del spiralno stopnišče , ki je nekoč vodil iz drugega nadstropja na najvišji ravni, ki je prikazan na prvi stopnji. Stopnišče se je na koncu razstavili leta 1983.

Ogledate si lahko tudi hidravlično črpalko , ki je nekoč dobavljeno vodo nekdanjega dvigalo.

“FerOscope” je informativno razstavo nameščen v enega od nosilcev stolpa. Interaktivni video posnetki, luči, in drugi mediji dajejo obiskovalcem spominja oglejte, kako je bil zgrajen stolp.

“Center Tower Top gibanja” je laserski žarek, ki spremlja nihanje stolpa pod vplivom vetra in temperature.

Panoramski kazalniki krajev in spomenikov vidne na prvi ravni, kot tudi zgodovinske plošče sledenja zgodovino stolpa, so nameščeni okoli galeriji. Ogledate si lahko tudi mesto v najmanjše podrobnosti iz elektronskega teleskopom.

Poudarki: Drugi Nivo 

Druga raven ponuja omembe panorame mesta, kot tudi boljši vpogled v zgodovino in gradnjo stolpa. Animirani okna prizori povedati vizualno zgodbo edinstvene zgodovine stolpa.

Uživate lahko resnično vrtoglavo perspektive tla skozi stekleno tla. Še enkrat, to je verjetno ni priporočljivo za tiste, nagnjene k vrtoglavica!

Najvišje ravni razglednimi točkami: Spomeniki naj pazi za

V zgornjem nadstropju ponuja osupljiv pogled na celotno mesto, kot tudi jedilnico najvišje mere. Dvigalo vzpon 18 metrov (59 ft.), Prav tako vam omogoča, da v celoti cenili stolpa izdelati kovinsko ima mreža. Ponovno vzpostaviti urada Gustave Eiffel ima podatke vosek Gustave in ameriški izumitelj Thomas Edison; medtem ko panoramski kazalniki in kazalniki razgledne vam pomaga ugotoviti mestnih znamenitosti.

Nočni Prikaz: Svetleč veličino 

Gledano od daleč, stolp razpoči v bleščeče prikaz svetlobe vsako uro po mraku, do 2. ure v poletnih mesecih. Ta prikaz je omogočila 335 projektorji, vsaka opremljena z visoko močjo natrijev svetilke. Neverjetna peneče učinek ki ga je ustvaril s tramovi streljanje navzgor skozi konstrukcijo stolpa.