Este Paris sigur pentru turiști? Sfaturi și informații pentru vizitatori

Posted on

Este Paris sigur pentru turiști?  Sfaturi și informații pentru vizitatori

În urma atacurilor teroriste devastatoare în Paris, Bruxelles, Nisa, și Berlin, mulți vizitatori potențiali la capitala franceză se întreabă dacă este într-adevăr în condiții de siguranță pentru a vizita Parisul.

Vizitatorii oraș trebuie să țina la curent consultație actuale de siguranță și știu detalii despre transport, servicii, precum și orice închidere în oraș.

Avertizări oficial de securitate în vigoare

După 2015 minuțioase 2017 atacurile teroriste din Europa, multe țări vorbitoare de limbă engleză a emis indicatiile de calatorie cerând cetățenilor lor să manifeste prudență extremă și vigilență.

Ele nu sunt, cu toate acestea, consilierea împotriva călătorie în Franța.

Ambasada americană  la Paris a emis un  nivel 2 Turism consultativ  mai 2018. Statele consultative, în parte,

„Exercitarea crescut prudență în Franța , din cauza  terorismului . Grupurile teroriste continuă reprezentarea grafică a posibilelor atacuri din Franța. Teroristii pot ataca cu puțin sau nici un avertisment, direcționarea în funcție de locații turistice, centre de transport, piețe / centre comerciale, locale facilități guvernamentale, hoteluri, cluburi, restaurante, lăcașuri de cult, parcuri, sportive importante și evenimente culturale, instituții de învățământ, aeroporturi și alte zone publice.“

Ambasada Canadei a emis  un consultativ în  urma atacurilor din Paris, care este încă actuală în 2018, cerând cetățenilor lor să „exercite un grad ridicat de precauție din cauza amenințării ridicate actuale a terorismului.“ Australian Ambasada a emis consultatie similare , astfel cum  a Ambasadei Marii Britanii .

Înțelegerea de securitate Avertizări

Statele Unite ale Americii emite două tipuri de consultatie: „alertei de călătorie“, a „Avertisment de călătorie“ și Deși formularea poate fi un pic confuz, The „Avertisment de călătorie“ este de fapt mai grave dintre cele două și tinde să fie pus în loc atunci când o țară este atât de instabilă încât de călătorie poate fi activ periculos.

La un moment dat, în mod continuu câteva zeci de țări instabile sau periculoase pot fi pe listă. Există un general  „Atenție la nivel mondial“  , în vigoare începând cu iulie 2018.

Atunci când o precauție la nivel mondial este pus în aplicare, sfatul de la Departamentul de Stat este că „cetățenii americani sunt puternic încurajate să mențină un nivel ridicat de vigilență și de practică bună cunoaștere a situației.“

Cei mai puțin grave „Travel Alert“ este de obicei emisă ca răspuns la un eveniment sau condiție specială, cum ar fi o furtună, proteste planificate, eventual alegeri controversate, chiar și evenimente sportive, cu o istorie de a genera izbucniri violente în rândul fanilor.

De obicei, există cinci sau șase țări listate din diferite motive. Dacă există o problemă de așteptat, în orice țară, aceasta ar genera cel mai probabil un „Travel Alert“, de obicei, pentru o perioadă relativ scurtă de timp.

Înțelegerea Avertizări este făcută mai complicată, deoarece unele servicii de știri, bloggeri sau platforme sociale pot auzi de o „călătorie Alert“ sau „călătorie consultativ“ și reformulez-l ca „Avertisment de călătorie“, atunci când menționa. Deci, nu își asumă călătoria dvs. este în pericol, până când verificați detaliile direct cu Departamentul de Stat.

Este sigur pentru a vizita la Paris în acest an?

Nici una dintre aceste consultatie este la un nivel cerut cetățenilor să evite călătorie în Franța. Există considerente pentru călători și modalități de a crește siguranța dumneavoastră atunci când călătoriți.

Departamentul de Stat al SUA cere cetățenilor să se înscrie în  program inteligent Traveler înscriere  (STEP) la care ajută ambasada vă avertiza în vremuri de necaz. STEP este un serviciu gratuit care să permită cetățenilor și cetățenilor care călătoresc sau locuiesc în străinătate să se înscrie călătoria lor cu cea mai apropiata Ambasada sau Consulatul SUA din SUA.

Programul asistă, de asemenea, membri ai familiei, în a vă contacta în timpul călătoriilor dumneavoastră ar trebui să existe o situație de urgență.

Convenție și Visitors Bureau Paris oferă utile  informații de siguranță  pentru vizitatori. Dacă vă aflați în Paris, urmați orice avertismente de securitate ar putea fi emise de către autorități la scrisoarea, și să rămână vigilenți și conștienți. Website – ul oficial franceză oferă actualizări și explicații privind măsuri de securitate.

Franța a consolidat în mod semnificativ de securitate de la atacurile, mobilizarea mai mult de 115.000 de poliție și personalul militar pentru a proteja Parisul și restul teritoriului francez. Cu toate acestea, este de până la un vizitator pentru a ține la curent cu știri și citiți informațiile furnizate de către Departamentul de Stat al SUA, precum și site-urile de turism franceze și Paris. Și, dacă știind că trebuie să păstrați conștient în timpul călătoriilor tale te face neliniștit și nervos despre călătorie, poate că acest lucru nu este cel mai bun timp pentru a vizita orașe din Europa, cum ar fi Paris.