Et besøg i Forum i Rom – historie Forum Romanum og Sådan se det

Posted on

Et besøg i Forum i Rom - historie Forum Romanum og Sådan se det

Forum Romanum (også kendt som Forum Romanum i italiensk, eller bare forummet) er en af de bedste antikke steder i Rom samt en af de top Rom Seværdigheder for besøgende. Indtager en sprællende mellemrum mellem Colosseum, Kapitol, og storied Palatine Hill, Forum var centrum for politiske, religiøse, og handelsliv i det gamle Rom og giver indsigt i den pragt, der engang var det romerske imperium. Den Via dei Fori Imperiali , en bred boulevard bygget under regeringstid af Mussolini i det tidlige 20. århundrede, danner den østlige kant af forummet.

Roman Forum turistinformation

Åbningstider: Dagligt 8:30 til en time før solnedgang; lukket 1. januar, 1. maj og december 25 år.

Beliggenhed: Via della Salaria Vecchia, 5/6. Metro Colosseo stop (Linea B)

Entré: Aktuel billet prisen er € 12 og omfatter optagelse til Colosseum og Palatinerhøjen. du kan undgå linjen billet ved at købe billetter Colosseum og Foro Romano på forhånd.

Information: Kontroller løbende timer og priser online eller købe billetter online i euro med booking gebyr.

Du kan også besøge Forum Romanum hjælp Roma passet, en kumulativ billet, der giver gratis eller nedsatte satser for mere end 40 seværdigheder og inkluderer fri transport på Roms busser, metro og sporvogne.

Forummet indeholder mange gamle bygninger, monumenter og ruiner. Du kan hente en plan af forummet ved indgangen eller fra et vilkårligt antal kiosker i hele Rom.

Roman Forum Historie

Bygning i forummet går tilbage til så tidligt som det 7. århundrede f.Kr. På den nordlige ende af forummet nær Kapitol er nogle af de ældste ruiner af forummet herunder marmor rester fra Basilica Aemilia (bemærk, at en basilika i romertiden var en lokalitet af forretning og penge udlån); Curia, hvor romerske senatorer samlet; og Rostra, en platform, hvor tidlige talere holdt taler, blev bygget i det 5. århundrede f.Kr.

Ved det 1. århundrede f.Kr., da Rom begyndte sin regeringstid over Middelhavet og store skår i Europa, mange konstruktioner gik op i Forum. The Temple of Saturn og tabularium, Statens Arkiver (i dag tilgængelig via Capitoline Museer), blev begge bygget omkring 78 f.Kr. Julius Cæsar begyndte at bygge Basilica Julia, beregnet til at være en domstol, i 54 f.Kr.

Et mønster af byggeri og ødelæggelse gik i Forum i hundreder af år, startende i 27 f.Kr. med Roms første kejser, Augustus, og varig gennem det 4. århundrede e.Kr., da den vestlige romerske imperium blev erobret af Ostrogoterne. Efter denne tid, forummet forfaldt og næsten total ubemærkethed. For hundreder af år efter Sack af Rom, blev forummet anvendt i vid udstrækning som et stenbrud for andre konstruktioner omkring Rom, herunder væggene i Vatikanet og mange af Roms kirker.

Det var først i slutningen af ​​det 18. århundrede, at verden genopdaget Forum Romanum og begyndte at udgrave sine bygninger og monumenter i en videnskabelig måde. Selv i dag, arkæologer i Rom fortsætter udgravninger i forummet i håb om at afdække en anden uvurderlig fragment fra antikken.