En Neighborhood Guide til Walthamstow Mest Bits

Posted on

En Neighborhood Guide til Walthamstow Mest Bits
I denne regelmæssige serie, vi skinne en spotlight på et kvarter London for at afdække sine højdepunkter og skjulte perler. I denne uge, vi rejser nordøst til Walthamstow at udforske dens bedste bits, fra sin søde landsbyens centrum til sin blændende neon kunstgalleri.

Du kan nyde te og kage på et lager fyldt med Vintage Neon Artwork

I en fordringsløs pakhus på en industrial estate nær Walthamstow Village, Guds eget Junkyard showcases en svimlende vifte af vintage neonskilte og kunstværker fra den private samling af kunstner, Chris Bracey. Mange af stykkerne har præsenteret i film, annoncekampagner og mode skud og de sidder ved siden af markedspladsen og cirkus belysning og bjærget tegn. Tank med te, kage eller en øl på Rolling Scones cafe.

Det har en sød Village Center foret med barer, butikker og caféer

Centreret omkring Orford Road, Walthamstow Village er en sød enklave hjem til cafeer, butikker, pubber og restauranter. Den sidder i et fredet område og gaderne er foret med gamle huse, almshouses og kirker. Pick up prisbelønnede pølser på East London pølse Company og stoppe for en drink på Eat 17 , en restaurant, der serverer etisk indkøbt britiske billetpris.

Du kan guffe i Traditionel Grub i en 1920’erne Pie og Mash Shop

Denne historiske pie og mask butik på Walthamstow High Street har afsonet traditionelle retter til londonere siden åbningen i 1929. Den smukke rum er udstyret med originale fliser og træ boder og bygningen er beskyttet af English Heritage. Bestil en kød tærte serveret med spiritus (persillesovs) eller prøv de stuvet ål for en ægte smag af det østlige London.

Det er hjemsted for Europas længste Street Market

Walthamstow Market er den længste daglige udendørs marked i Europa og er foret med boder, der sælger alt fra frugt og grønt til tøj og husholdningsartikler. Det strækker sig for lidt over en halv mil på High Street og går tilbage til 1885. Foodies flok til landmændenes marked på byens torv hver søndag.

Du kan nyde Craft Beers på en Cool Mikrobryggeri

Lige ved siden af Guds eget Junkyard, det Wild Card Brewery har produceret roste håndværk øl siden 2014. I løbet af ugen, de er optaget brygning, men i weekenden (fredag-søndag) kan du tjekke de Tap Bar og smage et udvalg af bryggeriets bedste øl plus flasker fra andre mikrobryggerier. Træ-fyret pizza serveres ofte fra DoughBro mad lastbil på parkeringspladsen og lille gruppe ture og smagsprøver er til rådighed til at booke på forhånd.

Dens historiske hjerte er smukt bevaret

The Ancient House i Walthamstow Village, Walthamstow, East London, UK

Det fredede område omkring kirken End har nogle dejlige bygninger og er tidligere vinder af Time Out er ‘Best London Village’ prisen. Den ‘Ancient House’ overfor kirkegården går tilbage til det 15. århundrede, og de almshouses at linje Eddike Alley blev grundlagt i 1527. Du kan spore kvarterets historie på Vestry House Museum i en ombygget 18. århundrede politistation. Det er gratis at besøge og funktioner lokale artefakter fra den victorianske æra til det 20. århundrede.

Du kan udforske Et af Londons mindre kendte gallerier

Det åbnede i 1950, William Morris Gallery er den eneste offentlige museum, der fejrer liv og arbejde af den engelske Arts and Crafts designer, William Morris. Samlingen har til huse i en charmerende georgiansk bygning (engang hjem til Morris, hans enke og mor og otte søskende) og indeholder nogle af kunstnerens fineste gobeliner, møbler, tapet, broderi og malerier. Det er lidt kendt for de fleste londonere men det snuppede ArtFund Museum of the Year titel i 2013 efter en større renovering. Butikken lagerfører et stort udvalg af William Morris-inspirerede boligindretning, stationære og gaver og cafe serverer eftermiddagste i et orangeri-stil værelse med udsigt Lloyd Park.

Det har en fantastisk art deco Rådhus

Denne slående art deco-bygning blev bygget i 1941 efter lanceringen af en arkitektkonkurrence i 1929 for at skabe et rådhus til kommunen. Klædt i Portland sten, denne arkitektoniske perle fungerer som Walthamstow Civic Center, men ofte åbner for offentligheden som en del af Londons årlige Åbent Hus arrangement.