Skip to main content

En rejse til Singapore – Singapore visumkrav, Vejr, Rejser Essentials, og More

En rejse til Singapore - Singapore visumkrav, Vejr, Rejser Essentials, og More

Rejser til Singapore er en unik oplevelse, måske fordi Singapore selv er en sådan anomali.

Sydøstasiens lille by / land / ø er notorisk pletfri og noget dyre i forhold til andre byer i regionen. Singapore indtager førstepladsen i Asien på Human Development Index (en indikator, der tager hensyn til sundhedspleje, kriminalitet, uddannelse, livskvalitet, og andre faktorer), men landet lider andre udfordringer.

Singapore har en arv af beton, kraftig beskatning af alkohol, og flotte detail, der er lige nok til at skræmme prisbevidste backpackere tilbage til Thailand. I virkeligheden byen faktisk prale rigeligt grønt område og er overraskende cykel venlige. Matricen af ​​stier og gangbroer forbinde forskellige parker, der hjælper rejsende glemmer, at de er i en travle by millioner!

Singapore Rejser Essentials

 • Officiel Navn: Republikken Singapore
 • Tid: UTC + 8 (13 timer forud for Eastern Standard Time)
 • Land Telefon Kode: 65
 • Hovedstad: Singapore (Singapore er en by / land)
 • Befolkning: 5.610.000
 • Primære Religioner: Buddhisme: 33 procent; Kristendommen: 19 procent; Islam: 14 procent

Hvad kan man forvente når de rejser til Singapore

Ligesom Kuala Lumpur, vil du støde på en meget forskelligartet population af kinesiske, indiske og malaysisk mennesker, sammen med masser af udenlandske arbejdstagere, som har gjort Singapore deres nye hjem. Den overflod af kulturer blend til at gøre en rejse til Singapore en virkelig lærerig oplevelse.

Temmelig godt alle Singaporeans er tosprogede og taler engelsk, eller den lokale smag, “Singlish” – selv om det er officielt afskrækket af regeringen. I modsætning til nogle af de kaotiske hovedstæder i Asien, er orden og effektivitet højt værdsat i Singapore. Rengøring er værdsat, og hanen vand vil ikke forgifte dig.

Kom tabt er let i den vidtstrakte indkøbscentre, der er forbundet med hinanden både over og under jorden. Du vil aldrig løbe tør for omfattet rum på en regnvejrsdag. Den behagelige havnefronten omdanner til en epicentret natten for at spise og socialt samvær. Ved første øjekast kan det se ud, som singaporeanerne kun lever for at spise og shop! Men byen har masser af kulturelle og kreative højdepunkter fundet væk fra indkøbscentre. De museer i verdensklasse i Singapore kunne holde dig beskæftiget i flere dage.

Er en rejse til Singapore dyrt?

Spise i Singapore er meget overkommelige, men indkvartering er højere end i nabolandene omkring Sydøstasien. Entré er forholdsvis dyr, men du vil ofte finde masser af gratis aktiviteter for at nyde rundt i byen. Lokale og erfarne rejsende ved , hvordan man kan spare penge i Singapore ved at drage fordel af freebies og rabatter.

Beboere, især expats, sarkastisk henvise til Singapore som en “fin by” på grund af de kraftige lokale bøder for tilsyneladende små overtrædelser . Du kan få en bøde på stedet for tyggegummi, ridning en cykel på fortovet, bringer mad eller drikkevarer på offentlig transport, rygning i de forkerte steder, ikke skylle et toilet, eller fumlegængeri uden for street overkørsler. Selv at blive fanget med en ulovligt downloadet film eller en elektronisk cigaret kan betyde at få slået med en bøde ved grænsen.

Singapore bliver ofte sprunget over eller kun givet et par dage ved budget rejsende på grund af sit ry som en dyr destination – især for natteliv og socialt samvær. Selvom du nemt kan nyde utrolige retter til under US $ 5 ved fødevarer domstole såsom den berømte Lau Pa Sat, overnatning, shopping og natteliv er meget dyre i forhold til andre lande i Sydøstasien.

Heavy beskatning pustes priserne på næsten alt. Afgifter på alkohol og tobak er ekstraordinært højt. I modsætning til andre lande i Asien, Singapore teknisk har ingen toldfri godtgørelse for at bringe tobak ind i landet.

Singapore visumkrav

De fleste nationaliteter behøver ikke at arrangere et visum, før du besøger Singapore; rejsende fra USA og EU er tilladt en 90-dages ophold gratis. Du vil få stemplet i gratis ved ankomsten.

Hvis transporterer receptpligtig medicin, bringe kopier af recept og din medicinske pas, hvis du har en. Singapore har en obligatorisk dødsdom for narkotikahandel, så du skal ikke engang tænke på at bringe narkotika fra et andet land!

Den officielle Singapore Told hjemmeside har specifikke oplysninger om forbudte emner.

Folket

 • Befolkning: 5,61 million (2015 folketælling)
 • Levealder: 83,1 år (tredje længste forventede levealder i verden, kun overgået af første-rangeret Japan og anden-rangeret Schweiz)

Singapore rangerer tredje i verden for befolkningstæthed, selv havde højere rang end Hongkong til antallet af indbyggere presset ind i et kvadrat kilometer.

