Er Paris sikkert for turister? Rådgivning og information for besøgende

Posted on

Er Paris sikkert for turister?  Rådgivning og information for besøgende

Efter ødelæggende terrorangreb i Paris, Bruxelles, Nice og Berlin, er mange potentielle besøgende til den franske hovedstad spekulerer på, om det er virkelig sikkert at besøge Paris.

Besøgende til byen har brug for at holde sig orienteret om de aktuelle sikkerheds- rådgivning og kende detaljer om transport, tjenester og eventuelle lukninger i byen.

Officielle Sikkerhed varsler i Effect

Efter 2015 grundige 2017 terrorangreb i Europa, mange engelsktalende lande udstedte rejse varsler beder deres borgere til at udvise ekstrem forsigtighed og agtpågivenhed.

De er dog ikke rådgive mod at rejse til Frankrig.

Den  amerikanske ambassade  i Paris udsendte en  niveau 2 Travel Advisory  i maj 2018. De rådgivende stater, delvis

“Øvelse øget forsigtighed i Frankrig på grund af  terrorisme . Terrorist grupper fortsat plotte mulige angreb i Frankrig. Terrorister kan angribe med ringe eller ingen advarsel, rettet turist steder, trafikknudepunkter, markeder / indkøbscentre, kommunale faciliteter, hoteller, klubber, restauranter, kirker, parker, store sportslige og kulturelle arrangementer, uddannelsesinstitutioner, lufthavne og andre offentlige områder.”

Den canadiske ambassade udstedte  en rådgivende  efter angrebene i Paris, som stadig er aktuel i 2018, der opfordrer til deres borgere til at “udvise en høj grad af forsigtighed på grund af den nuværende forhøjede terrortrussel.” Den australske ambassade har udstedt lignende rådgivning , som  har den britiske ambassade .

Forståelse Sikkerhed varsler

USA udsteder to typer af bulletiner: “Travel Alert” den “Travel Warning” og Selvom ordlyden kan være lidt forvirrende, The “Travel Advarsel” er faktisk den mere alvorlige af de to og har tendens til at blive sat på plads, når et land er så ustabil, at rejse kan være aktivt farlig.

På ethvert givet tidspunkt, flere dusin løbende ustabile eller farlige lande kan være på listen. Der er en generel  “Worldwide Forsigtig”  i kraft fra juli 2018.

Når en Worldwide Forsigtighed sat på plads, det råd fra udenrigsministeriet er, at “amerikanske borgere kraftigt opfordres til at opretholde et højt niveau af årvågenhed og praktisere god situationsfornemmelse.”

Den mindre alvorlige “Travel Alert” er normalt udstedes som svar på en bestemt begivenhed eller tilstand, såsom en storm, planlagte protester, potentielt kontroversielle valg, selv sportsbegivenheder med en historie om at generere voldelige udbrud blandt fans.

Normalt er der fem eller seks lande, der er opført af forskellige årsager. Hvis der er en forventet problem i et land, ville det sandsynligvis generere en “Travel Alert”, normalt for en relativt kort periode.

Forståelse bulletiner er gjort mere kompliceret, fordi nogle nyhedstjenester, bloggere eller sociale medier kan høre om en “Travel Alert” eller “Travel Advisory”, og omformulere det som en “Travel Advarsel”, når de nævner det. Så påtager din rejse er i fare, indtil du tjekke detaljerne direkte med udenrigsministeriet.

Er det sikkert at besøge Paris i år?

Ingen af ​​disse bulletiner er på et niveau, opfordrer borgerne til at undgå at rejse til Frankrig. Der er overvejelser for rejsende og måder at øge din sikkerhed, når du rejser.

Det amerikanske Department of State opfordrer borgerne til at tilmelde sig den  Smart Traveller Tilmelding Program  (STEP), som hjælper ambassaden advare dig i tider med problemer. STEP er en gratis service tillader amerikanske statsborgere og statsborgere, der rejser og bor i udlandet til at tilmelde deres tur med den nærmeste amerikanske ambassade eller konsulat.

Programmet hjælper også familiemedlemmer i at kontakte dig når du rejser, bør der være en nødsituation.

Pariserkonventionen og Visitors Bureau giver nyttige  oplysninger sikkerheden  for besøgende. Hvis du er i Paris, følge alle sikkerhedsadvarsler du kan udstedes af myndighederne til punkt og prikke, og holde sig klar og på vagt. Den franske Turisme hjemmeside tilbyder opdateringer og forklaringer af sikkerhedsforanstaltninger.

Frankrig har i høj grad styrket sikkerhed siden angrebene, mobilisere mere end 115.000 politi og militært personel til at beskytte Paris og resten af ​​det franske territorium. Men det er op til den besøgende til at holde sig ajour med nyheder og læse de oplysninger, som den amerikanske udenrigsministerium samt den franske og Paris turisme websteder. Og hvis at vide, at du skal holde opmærksom under dine rejser gør dig urolig og nervøs rejser, måske er det ikke det bedste tidspunkt at besøge byer i Europa som Paris.