Skip to main content

Enclave etnice din Singapore – Acasă la Malay Singapore, chineză, și comunitățile indiene

Enclave etnice din Singapore - Acasă la Malay Singapore, chineză, și comunitățile indiene
Nici o excursie la Singapore este niciodată completă până când vizitați unul (sau toate) din enclave etnice ale țării .

Imaginați-vă domeniul de aplicare cultural complet al Asiei, comprimat într-o mână de districte împrăștiate în întreaga Singapore – care însumează experiența de a vizita cartierele etnice care servesc Malay, chineză, și comunitățile indiene care apelează Singapore acasă.

În afară de ridicat culturale, veți primi, de asemenea, umple și mai mult de cumpărături și de luat masa la fiecare oprire etnice!

Chinatown: Imigranți Experiența chineză

Chinatown a fost născut din politica Sir Stamford Raffles’, a aloca un cartier la fiecare etnie în Singapore – planul său 1,828 oraș alocat în zona de sud a râului Singapore imigrant insulei chinez, care a construit străzi și shophouses înguste Chinatown.

Kreta Ayer este prima parte a Chinatown vizitatori a se vedea, ca MRT Chinatown opri iese chiar în Pagoda Street , în acest cartier. Culoarele pietonală din Kreta Ayer sunt căptușite cu magazine care comercializează produse tradiționale și moderne, magazine aparat de fotografiat, și alimente Hawker.

Smith Street este site – ul Street Chinatown alimentar. Food Street Chinatown și Night Market este un must-see pentru vizitatorii care doresc să ia proba districtului pe mâncare tradițională chineză.

Pe sago Street , puteți găsi Buddha Tooth Relic Temple, o altă destinație religioasă majoră pentru comunitatea budist chinez din Singapore.

Telok Ayer si Ann Siang Hill combinate alcătuiesc una dintre cele mai vechi zone Chinatown, fostul umplut cu temple datând din secolul al 19 – lea, acesta din urmă un cartier rapid gentrifying umplut cu găuri de udare șold și magazine de cafea.

Vizitați cel mai vechi templu taoist din Singapore, Thian Hock Keng Temple, pentru a obține o privire la activitățile religioase ale vechiului timp rezidenții chinezi din Singapore.

Consiliul National Parks Singapore sugerează să luați acest tur de mers pe jos de Ann Siang Hill și Telok Ayer verde pentru a obține o înțelegere a culturii locale.

Shopping în Chinatown. Ca exponent al culturii chineze în Singapore, Chinatown utilizează clădirile sale istorice pentru a vinde experiența etnică culturală la plăsele: shophouses sale renovate adăpost magazine pentru artele tradiționale chinezești și meserii, haine, alimente, bijuterii, și medicina tradițională.

În cazul în care să stați. Pentru cazare buget în zonă, uita – te prin această listă de Singapore Chinatown Budget Hotels.

Consumul de în Chinatown poate fi o aventură – tot ce ai nevoie este curajul de a introduce un stand Hawker din Singapore și să încerce tot ce nu recunosc. (Începeți cu aceste zece feluri de mâncare ar trebui să încercați în Singapore). Centre de Hawker Singapore , cum ar fi Maxwell Road Alimentare Center și Complexul Chinatown au totul pentru a începe, dacă sunteți începător rang sau un gurmand neînfricat.

Puteți încerca, de asemenea, StreetSide mese pe Pagoda, Templul, Serangoon, și Smith Streets – Smith Street, în special, este site-ul de „Chinatown Food Street“, primul loc de luat masa de stradă al-frescă a țării într-un cartier de patrimoniu.

Pentru cel mai bun timp pentru a vizita Chinatown , programați călătoria dvs. pentru a coincide cu Anul Nou Chinezesc în Singapore și Duhul Hungry Festivalul; fostul pentru bazarurile și trotuare standuri pe marginea șoselelor de vânzare alimente norocoase, lămpi, și suveniruri; acesta din urmă pentru spectacole de stradă de la Opera din China pentru a beneficia de fantome roaming pe pământ.

Kampong Glam: Old-Time Tradiții Malay

ADN-ul islamic Kampong Glam ar trebui să fie imediat evidente pentru vizitator prima dată.

Moscheea Sultan și o cupolă de aur masiv aruncă o umbră lungă asupra cartierului. Numele străzii poartă o influență arabă distinctă, fiind numit după orașe faimoase din Orientul Mijlociu (Kandahar din Afganistan, Muscat în Oman, Bussorah – Basra – în Irak), iar magazinele reflectă culturile musulmane variate care au făcut această parte din Singapore casa lor.

