Skip to main content

Et budget Rejseguide for hotelforretninger Finding London

Et budget Rejseguide for hotelforretninger Finding London

For mange rejsende med et budget, er afgørende at finde store London hoteltilbud. Værelsespriser alene kunne skræmme nogle fra planlægning sådan en tur. Priserne for en simpel værelse er stejle.

Hvor stejl?

I London, ligesom mange af verdens hovedstæder, kan en temmelig intetsigende rum koste flere hundrede dollars om natten. Selv en seng på vandrehjem kollegieværelse-stil kan koste mere end $ 100 USD / dag.

Mange mennesker aldrig komme forbi disse priser. De ridse byen fra deres planer uden selv at udføre en London hotel søgning. Så, de ser på dem, der går med misundelse. De kan endda se dem som snobs til at tale om deres rejse (r) til London.

Der er ingen grund til at være i den første gruppe, og der er ingen grund til at betale store priser i London, enten.

London på et stramt budget

Hostelworld søgninger for London er en god måde at begynde at planlægge en tæt budgetteret tur. En typisk forespørgsel der vil vende op snesevis af vandrerhjem, såsom Astor Kensington, hvor kollegieværelse-stil senge starter ved omkring $ 25 / nat, og du er en kort gåtur fra Gloucester Road tube stop (aldre 18-35 kun).

Nu et ord om B & B i Storbritannien: Normalt er de ikke fancy, antikke fyldt charmetrolde. De er ofte budget logi, i hvert fald oftere end i USA.

Familier udleje en værelser til at supplere deres indkomst. Ofte, toilet er nede ad gangen. Billede albums og træningsudstyr kan være gemt under din seng for natten.

Disse er dejlige steder at både spare penge og blande sig med den lokale kultur. De folk, der kører dem ofte kender deres kvarterer og tilstødende områder bedre end enhver brochuren forfatter.

En god database for at finde værelser eller lejligheder til leje er Airbnb.com/London .

Der er ingen “receptionen” eller concierge, men ofte god samtale og en smuk Morgenmad er en del af handlen.

Hvis du venture i det engelske landskab eller til Skotland, omkostninger ofte falde. I disse steder, du måske brug for at leje en bil for at drage fordel af disse opholdsrum.

Hvis du er villig til at betale lidt mere, er der hoteller, der tilbyder god værdi, også.

I nærheden af ​​Heathrow Lufthavn, Radisson Blu Edwardian tilbyder god værdi på værelsespriser der er generelt billigere end hvad der ville blive opkrævet i det centrale London for lignende kvalitet faciliteter.

Et andet websted med en række pris markeringer er LateRooms.com . Du kan finde et par markeringer i budgettet kategori for mindre end £ 80 / nat Der er også steder findes her at hvile dit hoved for hundredvis eller endda tusindvis af dollars. En lille trøst: du vil blive glad for at vide afgifter er inkluderet i disse citater.

For dem, der ønsker at bo på et af verdens store hoteller, Claridge Hotel tilbyder en tidløs Weekend Special . Du betaler £ 540 ($ 704 USD) per nat. Budget værelse? Næsten. Men du kan nemt betale beløbet disse dage for en temmelig standard fire-stjernet plads i London, Paris eller New York. En engangs-splurge for at være sikker, men en du ikke er tilbøjelige til at glemme. Heldigvis er alle skatter inkluderet i denne sats.

Intet sted som hjemme

Hvis hoteller og hostels ikke gør dig glad, hvorfor så ikke leje en persons tom lejlighed (lejlighed) Studios 92 byder satser i London, der undertiden konkurrencedygtige med budget hoteller og vandrerhjem.

Hvis du har fået en større gruppe opholder sig mindst en uge i London, så tjek The London Connection . De tilbyder lejligheder i forskellige kvarterer, og de er baseret i Ogden, Utah. De siger, der tillader dem at koordinere ture fra begge sider af Atlanten.

Endelig, hvis du ikke har penge nok til leje, hvor omkring en handel? Klik HomeExchange.com og læse om, hvordan de opretter medlemmer med andre medlemmer med henblik på at “bytte” huse på ferie. Det er ikke for alle, men hvis du kan acceptere vilkårene, kan du stort set fjerne din logi og gøre Matts ture overkommelig.

You may also like