Selv om et flertal af befolkningen er kinesisk, Singapore er en smeltedigel af mennesker og kulturer. Det anslås 43 procent af landets indbyggere blev født uden for Singapore.

Interessant, kvinder i Singapore har den laveste fødselsrate i verden, men det store antal indvandrere og udenlandske beboere holder landets befolkning fra faldende.

Hvis du nogensinde har ønsket at give CouchSurfing en prøve, Singapore er stedet at gøre det. Masser af expats giver muligheder for at bo hos dem sikkert gratis. At kende en lokal, der kender byen er en stor hjælp for at spare penge og få beneath turist overflade.

Penge i Singapore

 • Valuta: Singapore-dollar (SGD). Den typiske dollartegn ($) eller (S $) placeres før beløbet.
 • Division: S $ 1 er opdelt i 100 cents.

Singapore er hjemsted for den højeste procentdel af millionærer i verden (ved engangs rigdom). Selv milliardær Eduardo Saverin, medstifter af Facebook, fordømte hans amerikanske statsborgerskab og bosatte sig i Singapore i en kontroversiel træk, kritikere siger var at undgå beskatning.

Singapore bruger en mønt for deres $ 1 enhed af valuta. Ellers vil du støde på farverige pengesedler i pålydende værdi på $ 2, $ 5, $ 10, $ 50, og $ 100. Selvom $ 20 og $ 25 sedler er i omløb, du sjældent ser dem. Den singaporeanske dollar er opdelt i 100 cents.

Kreditkort, især Visa og Mastercard, er bredt accepteret i Singapores hoteller, restauranter og indkøbscentre. Vestligt forbundet pengeautomater er bogstaveligt talt overalt rundt omkring i byen – en god ting, du vil få brug for dem!

Drikkepenge er ikke almindelig praksis i Singapore , men der er nogle undtagelser. Du bør runde op til nærmeste dollar, når deponering drivere eller andre, der skal betjene.

Selv som en rejsende, du sandsynligvis ikke vil være heldig at støde nogen, Singapores $ 10.000 lovforslag er verdens højeste værdsat pengeseddel! Regeringen ophørt med at producere den pålydende værdi i 2014 og har været aktivt at fjerne dem fra cirkulation.

Sprog i Singapore

 • Officielle sprog: kinesisk, engelsk, bahasa malaysisk, Tamil (South Indian)

Du vil sjældent beskæftige sig med en sprogbarriere under rejser i Singapore. Med så mange forskellige etniske grupper har behov for at drive forretning, er engelsk tales overalt på trods af en anslået 20 procent af beboerne er ude af stand til at læse eller skrive på engelsk. Selv den singaporeanske forfatning er skrevet på engelsk.

Selvom Bahasa Malaysia (Malay) er et officielt nationalt sprog i Singapore, kun en anslået 12 procent af beboerne forstår det.

Singapores uofficielle, slang-tung version af engelsk er humoristisk benævnt “Singlish” og låner ord fra kinesisk, tamil, og malaysisk. Trods Singlish bliver løst baseret på engelsk, kan turister næppe forstå den unikke dialekt præget eavily med masser af lah ‘s .

Det bedste tidspunkt at besøge Singapore

Singapore bliver varm og modtager rigelig regn i løbet af året , men Februar er normalt den tørreste måned. Haze fra ukontrollerede brande i nærheden Sumatra er en årlig problem. Brandene i høj grad reducere luftkvalitet Fra maj til august.

Festivaler i Singapore

Den store blanding af etniske grupper, der kalder Singapore hjem fejre en række festivaler. En række buddhistiske, islamiske, hinduistiske, taoistisk og kristne helligdage er observeret af de forskellige grupper.

Alle de store kinesiske helligdage fejres med gusto i Singapore, især kinesisk nytår, den kinesiske Mooncake Festival, og de sultne spøgelser Festival. Overnatning priserne vil stige i løbet af disse helligdage.

Ramadanen er observeret af Singapores muslimske befolkning, selv om det sjældent påvirker rejse. Singapores National Day er den 9. august og fejres hvert år med en stor parade og patriotiske festligheder.

Kom Der og omkring

Med sådan en høj befolkningstæthed på øen, kan trafikken være forfærdeligt. Privat ejerskab af biler i Singapore er meget dyrt, men det betyder ikke stoppe masser af beboere fra kørsel.

Offentlig transport er langt den vej at gå i Singapore. De fremragende MRT og LRT-systemer er for det meste effektive og rene. Bussen Systemet er nemt at navigere, og din EZ-Link transport-kort (værd at få, hvis du skal bo i mere end blot et par dage) vil spare dig penge og tid.

Singapores Changi lufthavn (lufthavnskode: SIN) er et kunstværk. Glem alt om de traditionelle, utilitaristiske lufthavne med kedelig lys og ulykkelige passagerer Changi har stemningen i et stort indkøbscenter. Du kan finde seks udendørs haver, en sommerfugl haven, legepladser, et fitness-studie, brusere, en biograf, og endda en swimmingpool til at dræbe tid under lange layovers!

Singapore Airlines vinder konsekvent priser for at være blandt de bedste flyselskaber i verden.

Hvis der kommer over land fra Malaysia, prøv den komfortable bus fra Kuala Lumpur til Singapore snarere end at flyve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *