Engeland Top Attracties Kaart en Gids

Posted on

 Engeland Top Attracties Kaart en Gids

De bovenstaande kaart is ontworpen om te helpen bij het plannen van een reis naar Engeland. Het toont veel van de meest populaire steden, regio’s en World Heritage sites te bezoeken. De op de kaart aangegeven attracties worden hieronder verder toegelicht.

De meeste buitenlandse bezoekers naar Engeland gaan om te beginnen in Londen, dus dat is onze referentiepunt voor afstanden. U kunt gemakkelijk een week in Londen te brengen zonder zorgen over een tekort aan dingen te doen.

Canterbury

Canterbury is het spirituele centrum van Engeland, op 53 mijl van Londen. De beroemde kathedraal van Canterbury is een belangrijk bedevaartsoord op zich, maar het is ook het begin van de Via Francigena, een pelgrimsroute van Canterbury naar Rome eerst gedocumenteerd door bisschop Sigeric van Canterbury in 990.

Brighton

Brighton is niet alleen beroemd om zijn stranden, maar voor zijn Royal Pavilion , die onze gids naar het Verenigd Koninkrijk noemt “Britain’s meest exotische en Buitengewone Palace”.

Windsor kasteel

Windsor Castle, een van de belangrijkste ambtswoning van de Monarch’s, is ook een van de meest iconische monumenten van Groot-Brittannië. Het is niet ver van de luchthaven Heathrow en aankomende passagiers – zelfs als ze nooit naar Groot-Brittannië eerder geweest zijn – kan doorgaans herkennen uit de lucht.

Stonehenge

Stonehenge, Als je denkt aan het oude Engeland, ik bedoel heel oud Engeland, denk je van Stonehenge. Maakte een UNESCO World Heritage Site in 1980, is het nu bakenden, tenzij je speciale afspraken te maken.

Hoe te Stonehenge te komen: Het is een uur en een half rijden naar Stonehenge te bereiken vanuit Londen. Hier is een routekaart met prijzen en tijden voor het rijden, bus of toegang trein: Londen naar Stonehenge .

Bad

Bath is een andere interessante bestemming en UNESCO World Heritage Site op elke “Best of England” lijst. Bath is Groot-Brittannië de enige natuurlijke warmwaterbron, en de mensen zijn met behulp van de wateren hier al meer dan 2000 jaar.

St Ives Cornwall

St Ives Cornwall is op de lijst van de Top UK websites als kolonie een kunstenaar Ferne Arfin’s, “St. Ives is het gebied premier kunstenaarskolonie met vissershuisjes, steile geplaveide straatjes, ambachtelijke winkels en mildste klimaat van Groot-Brittannië … Typisch voor kunstenaars gemeenschap, zijn er ook zeer goede restaurants en charmante hotels – niet te vergeten de schaduw van palmbomen stranden “.

de Cotswolds

De Cotswolds is samengesteld uit een reeks van heuvels van uitzonderlijke schoonheid. Dorpen in de Cotswolds zijn onder andere huizen grotendeels gemaakt van de lokale kalksteen, wat bijdraagt aan de “aparte karakter” van de scène. Wandelaars kunnen de wandeling Cotswold Way langs een 102-mijl voetpad.

Stratford-upon-Avon

Stratford-upon-Avon staat bekend als de geboorteplaats van William Shakespeare; John Shakespeare, zijn vader, en een handschoen maker had een aanzienlijke huis in het centrum van Stratford-upon-Avon. Neem een ​​bedevaart naar woonplaats van de bard en nemen in een toneelstuk of twee.

Ironbridge Gorge

De Iron Bridge dat Ironbridge Gorge overspant is een iconische monument, dat lijkt te zijn in gang gezet de industriële revolutie. “Vandaag zijn er 10 musea op 80 acres in het Iron Bridge Gorge UNESCO World Heritage Site. Het bekroonde musea variëren van China en tegel makers om een ​​hele, herschapen Victoriaanse stad.”

Engels Lake District

De Engels Lake District is een groot nationaal park in het noorden van Engeland. Er zijn meer dan 50 meren door gletsjers in het Lake District.

De muur van Hadrianus

Hadrian’s Wall, defensieve muur Het Roman’s aan de noordelijke rand van het Romeinse Rijk, kan worden gevolgd voor 73 mijl. Maar het is niet alleen een eindeloze muur, die u bezoekt dorpjes en musea documenteren Romeinse verleden van Engeland.

Durham Castle en de kathedraal

Durham Castle en de kathedraal vormen een World Heritage Site: “… de rol van de website gebruikt als een politiek statement van Norman macht opgelegd een onderwerpen natie, als één van ‘s lands meest krachtige symbolen van de Normandische verovering van Groot-Brittannië …” The Castle is nu onderdeel van het University College in Durham, en je kunt zelfs daar blijven!

York heeft een rijke geschiedenis te beginnen met de Romeinen in 71 na Christus die het Eboracum genoemd. De ligging tussen de hoofdsteden Londen en Edinburgh het belangrijk in het verleden en een waarschijnlijke halteplaats voor toeristen een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk maakte. York is slechts twee uur met de trein van Londen, rij-afstand is 210 mijl.

Waar te verblijven in Engeland 

Zou u wilt verblijven ergens kun je huis te schrijven? Wat dacht je van het doen van een beetje ongeduldig ? Het is een manier van het opslaan van het land kerken, u kamperen in een kerk voor een klein bedrag. Er zijn veel te doen rond deze kerken, die de vereniging wil je idee in op. Veel plezier met het verkennen van Engeland!