Englands Woodhenge: The Complete Guide for at besøge Woodhenge

Posted on

Englands Woodhenge: The Complete Guide for at besøge Woodhenge
Woodhenge i Wiltshire er den seneste mystiske stenalderen funktion til at engagere sig opmærksomhed fra arkæologer studerer Stonehenge UNESCO World Heritage Site. Først opdaget af en antenne fotograf i 1926, er det længe tog en bagsædet til sin mere spændende nabo, to miles væk. Men nu, så meget er blevet opdaget omkring Stonehenge er forskere at tage et nyt kig på Woodhenge.

Historie

Sandheden er, rigtig ved meget. Der er seks koncentriske, lidt ovale ringe af indlæg, med den lange akse peger på sommer og vinter solhverv. Hvis du besøger i dag, vil du se et felt fuld af stillinger, men disse er simpelthen konkrete markører, der viser, hvor de oprindelige tømmer indlæg ville have været placeret. De oprindelige indlæg opløst længe siden, efterlod skyggerne opdaget af antenne fotograf Squadron Leader Gilbert Insall, VC , i 1926.

Før Insall opdagelse, lokale troede området kunne have været en gammel gravhøj eller trillebør med en omgivende grøft og bank, et menneskeskabt værk af ukendt formål. Men hvad de luftfotos afsløret var koncentriske ringe af mørke pletter på en hvedemark. I første omgang arkæologerne troede, de kunne være grave, men på udgravning, de viste sig at være stolpehuller. Var de støtterne af en stor, ritual bygning, delvist overdækket, hvor tømmer indlæg var større, og åben til luften i midten?

Eller måske var det bare et felt af stående tømmer, en mere primitiv udgave af Stonehenge, men tjener et lignende ritual formål.

Selvom ingen rigtig ved det formål eller opbygning Woodhenge ud over disse stolpehuller, hvad de ved, er, hvor gammel den er, og hvornår det sidst blev brugt, takket være keramik.

Keramik (eller i det mindste knækkede stykker af det) sidste temmelig meget for evigt, og de kan være kulstof dateret. Plus, de er altid fundet, hvor der har været menneskelig beboelse. Stykker af keramik og andre artefakter fundet på dette site viser, at det blev bygget omkring 2300 f.Kr., omkring samme tid som Stonehenge. Og kulstof datering af fund fra grøften, viser, at det var i brug så sent som 1800 f.Kr. Langt senere blev stedet brugt af den anglo sakserne og romerne (grøfter og banker måske tjener til forsvar.)

Og den uhyggelige opdagelse i centrum af hjemmesiden angiver det oprindelige formål med Woodhenge var næsten helt sikkert til religiøse ritualer i en slags. Forskere udgravning webstedet fundet liget af en 3-årigt barn, dets kranie flækkede af en økse, sandsynligvis i en handling af menneskelige ofre.

I nærheden

Woodhenge er kernen i en større religiøse landskab, der omfatter Stonehenge, som den er sandsynligvis relateret på en eller anden måde.

Andre forhistoriske steder i nærheden, foruden Stonehenge inkluderer:

  • Durrington Walls: En lejr websted, der delvis overlapper Woodhenge, hvor folk deltager ritualer i området levede for en del af året. Udgravninger viser, at det var et sted med fest og den slags dyreknogler udækkede endda vise antydninger af den tid af året. Den grave på Durrington Walls er at kaste en stor del af nyt lys over Stonehenge. Folk samledes og feasted på stedet så meget som 4.500 år siden. På et tidspunkt så mange som 2.000 mennesker ville have slog lejr ved Durrington Walls, og det var på et tidspunkt, hvor befolkningen i hele øen Storbritannien var knapt 10.000 mennesker. The National Trust har plottet en langrend tur mellem neolitiske centre på dette site.
  • Silbury Hill : Den største forhistoriske, menneskeskabte højen i Europa. På næsten 100 fod høje og 525 fod i omkreds, er det større end pyramiderne. Dens tilstedeværelse på et relativt fladt område af landet er pludselig og overraskende. Bakken er aldrig blevet tilfredsstillende udgravet, og dens formål er stadig en varig mysterium. Det er cirka 15 miles fra Woodhenge på kanten af en anden neolitiske hub, Avebury.
  • Avebury : En af de største yngre stenalder og mest komplekse ceremonielle landskaber i Storbritannien, Avebury side indeholder en sten cirkel, der dels ombrydes omkring en landsby, Processionsvej veje af sten monumenter, en cirkulær He af banker og grøfter, og et museum om marmelade arving , arkæolog Alexander KEILLER, som ikke kun har købt stedet for at gemme det, men også gennemført videnskabelige udgravninger der.

Sådan Besøg

Hvor: Woodhenge, Grevinde Road, Amesbury, Wilts SP4 7AR. Det handler om en mile og et halvt nord for Wiltshire byen Amesbury. Hold øje med tegn ud for A345 syd for Durrington. Hvis du tager en bus, Salisbury Reds 8 og X5 passere site på deres regelmæssige ruter. The National Cycle Network rute 45 løber syd-øst for He

Hvornår: Dette websted, såvel som alle de andre udendørs lokaliteter, der er nævnt her, er åben året rundt og kan besøges på ethvert rimeligt tidspunkt.

Omkostninger: Der er gratis adgang.

For mere information, besøg engelsk arv Woodhenge hjemmeside.

En vigtig Forsigtig

Amesbury og nærliggende Salisbury er i centrum for de Novichok forgiftning undersøgelser. I marts 2018 blev Sergei Skripal og hans datter Yulia forgiftet af en russisk nervegas og overlevede. I juli blev to andre ved et uheld forgiftet, muligvis fra rakte en kasseret parfume flaske, der havde indeholdt Novichok. En af dem, britisk kvinde Dawn Sturgess, efterfølgende døde. Undersøgelser om kilden af ​​giften er endnu ikke afsluttet. Indtil alle oplysninger er i, er det nok klogt at bruge ekstrem forsigtighed om at røre nogen fundne objekter i dette område.

Familier med små børn, der måske være fristet til at håndtere skinnende objekter og små flasker bør nok undgå området for nu.