Clădiri vechi Kampong Glam tradeaza istoria sa ca fosta casă la vechea reproducere Malay Singapore. Fostul Istana sau palatul regal, găzduiește acum Centrul Patrimoniului Malay și cele opt galerii simbolizează istoria și cultura malays Singapore.

Moscheea Sultan, situat în colțul de Arab Street și North Bridge Road, este cea mai mare moschee din Singapore. Moscheea Sultan a fost construit în anii 1920, iar cupola sa de aur este greu de ratat.

Scena de cumpărături de pe Kampong Glam este o mina de aur pentru iubitorii de Asia de cultură – covoare persane, mătăsuri, batiks, brassware, parfumuri pe baza de ulei, bijuterii costum, și pălării Malay toate pot fi cumpărate de-a lungul magazinele de tip bazar pe Arab Street, North Bridge Road, Kandahar Street și Muscat Street.

Haji Lane și Bali Lane, două străzi paralele, la capătul de sud-vest Kampong Glam, oferă o scenă de vânzare cu amănuntul cu totul diferită – una care e mai tânăr, mai șold și mai vibrante decât orice altceva din Singapore are de oferit.

Secole de arabă, imigrația indiană, Malay și indoneziene au făcut scena Kampong Glam alimente ceea ce este astăzi – un adevărat evantai picant de tarif musulman-friendly , care variază de la Teh Tarik (ceai tras) la cafea turcească la biriyani carne de oaie la murtabak .

În cazul în care să stați. Vestic colț al Kampong Glam este ocupat de Golden Landmark Shopping Center și un hotel în creștere din ea, Village Hotel Bugis, un hotel de afaceri de clasă , cu o piscină. Unele dintre shophouses din Kampong Glam face ideale pentru haunts boutique hoteluri si pensiuni.

Atunci când pentru a vizita. Kampong Glam într – adevăr vine în viață în timpul Ramadanului, ca tarabe produse alimentare în aer liber și bazaruri decupa pentru a alimenta malays foame după apusul soarelui.

Katong / Joo Chiat: Peranakan Cultură Central

Singapore Katong cartier – din care Joo Chiat este cea mai faimoasă stradă sale – a fost mult timp cunoscut sub numele de inima pentru comunitatea Peranakan națiunii. Peranakan ( de asemenea , cunoscut sub numele de Straits chineză) reprezintă o fuziune de malaiezian și cultura chineză care trăiește în arhitectura de epocă Katong lui.

În ultimii ani, Joo Chiat a scăpat de modernizare rapidă, care a însoțit marșul Singapore în secolul 21, cu peste 900 shophouses și clădiri conservate prin legile locale de conservare.

Comerțul cu aceste shophouses să satisfacă mai mult de localnici decât turiștilor, cu toate că un anumit grad de gentrificare sa instalat. magazine cu bule de ceai și brutării de tip boutique, magazine coexista alături de uscat bunuri, sali de medicina tradițională chineză și magazine de haine Malay.

Unele dintre shophouses au fost creativ reconvertite în hoteluri și pensiuni buget; turistii cazati aici se poate bălăci în gât adânc în cultura locală, la un cost de ședere la o eliminare de la atracții mai populare din Singapore.

Koon Seng Road și East Coast Road încă mai au un sortiment de shophouses și case terasă cu un fler unic Peranakan. Iubitorii de istorie pot explora Peranakan Katong lui dribleze mai în detaliu prin muzee , cum ar fi Katong Antique Casa si buticurile ca Rumah Bebe .

Zona Katong este, de asemenea, bine-cunoscut pentru produsele alimentare mare etnice, cea mai mare parte concentrate de-a lungul tarabe Hawker East Coast Road.

Little India: un damf subcontinentului

Little India are aroma cea mai unică a tuturor enclave etnice din Singapore – creta până sus la condimente și arome vândute și utilizate prin mai multe străzi. Little India este acasa, la mall-ul de 24 de ore pe zi, cunoscut sub numele Mustafa Center, în cazul în care de vânzare cu amănuntul literalmente nu doarme niciodată. Alte stații de suveniruri de cumpărături includ Little India Arcade, Tekka Market, și tarabele de peste pe Campbell Lane, în cazul în care Saris tradițional pot fi montate și cumpărate.

Vizitați Little India în timpul festivalurilor tradiționale ale Deepavali și Thaipusam pentru a vedea Little India la cele mai bune – luminat de mii de lumini și plin de viață, cu activitate chiar mai mult decât de obicei.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *